Matkalla epähuoneesta onnenkoloseksi

Lilou's Crush

Muistatteko, kun jokin aika sitten tuskailin "epähuoneemme" kanssa? En tuskaile enää, huone alkaa nimittäin olla kohta valmis. Paremman valon (jos sellaista nyt alakerran ikkunattomaan tilaan koskaan tulee...) aikana kuvailen muistakin vinkkeleistä mutta tässä jo pieni kurkistus huoneen tunnelmaan.

Vietin sairaslomalla paljon aikaa alakerran lattialla kuntoutusjumpassa, ja kotiuduin sinne oikein hyvin. Lattiat on nyt uusittu, uudet kaapistot paikallaan sekä tilaan on tuotu rakkain huonekaluni, mummani ompelupöytä. 

Vielä odottelen sitä, että String-hyllyyn löytyvät juuri ne oikeat jutut, jotka sinne kuuluvat, ja että nurkkaan, portaiden alla olevaan syvennykseen saapuu keinutuoli. Siinä kelpaa sitten kiikkua ja lueskella.

Mummo olen. Ristikoistakin tykkään.

 

Translation: Our downstairs hall/ a-room-without-a-purpose is almost ready.

 

Kommentit

hei, ollaan matto-samikset. minulla tosin on musta-valkoinen (niinkuin monella muullakin). 

Hertta
Lilou's Crush

Veljeni kotona on sama väritys kuin sinulla! Se onkin kovasti tyylikäs! miellä tuolla hämärässä alakerrassa ajattelin paremmin sopivan tämämn vaaleamman. Oletko muuten ollut tyytyväinen? Meillä tuntuu imuroidessa hiukan langat karkaavan, sama juttu on toisessa Anno-sarjan matossa, harmittaa vähäsen.

vaaleakin on kaunis, mutta kaipasin itselleni tänne jotakin "raamittavaa", koti on aikamoinen 20 neliön sekametelisoppa. en ole huomannut mitään laatuongelmia, tosin eipä tuon päällä ehkä niin kovasti kuljeta kuin teillä, jos teidän matto on kuitenkin "välikulkutilassa"? minua asuukin täällä vain yksi :) jalan alla tuntuma on mielestäni hyvä, voin raportoida, kun ollaan oltu  maton kanssa kauemmin saman katon alla. en ole vielä ehtinyt imuroidakaan kuin muutaman kerran, eh... kuvakin löytyy jos kiinnostaa:

http://apinanuusipaivakirja.blogspot.fi/2013/10/uusi-matto-huvikummussa.html

 

annemi

Näyttää ihanalta, tykkään hurjasti tuosta String-viritelmästä  ja tuo ompelupöytä vasta upea onkin, ajan patinaa ja tunnearvoa ei voi kyllä rahassa mitata. 

Hertta
Lilou's Crush

Hih, sitä se just on, viritelmä, kun en yhtään vielä ole varma, että jäävätkö hyllyt just tuolle jaolle, ja mitä niihin tulee... Mutta kiitos, itsekin tykkään, että sopii tilaan: kevyenä ei "tuki" matalaa huonetta, vaan ilmavuus säilyy. Ja tuo ompelupöytä on kyllä ihana (sen sisällä on muuten ompelukone, jolla itsekin ekaa kertaa olen ommellut, poljettava malli:), olen odottanut jo monen kodin verran, että mihin se mahtuisi. Tänne se sitten viimein pääsi!

annemi

Vau, saisinkohan siitä ompelukoneesta kuvia tänne? :) 

Hertta
Lilou's Crush

Voi vitsi, en taida uskaltaa nostaa sitä esiin tuolta, kun en osaa laittaa takaisin! Mutta JOS sen teen, takuuvarppina laitan kuvan, ihan vaan sua varten :)

Aisha J
Aisha

Kiinnitin heti huomiota mattoon, kun etsiskelen olohuoneeseen sellaista.. :) Tuo on kyllä tosi hieno!

Hertta
Lilou's Crush

Matto on tosiaan Anttilan Annoa. On kivannäköinen ja edullinen villamatoksi, minulla vain on ollut harmikseni laadun suhteen vähän motkottamista, langanpäitä nousee esiin ja sensemmoista. Toivottavasti omat probleemani eivät ole muilla vastassa. Jalan alla tuntuma on kyllä kiva.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.