Mäskiks meni

Lilou's Crush

Ihanat helteet, ja meikäläinen sai vuoden flunssan. Ei pitäisi koskaan alkaa popsimaan vitamiineja syksyä vastaan ja suunnittelemaan intopäissään urheiluharrasteita, näin aktiivisuudesta aina sakotetaan. No, näppinsä taitaa olla pelissä koulujen alulla, sillä ekaluokkalainen päätti ensimmäisen kokonaisen kouluviikkonsa nenä vuotaen, köhien ja kotona äidin huomassa viltin alla kyyhöttäen. Ja sitten sairastui pikkusisko. Ja sitten minä. Muut naiset alkavat olla jo voimissansa, mutta minä, tunnollinen pöpöimuri, vedän pohjamutia myöten tämän tautihomman.

Jos jotain hyvää, niin onneksi sairastuin nyt, enkä ensi viikonlopun tärkeitä häitä vasten. Ja tässä sohvan sisään musertuneena olen saanut viimein aikaiseksi tilata puuttuvat shampoot, partaöljyt, legginsit sun muut. Kyllä sitä näköjään aina jotain positiivista löytää, vaikka kauan piti nyt kuopsuttaa ennenkuin keksin, sen verran paljon teki mieli olla tuolla auringosta ja lämmöstä nauttimassa.

Muita nuhaneniä, tukko-onteloita ja yskänrytisyttäjiä? Pieni vertaistuki kelpaisi kyllä.

Ja tuo kuvako? Se on talon mies, joka öljyää uudempaa terassia. Joku sai sentään jotakin tänäänkin aikaiseksi.

 

PS. Tuo mäskiks meni on peruja lapsuudestani, josta muutaman vuoden asuin Pohjanmaalla. En tiedä, liittyykö sanonta jotenkin Koskenkorvan tehtaisiin ja tarvittuun mäskiin ja johonkin epäonniseen sattumukseen siellä -sanonta kuitenkin tarkoittaa, että pielessä koko hoito.

Kommentit

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Koulujen ja päiväkotien alkamisen kunniaksi tuntuvat lenssut alkaneet jyllätä, niin monella ympärillä tauti on. Itse olen vielä säästynyt, mutta teinini sai ihan loman lopussa elämänsä ensimmäisen angiinan, jota lääkitään nyt kolmannella (!) 10 päivän kuurilla. Ihan normi streptokokki a kuulemma, joka pitäisi lähteä pois antibiootilla kuin antibiootilla, mutta eipä tunnu lähtevän. Paskamaista suoraan sanoen.

Paranemista sinne teille ja aurinkoisia syksynaluspäiviä!

Terkuin, Johanna

Hertta
Lilou's Crush

Uschhh, kuulostaa superkurjalta, pikaista paranemistä teiniläiselle! Tosi kurja aika sairastaakin vielä. Höh!!!

I May Say (Ei varmistettu)

"Vatsapöpöä, flunssaa, kuumetta, nuhaa ja korvatulehduksia", kertoi lähipiiri jo ensimmäisen päiväkoti- ja kouluviikon jälkeen. Toistaiseksi olemme säästyneet taudeilta.
Napostemme ympäri vuoden maitohappobakteereita, sattuisko sillä olemaan jotain merkitystä asian kanssa, tiedä häntä.
Minä tyttö olen pyöräillyt töihin päivittäin ja nauttinut ihanista keleistä pihahommissa iltaisin (saamatta mitään oikeaa aikaiseksi, mutta olenpahan ollut hanuri pystyssä joku härveli kädessä).
Pikaista paranemista, parempaa loppuviikkoa!

Hertta
Lilou's Crush

Niin tuttu kattaus, hyikamala, päälle enää voisi tilata kihomadot ja täit :D

meilläkin on aina maitohapot käytössä, ja ainakin vanhemman lapsen osalta olen taipuvainen uskomaan jonkinmoiseen tehoon, on nimittäin harvoin sairaana.

voi että, huomenna onkin luvattu kunnon hanurikelejä, että perä pystyyn vaan, meikä taitaa vielä huomisen majailla sisätiloissa -ja siihenhän ne helteet sitten loppuukin :D Perus.

MiiaK (Ei varmistettu)

Tyttö aloitti viikko sitten taas päivähoidossa ja perjantaina hänellä alkoi, sopivasti viikonloppua vasten, yskä ja solkenaan vuotava nenä. Ihanaa. Nyt kutittelee omassa kurkussa ja nenä vuotaa kuin seula. Jep.

Hertta
Lilou's Crush

Ihan sama oli meillä viime viikolla. Ihan presiis. Toivottavasti teillä käy vain kääntymässä kuten meidän tytöillä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.