Matalaliitoa

Lilou's Crush

Tuos ne nyt on, mun hikiset lenkkarit.

En tiedä, ymmärrättekö, miten paljon mahtavuutta latautuu tuohon ensimmäiseen, ei kenties ensilukemalta niin ihastuttavaan lauseeseen. Mutta näin se on, että korkkasin eilen neitsytmatkalleen yli vuosi sitten, juuri ennen polviturmaani hankkimani lenkkarit! Juoksemiseksi etenemistäni voi sanoa vain todella hyvällä tahdolla, mutta kyllä itse lasken sen sellaiseksi.  Ortopedin luvalla pyyhälsin siis eteenpäin kivun sallimissa rajoissa, suhteellisen onnistuneesti. Idiootin hymy naamalla.

Onneksi ei ole vielä kärpäsaika, tai kaivelisin niitä hampaiden raosta iltapalaleivälle.

 

PS. Kunnossa eivät koivet todellakaan ole, kyykkyyn menosta voin vain haaveilla, saati taivutella polviani muutenkaan, asfaltilla juoksu on täysin pannassa, portaiden kipuaminen aikasmoisen mahdotonta, mutta juuri nyt olen onnellinen tästä hyeenamaisesta, matalaviipottavasta, suorajalkaisesta menostani. Tuhannet kiitokset kaikille teille tsemppareille murheen alhossa -sitä lienee luvassa taas myöhemmin kun seuraava leikkuri-kuntoutusjakso saattaa olla edessä melko pian, mutta sitä murehditaan sitten, ei nyt.

PPS. "Iltapalaleipä" -hah. Tämä vaati jättimäisen iltapalaPIRTELÖN!

Kommentit

Luru
Changes

JES! Mahtavaa! :)

Hertta
Lilou's Crush

ÄLÄ MUUTA SANO! Ja hei, meitin pitää sopia ne kaffitreffit! Ollaan taas pikapuoliin tulossa pidmemäksi aikaa sinne suunnalle, josko laitan sitten infoa ja kyselen? Joko lasten kans tai ilman :)

Nuppunen (Ei varmistettu)

Tykkään!

Hertta
Lilou's Crush

<3 Mäkin :) :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa että olet päässy nyt vähän jo juoksemaan mutta mikä siinä siun polvessa vielä on, että tuollasia "vaivoja" vielä jäänyt? :/ Onko se vielä niin jäykkä vai niin kipeäkö? Ootko miten päässy kuntouttamaan polvea esim. kuntosalilla? Terkuin: tammikuussa leikattu polvi ja syksyllä toinen edessä..... ps. Ei ollu kauheen kivaa kun tässä yks päivä kyykistyin ottamaan sukkia alalaatikosta kiireissäni enkä muistanutkaan että eihän se polvi samanlailla taivu kun tuo toinen :D Tsemppiä sinne!!

Luru
Changes

Heijoo! Se olis kivaa! :) Laittelehan infoa kun tiedät teitin aikatauluista :)

 

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Upeaa, että kevyt juokseminen onnistui - onnittelut! Ja toivotaan, että tuo vaiva helpottaisi ja paranisi! Höh höh.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, mulla on polvet sekä jäykät että perhanan kipeät -en siis kertakaikkiaan pysty menemään mitenkään kyykkyyn siten, että olisi pientäkään varausta polven päällä. Voit kuvitella, miten hankalaa pienen lapsen kanssa! Mulla meni siis kierukan kiinnitysleikkaus jotenkin päin prinkkalaa, pikku jutusta tuli tuntien ja kolmen sairaalapäivän operatsuuni, ja edelleen kävellessä noiden muiden vammojen lisäksi tuntuu siltä, että joku tuikkaa puukolla polvitaipeeseen. Ja toinen polvi hajosi, kun kaaduin saireaslomalla keppien kanssa anoppilassa maton reunaan, samanlainen pamaus kuin ekasta -> sitä ei vielä leikattu. Huoh. Kivuliasta ja työlästä, mutta tsemppiä meille!!

Luru, mää laitan! Jee!

Mikko, kiitos, se oli todella mieletöntä, suorastaan euforista :) Mä odotan paljon kesän magneetilta ja lekurilta, josko asiat alkais selvitä edes vähän, viimein kun pääsin hoidossa eteenpäin eikä vain katsella ja katsella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh ei kuulosta yhtään hyvältä! :( miten ne on silleen onnistuneetkin sössimään sun leikkauksen? Joo voin vaan kuvitella, ite lasten kanssa työskentelen enkä kyllä olisi millään pystynyt työtä tekemään siihen melkein kolmeen kuukauteen leikkauksen jälkeen... Toivotaan että saat polvet vielä kuntoon!

Vierailija (Ei varmistettu)

I feel for you! Itsellä takana 1,5 vuoden leikkaus ja kuntoutusrumba. Muistan sen tunteen, kun pääsin ensimmäistä kertaa lenkkipolulle. Mikä vapauden tunne! Koko ajan on mielessä, että polvi voi mennä rikki uudestaan, jos ei pidä tukilihasten kunnosta huolta. Eihän se kuitenkaan ole yhtä hyvä, kuin täysin rikkoontumaton polvi. Siis yksi hyvä syy lisää liikkua :) Toivottavasti jalkasi saadaan niin hyvään kuntoon kuin vain on mahdollista.

Tasaraita

No voihan pylly. En tiennytkään että toinenkin polvi on mennyt rikki. Aika kohtuutonta kiusata yhtä ihmistä noin monella polvivammastaan ja leikkauksella. :(

Onnittelut kuitenkin ensimmäisestä lenkistä leikkauksen jälkeen. Pidän kaikki peukut ja varpaat pystyssä että se jo leikattu polvi siitä vielä tokenisi. Mukavaa vappua! Täällä korkataan kohta sima ja munkit ja leikitään pikkuisen kanssa niin mahtavilla vappupalloilla. Mikä ilo voikaan foliopallo pienelle olla. :)

Tasaraita

Noin monella polvivammalla siis. Kiitos taas autocorrect. :)

Elsis
In The Mood For Run

Tällaiset toipumisuutiset ovat aina päivän piristyksiä, kun itsekin olen toipilaana. Nautinnollisia lenkkejä Hertta; kengätkin ovat niin herkut!

suvi m
suvi m

Voi, onko sun toinenkin polvi mennyt? :( Tsemppiä kovasti. Voin ehkä jotenkin ymmärtää fiiliksen, vaikka omasta polvesta repesi vain jokin kalvo. Kyykkyyn en ole minäkään voinut mennä, en juosta, enkä kiivetä rappusia normaalisti. Mutta nyt kuulemma pitää antaa mennä vaan - ilman varomista. Polvi on päässyt vähän jäykistymään ja lihakset lörtsähtämään 3 kk levosta. Leikkausta olen yrittänyt vältellä ja nyt näyttäisi ettei tarvitse leikata.

Toivottavasti saat polvesi kuntoon ja mahd. tulevat leikkaukset menevät putkeen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Hertta, tosi harmillisia nuo polvivaivasi...:( Toivottavasti jotakin parannusta löytyisi noihin....
Sitten tällainen pinnallisempi kysymys: Onko nuo minkä merkin nuo lenkkarit?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.