Matkakuume nousussa!

nolitan_hp_main_color.jpg

Ihan muutama päivä enää, ja odotettu aikuisten Nykin reissu koittaa. Lapset ovat tosiaan jo niin isoja, että innoissaan odottavat omaa lomastaam mummun ja ukin kanssa, eivätkä yhtään harmittele tätä muutaman päivän eroa. 

hip-lobby-lounge-modern.jpeg

Hotellin kanssa meillä kävi ihan tyhmä juttu: olin buukannut kivan ja aika hintavan Nolitan-hotellin peruutusoikeudella, jotta olisi ainakin joku varalla, jos ei löytyisikään mitään extrahauskaa uutta tuttavuutta tai kyseiseen hotelliin edullisempaa hintaa. Hetki sitten sieltä tuli viesti, että varauksemme oli jostain syystä peruttu, mutta voisin nappia painamalla varata saman huoneen uudelleen. No, niinhän sitten tein -ja kas, varaus olikin sellainen, että sitä ei voikaan perua. Olin hiukan ärtynyt, ja laitoin hotellille viestiä, mutta kuulemma he eivät voineet tehdä mitään, koska tein varauksen Bookingsin kautta. Bookingsille lähettämääni viestiin kukaan ei vastannut. En ole ennättänyt asiaa sen jälkeen säätää, joten mennään nyt sitten näin -ikävästi tosin melkein parisataa kalliimmalla ja ilman aamiaista, joka olisi kuulunut alkuperäiseen diiliin… Hmpf. No, hotelli on kuitenkin tosi kiva, ja suora asiakaspalvelu hotelliin on pelannut hyvin ja nopsasti. Tuleepa myös brunssipaikat nyt testattua sitten rauhassa!

13163857.jpg

Koska kaupunki on tuttu, meillä ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia. Heti saapumisiltana illallistetaan The Egg Shopissa, vanha tuttu paikka ihan hotellin lähimaastossa, perjantaina käydään ystäväni Erikan uudella design studiolla Tribecassa ja hengaillaan, ehkä illalla vähän hippaillaankin. Lauantaina puolestaan ainoa sovittu juttu on mieheni bändiaikojen kavereiden tapaaminen lounastellen. Vähän tuliaisshoppailua, tietysti aina MoMa, High Line (lempipaikkani!), Chelsea Market, hyvää ruokaa ja muutama drinkkikin siellä täällä, en voisi toivoa oikeastaan enempää! Brooklyniin ei tällä kertaa varmaan ennätetä, mutta seuraavalla reissulla sitten taas.

Nyt pitäisi pikkuhiljaa miettiä tehopakkaus niin itselle kuin tytöille, ensi viikolla on nolla hetkeä rauhan aikaa ennen lennon lähtöä.

Jännää! Kivaa!

Kommentit (2)
 1. Tiedätkö, minulla on käynyt jo muutamaan otteeseen joku vastaava juttu Bookingin kanssa!
  Ja olen vähän kallistumassa siihen, ettei se ole sattumaa.. Etenkin kun näitä on tapahtunut muutama peräjälkeen. Tekee vähän mieli jättää käyttämättä niiden palveluita.
  Lokakuussa on taas 2 huonetta varattu Berliinistä kavereiden pitkää viikonlopppua varten, mutta saapi nähdä mitä sekoilua taas tulee. Ja kun hoitaa varauksen 4 hlö, pitää aina kysyä mielipidettä muiltakin kuin itseltä.

  NYC on niin ihana ”syksyllä”. Taidatte päästä kulkemaan siellä melko ohuissa vaatteissa.. ihkuu!

  1. Eikä! No jopas nyt! Oli kyllä niin outo tilanne: kortilla katetta jne, eli ei senkään vuoksi voi olla peruttu. Ja sitten tämä sniikki lisämaksu ja poistunut aamiainen jne. Mur.

   Säät näyttää kyllä tosiaan erinomaisilta, helteitä ei edes kaivata, mutta tuo reilu parikymmentä kelpaa paremmin kuin hyvin! Jaksaa sitten tallustella 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *