Meedoc: testaa virtuaalilääkäriä ilmaiseksi ja voita vuoden ilmaiset lääkärikäynnit!

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö: Meedoc

Tässä postauksessa on muutama tärkeä juttu: kerron elämääni helpottaneesta verkkolääkäripalvelu Meedocista. Sitten viisi kiinnostunutta voittaa rajoittamattomat lääkärikonsultaatiot Meedocilta vuodeksi! Sen lisäksi 30 nopsaa lääkäriä kaipaavaa pääsee kokeilemaan Meedocia ilmaiseksi seuraavan kerran kun pöpö iskee. Arvonta-asiat tuolla postaksen lopussa, sillä ensin kerron, mikä on homman nimi, ja miksi tämä on tosi mainio juttu.

Tarina alkoi osaltani siitä, että mieheni kaveri heitti hyvästit mainostoimistolle, ja lähti mukaan perustamaan verkkolääkärikeskus Meedocia. Meedocissa voi lääkärissä käydä milloin vain ja missä vain verkon kautta: kännykällä, tabletilla tai koneella ja saada diagnoosin ja apua monenlaisiin vaivoihin, reseptin tai neuvontaa lääkitykseen. Lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen voi tavata videopuhelulla tai chattaamalla ja lähettämällä tarvittaessa kuvia. Onnistuu siis esimerkiksi sieltä punkan pohjalta, josta tietyissä taudeissa on lähes mahdoton pinnistäytyä ulos, bussiin ja terveyskeskukseen, tai silloin, kun lahkeessa roikkuu yks-kaks-kolme lasta, koira, kissa pari lammasta ja anoppi.

Palvelu on erittäin tervetullut markkinoille, sillä peräti 75% perusterveydenhuollon käynneistä pystytään hoitamaan virtuaalivastaanotolla, ilman käyntiä varsinaisesti lääkärin pakeilla. Tuossa alla videolla, jonka itsekin katsoin ennenkuin testasin palvelua, ja videon lisäksi sivuilta löytyy tietoa, millaisissa probleemissa Meedocin lääkärit voivat auttaa.

Mikäli Meedoc ei ole vielä tuttu, on nimi kuitenkin viime päivinä saattanut kantautua korviin tv-uutisista ja lehtien sivuilta, sillä he tekivät juuri terveydenhuollon historiaa Suomessa. Kela teki nimittäin päätöksen ottaa etälääkäripalvelut sairaanhoitovakuutuksensa piiriin nyt maaliskuun alusta alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että lääkäriin pääsee nykyään valtakunnallisesti 9,90€:n hinnalla (hinta on siis asiakkaan maksama hinta Kelan korvauksen jälkeen).

Kelan virallisen tiedotteen aiheesta pääset kurkkaamaan halutessasi tästä.

Omat kokemukseni ovat parin kuukauden takaa. Tunnistin pitkän pitkän tauon jälkeen tutun vihlonnan ja kivun tunteen silmäluomessani. Tietysti juuri silloin, kun lapset olivat sairaana kovassa kuumeessa ja mies työmatkalla. Ei helkkari, millä ilveellä sitä pääsee reppanoiden kanssa ensin lääkäriin, ja sieltä vielä apteekkiinkin.

Mieheni ehdotti, että kokeilepa nyt sitä Meedocia viimeinkin. Ajattelin, että ei tässä ainakaan paljoa häviä, sillä terveyskeskuksessa jonottaminen oli ehdottomasti poissa laskuista, toisen lapsen kuume huiteli lähempänä neljääkymmentä, eikä hoitoapua saatavilla siksi aikaa, että olisin yksin päässyt lääkärille. Hoitovapaalaisen rahapussikin ohjasi, sillä hinta oli jo tuolloin ennen tätä uutta kelakorvattavuutta puolet lähilääkäriasemaa pienempi, ja kukkaron lisäksi korissa painoi myös tuo bussireissun mahdottomuus kahden sairaan lapsen kanssa.

Niinpä tein työtä käskettyä, eli rekisteröidyin kännykälläni ja napsuttelin luottokortin numeron palveluun. Sen jälkeen siirryin valitsemaan vapaana olevan lääkärin, ja aloitin tsätin hänen kanssaan. Tsätissä lääkäri esitti kysymyksiä ja kyseli oireista. Kerroin vaivat, ja lähetin kännykällä valokuvia kipeästä silmästäni. Muutamien tarkentavien kysymysten jälkeen sovimme apteekin (ko. lääkäri ei päässyt tuolloin Kanta-järjestelmään, sekin kuulemma yleensä onnistuu), minne tippa- ja salvareseptini toimitettaisiin, ja asia oli sillä selvä. Tsätti pysyi auki vielä muutaman päivän (sisältyen hintaan) jos oireet eivät olisikan lähteneet helpottamaan, ja olisin tarvinnut lisää apua, tai minulla olisi ollut kysyttävää. Tälle ei onneksi tullut tarvetta, koska silmätulehdus lähti paranemaan nopeasti kun sain lääkkeet iltamyöhällä käsiini.

Seuraavaksi tiedän käyttäväni palvelua allergialääkereseptien uusimiseen: siitepölykausi pääsee aina yllättämään, ja koska minulle ja esikoiselle on löydetty hyvä ja toimiva lääkitys, on se helppo uusia verkossa.

Mutta nyt siis viimein tähän sokeriin täällä pohjalla:

Saan arpoa peräti viidelle henkilölle vuodeksi ilmaiset lääkärikäynnit Meedociin! Osallistu arvontaan kommenttilaatikossa, ja kerro, millaisessa tapauksessa uskot Meedocin olevan eniten sinulle avuksi! Arvontaan on mahdollista osallistua 20.3.2016 23.59 saakka. Jätä vastaukseksi yhteen sähköpostiosoitteesi, sillä kontaktoin voittajat henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä yhteydenotosta, arvon uuden voittajan.

Viiden ilmaisen vuoden käyttöjakson lisäksi saan jakaa 30kpl ilmaiskoodeja teille: kun rekisteröidyt sisään, valikossa vasemmalla on kohta "Koodi" jota klikkaamalla pääset syöttämään koodin "lilous", ja saat käytettyä palvelua ilmaiseksi yhden kerran. Koodi on voimassa kunnes kaikki 30 koodia on käytetty ja/tai 30.toukokuuta 2016 saakka. Palveluun pääset tästä.

Huomio, koodi ja vuoden ilmaiset lääkärikäynnit toiminnassa Suomessa.

Teille toivon kaikille toki parasta terveyttä ja vointia nyt ja aina, mutta nuhan, köhän tai muun pöpön ja riesan kohdatessa tässä on iso apu. Olen itse käyttäjänä tosiaan kovin tyytyväinen, ja suosittelen lämpimästi tutustumaan, kun lääkärintarve seuraavan kerran iskee!

 

Meedoc on lisensoitu suomalainen terveydenhuollon palveluiden tuottaja. Palvelulla on tyytyväisyystakuu.

Kommentit

laulau (Ei varmistettu)

Kuulostaapa ihan mahti palvelulta! Päiväkotityöläisenä saa välillä ties mitä tauteja, etenkin vatsataudin kourissa terveyskeskukseen raahautuminen on melkonen nounou. Myös ikiaikainen riesa, silmän lähettyville puhkeava herpes, johon tehoaa aina se yksi ja sama puteli ja jonka reseptin hakeminen terveyskeskuksesta ärsyttää aina yhtä paljon. Migreenilääkkeessä sama homma - Olisi huippua, jos nuo asiat luonnistuisivat kotoa käsin.

Iina / Bebe au Lait (Ei varmistettu) http://bebeaulait.fi

Lapsen kanssa olen hysteerinen, joten saattaisin kysäistä läääriltä, onko vaikkapa pojan flunssaan liittyvä yskä "normaali".

Ja jee, ehdin käyttää tutustumiskoodin! :)

foobarbaz (Ei varmistettu)

Minulla on paljon vääntämistä masennuksen kanssa, enkä koe että sen hoidossa juuri koskaan on tarvetta oikeasti olla fyysisesti läsnä lääkärin kanssa, ja virtuaaliasiointi helpottaisi huomattavasti, kun nykyiselle terveysasemalle on melkein 3km matka, koko reissu ylämäkeen :P

Yritän myös kovasti pudottaa painoani, ja tämän kanssa tulee ajoittain haasteita joiden takia tarvitsee ottaa yhteyttä lääkäriin, mutta päätoimisena opiskelijana on erittäin hankala löytää aikaa päivystysajalle ilman että opinnot kärsivät.

Lempikki (Ei varmistettu)

Loistava konsepti, toivottavasti saa tuulta rivakasti alleen ja yleiseen käyttöön. Otetaan testiin!

EMerituuli
Loxodon

Kahden pienen lapsen kanssa tuolle olisi kyllä tarvetta! Voi että miten kiva kun kerroit tästä palvelusta! 

vrase (Ei varmistettu)

Kuulostaapa huipulta! Opiskelijana olisi välillä mukava päästä suoraan lääkärin puheille. Olen myös sitä tyyppiä, joka menee lääkäriin vastakun taju lähtee - tämä voisi olla loistava matalan kynnyksen juttu! Asiat tulisi kuntoon ajoissa, ei tautikierrettä, ei jahkailua "onko tämä jotain vaiko eikö", ei turhia käyntejä lääkärillä - kaikki voittaa :)

I love mondays

Meedoc on ihan paras!! Testasin vastikään kanssa ekan kerran (nolottaa oikein että kesti niin kauan ennen ku kokeilin, kavereita kun osa perustajista on).. Edullinen hinta ja heti "lääkäriin pääsy" on ehdottomat valtit. Ja tietysti se ettei tarvi mennä mihinkään. 

Marjaana (Ei varmistettu)

Hei, kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! Mielelläni osallistun arvontaan ja ristin sormet ja varpaat, jotta onni potkaisisi. :)

Sunie (Ei varmistettu)

Kolmen lapsen kanssa tulee säännöllisesti tarvetta lääkärille. Tämän palvelun pidän myös mielessä tulevana kesänä reissun päällä, miten kätevän kuuloista!

Mulla on ollut pitkään kaikennäköistä outoa pikku remppaa joiden takia ei kehtaa oikeasti lääkäriin mennä, mutta joista ois oikeasti kiva joskus konsultoida lääkäriä.  Kun sitten sitä aina kuitenkin aattelee että mitä jos tämä onkin oire jostain vakavammasta? Ja toki on aina flunssia ja muita milloin ois tarvetta.

Satsuma (Ei varmistettu)

Hysterisoin välillä ihan pienistäkin krempoista, joten Meedocille olis käyttöä. Samoin esim vatsataudissa kun ei jaksa vääntäytyä lääkäriin.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Minullakin riittää outoa pientä oiretta ja vaivaa. Olisi kiva saada niihin asiantuntijan mielipide. :) 

Oranssinen

Susirajalla on lääkäriinpääsy niin arpapeliä, että täällä tuo palvelu varmaan tulee saavuttamaan suuren suosion! Ehdottomasti kokeiltava!
(Oranssinen at gmail.com)

ainolle (Ei varmistettu)

Tämä palvelu kuulostaa kyllä todella hyvältä pieniin mutta kiusallisiin ja toistuviin vaivoihin kuten oma ikävä huuliherpeksini joka äityy välillä sarjatuleen tarviten tuolloin tuhdimman lääkityksen.

Lumimarja (Ei varmistettu)

Kuulostaa mahtavalta! Mukana arvonnassa

MaikkiM (Ei varmistettu)

Tämä voisi olla mahtava konsti saada mies lääkäriin vähän pienemmästäkin vaivasta. Tyypillisesti suostuu raahautumaan tohtorin pakeille vasta kun on pää kainalossa...

Eniten käyttöä tulisi varmasti lapsen nuhien, köhien ja ihottumien kanssa, olisi helpottavaa päästä kysymään lääkäriltä, tarvitseeko tässä lähteä paikan päälle lääkäriin. Tai omien pikkusairauksien kanssa, kun ei lasta halua omille tk-reissuille raahata mukaan.
meijuq ät gmail com

maarett

Kuulostaapa oivalta palvelulta! Kärsin säännöllisesti silmätulehduksista, joihin olen yrittänyt saada reseptiä terveyskeskuksesta puhelimen välityksellä – siinä onnistumatta. Tällainen vaiva hoituisi varmasti paremmin kuin hyvin netin välityksellä.

Taru Mari
Stuff About

Vautsi! Kuulosti aluksi erikoiselta, mutta tuossahan on järkeä! Eniten kokisin hyödyksi kun tilanne kaipaa lääkärin konsultaatiota, mutta ei ole varma kannttaako kuitenkaan mennä terveyskeskukseen/päivystykseen jonottamaan tai maksaa kallis yksityisen lääkärin lasku. Tässä kenties yksi asia joka poistaa turhia lääkärikäyntejä ja säästää yhteiskunnan varoja ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis miten multa onkin mennyt ihan ohi näin näppärä palvelu! Varmasti tulisi käytettyä kyllä monessa tapauksessa, ihan jokaisen perheenjäsenen kohdalla. Terveyskeskuksessa jonottaminen puolikuntoisena kun ei ole niitä miellyttävämpiä keikkoja ;) niin tästä saisi varmasti apua. Itsekin olen sellainen, että kitkutan kyllä viimeiseen asti enkä mene lääkäriin, mutta tämä taatusti laskisi kynnystä. :)
johanna.ronkkonen@gmail.com

JenniE79 (Ei varmistettu)

Lasten sairastaessa tämä olisi joskus ihan loistava palvelu:)

KatriS (Ei varmistettu)

Pienen lapsen äitinä tämän kaltainen sovellus on tervetullut uutuus markkinoille. Mielelläni testaisin.

Hanttuliini (Ei varmistettu)

Olisipa täydellinen palvelu. Äkillisissä sairastapauksissa varmasti todella hyvä. Tai ihottuma tai allergia-asioissa. Olisipa mukava päästä tähän mukaan!

Tämä olisi niin hyvä mulle, joka karttaa lääkäriä aina viimeiseen asti! Olen todella laiska kävijä - ihan vaan siksi etten jaksa pienen vaivan (joka voi äityä isommaksikin) takia mennä lääkäriin. Mielestäni yksityiselle on niin vaivatonta mennä (esim. Terveystalon nettivaraus ja Kampin loputtomat vapaat ajat ovat käteviä) mutta opiskelijana ei ole varaa jokaista särkyä sinne mennä näyttämään eikä julkiselle saa niin nopeasti aikaa että "viitsisin" mennä! Hölmöä, tiedän! 

Meedoc voisi olla mulle jotain tästä välistä! 

Riik k (Ei varmistettu)

Oon kyllä odottanut tämmöistä palvelua. Varmasti itselle tulisi käyttöä juuri allergialääkkeen uusimisen yhteydessä sekä perus sairauksien yhteydessä. Silloin kun itse on ns. Diagnoosin tehnyt itselle tai lapselle mutta haluaa vahvistuksen sille ja mahdollisen lääkityksen.

Triplamutsi (Ei varmistettu)

Tällaista palvelua on kaivattu.
Eniten käyttöä tulisi varmasti lasten silmätulehduksien, sekä iho- ja allergiaoireiden hoidattamiseen.

Koalana (Ei varmistettu)

Enpä ollut kuullut tästä palvelusta ennen, kiva kun jaoit asian! Me odotamme toista lasta ja mieheni on paljon työmatkoilla - tämä palvelu tulee varsinkin yksin lasten kanssa ollessani ihan varmasti testattua ennemmin tai myöhemmin :)

Hanna Äm (Ei varmistettu)

Oih,
Potkaisisipa onni nyt! Asutaan ulkomailla (EU:ssa kuitenkin), enkä puhu sujuvasti vielä maan kieltä. Mies kyllä puhuu, mutta on töissä eli lasten (ja toki omatkin) vaivat jäävät minun säädettäviksi. Itsellä on aina välillä vähän inhottava olo, kun lääkärit yllättävän harvoin puhuvat englantia ja sitten ei aina voi olla ihan varma, että ymmärsinkö oikein tai tajusiko lekuri minua. (Toki tämä tunne on joskus ihan Suomessskin ;-D)
Ja _just_ tulin hammaslääkäristä vanhimman tytön kanssa. Harmiton afta(?) oli kyseessä, mutta ekaa kertaa meillä ja oli aika iso rakkula ikenessä, niin pitihän se käydä näyttään. Että eiku sateeseen vankkureilla ja kersojen kanssa ilahduttamaan älämölöllä odotushuoneen muutakin porukkaa ;-D
Hyvää kevättä "kotikulmille"!
T. Ex-hertsikalainen

Hanna Äm (Ei varmistettu)

Hei taas,
jos luet kaikki kommentit läpi, niin minua kiinnostaisi tietää, miksi tämä on rajoitettu vain Suomessa asuville?
Koska käsittääkseni palvelua voi kuitenkin käyttää ulkomailtakin, esim. lomamatkoilla.

T. asiasta instassa vinkannut Hanna

Sapou (Ei varmistettu)

Monissa Euroopan maissa etälääkärin palvelut ovat kiellettyjä sillä niihin liittyy aina riskinsä. voisi johtua siitä. Suomen linja on ylipäätään liberaali mitä tulee lääkäreiden ja hoitajien oikeuksiin.

LauraMMM (Ei varmistettu)

Kiitos kun vinkkasit tästä palvelusta! Äkilliset tulehdukset, reseptien uusinnat, lasten sairastelut... Ainakin nämä voisin ajatella hoidattavani nettilääkärin avulla. Aion kyllä tutustua palveluun, kävi arvonnassa kuinka tahansa. :)

Oo! Kuulostaa kyllä mahtavalta! Rakastan muutenkin tättä ihmeellistä aikaa, jollon kaiken voi hoitaa netin kautta :) Meillä tosiaan lääkäriin lähteminen on aina pientä säätöä yhden kortittoman muijan ja kolmen lapsen takia. Varsinkin  jos lääkäriin pääsyä joutuu odottamaan jossain ensiavun aulassa kovin kauan, niin on myös lasten jaksaminen koetuksella. Tollasesta palvelusta kyllä maksaisi ihan mielellään... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä olisi hyvä pienen lapsen kanssa, koska oman vaivan takia olisi ikävä jonottaa terkkarilla koko päivä ja saada samall lapselle taudit :)

veamilia (Ei varmistettu)

Hei,

juuri tänään tuli terveyskeskusasioinnista semmoinen olo, että kätevämpääkin voisi olla, vielä pienen lapsen kanssa...

Helmianna (Ei varmistettu)

Hei Hertta, tämä olisi huippu yksin yrittävälle, jonka on vaikea lähteä rientämään lääkäriin kesken työpäivän.

Saskia (Ei varmistettu)

No nyt löytyisi helpolla apua kaikenlaisiin kremppoihin ja pipeihin. Ei muuta, kun kokeilemaan, mitä nettitohtori vinkkaisi avuksi.

Arietta (Ei varmistettu)

Hyvältä kuulostava palvelu! Todennäköisesti käyttäisi palvelua konsultointiin, silloin kun vaivat ovat sellaisia ettei ole aivan varma tarvitseeko kasvokkain tapahtumaa hoitotapahtumaa. Toiseksi käyttäisi palvelua ajoittain uusiutuvien, mutta itselle tuttujen vaivojen hoidossa.

skeptinenn (Ei varmistettu)

Terveydenhuollossa on paljon parantamisen varaa palveluiden saatavuudessa ja joustavuudessa, kunnallisia palveluita tuottavan pitäisi pystyä paremmin palvelemaan myös työssäkäyviä ihmisiä ja paljon palveluita käyttävillä pitäisi olla jatkuvuutta hoitosuhteessa. Mutta. Tällaisesta palvelusta tulee mieleen, että tämä oikeastaan soveltuu vain sellaisten vaivojen hoitoon, jotka oikeasti eivät tarvitsisikaan lääkärikäyntiä. :) Silmätulehdus paranee yleensä ilman antibioottia tiheästi luomireunaa puhdistamalla, allergialääkkeet uusitaan kyllä omalla terveysasemalla/työterveyshuollossa muutenkin ilman erillistä maksua (jos sinne on joskus ollut hoitosuhde), useimpien pienten ihottumien kanssa voi aloittaa hoitokokeilun reseptivapailla voiteilla, flunssan alkupäivinä hyväkuntoinen lapsi tai aikuinen ei hyödy lääkärissäkäynnistä (jälkitaudit ovat asia erikseen), lääkäri ei kuitenkaan voi parantaa ripulia tai oksennustautia valtaosassa tapauksia, akuutti selkäkipu ilman muita neurologisia oireita, traumaa ja kuumetta ei yleensä vaadi lääkärikäyntiä heti alkuun ja menee usein buranalla ohi jne.

Palvelu soveltunee hyvin nykyihmisille, jotka ovat tottuneet joka risauksesta kääntymään lääkärin puoleen "varmuuden vuoksi" ja tällaisten palveluiden kysyntä tulee varmasti lisääntymään, kun nyt laajoihin terveysvakuutuksiin (ja matalan kynnyksen lääkärikäynteihin) tottuneet lapset tulevat aikuisiksi. Kuitenkaan, vaikeampien sairauksien, moniongelmaisten potilaiden hoitamiseen en näe tällä mitään tulevaisuutta, eri asia on kroonisen sairauden seuranta (jossa usein puhelinkontaktit voivat korvata osan kontrollikäynneistä muutenkin). Voi myös miettiä, paljonko julkisen terveydenhuoltomme kannattaa satsata rahaa siihen, että "terveet" pääsevät helposti joka vaivassa heti lääkärin pakeille vai pitäisikö panostaa moniongelmaisten ja -sairaiden hoitoon, vanhustenhuoltoon, ennaltaehkäisyyn jne.

Sapou (Ei varmistettu)

Olen ihan samaa mieltä. Facebookissa on myös puhuttu meedocin mainoslauseen yksityiskohdista sillä joku väitti että tässä kyseisessä "peräti 75% perusterveydenhuollon käynneistä pystytään hoitamaan virtuaalivastaanotolla, ilman käyntiä varsinaisesti lääkärin pakeilla" - tutkimuksessa oli käytössä etä-stetoskooppi. Mutta en ole itse perehtynyt tähän miten tutkimus on tehty joten voi olla myös vaan lääkäreiden nurinaa. Muutenkin, hyvähän se on jälkikäteen sanoa että olisiko lääkäriä tarvittu - lääkärintyön yksi tärkeimmistä elementeistä on tehdä erotusdiagnoosi siitä onko vaiva vakava vai ei, eikä vain hoitaa niitä jo vakavaksi todettuja sairauksia.

Mutta, siis sellaisiin pikkuvaivoihin jotka tarvitsevat seurantaa ja jotka on jo todettu "ei-vakaviksi" tämä voi olla ihan loistava. Ja julkisella puolellakin on ollut puhelinkonsultaatiot jo kauan käytössä esim reseptien uusintaan.

Hipulaliini (Ei varmistettu)

Ihan varmasti menee kokeiluun. Voi kun saisikin vuoden ilmaiseksi.
Kauhulla aina mietin miten järjestän lääkärireissut kun mukaan pitää raapottaa aina pieni armeija :/.

Ukko (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä, suositus otettu riemulla vastaan. Tällaista on tosiaan kaivattu. Kahden pikkutsybyn digi-isälle tällainen palvelu on tosi kätsyn kuuloinen lisäväline. Vielä kun muksut tuntuvat aina tulevan isosti kipeäksi kahdelta yöllä. Miksei ikinä vaikka klo 9 aamulla!? Lisäksi jos tuolta saa hintaan 9,90€ myös sairaustodistuksen duuniin niin I'm sold! Toivottavasti voitan ja toivottavasti en koko ilmaisaikana joudu käyttämään Meedocia :)

lauraV (Ei varmistettu)

Pian kahden pienen (esikoinen 2-vuotias ja LA maaliskuun lopussa) lapsen kotiäitinä palvelulle olisi varmasti käyttöä niin itselle kuin lasten kipuiluihin. Erittäin tervetullut ja mielenkiintoinen palvelu!

Niinab (Ei varmistettu)

Tämä kuulostaa loistavalta tavalta hoitaa ihan tavalliset sairaslomatodistusta kaipaavat flunssat, migreenit jne. Sellaiset helposti etänä hoidettavat vaivat, joihin kuitenkin mahdollisesti tarvitsee reseptilääkettä tai sairaslomaa.

atchii!!! (Ei varmistettu)

Tervetullut palvelu!
Flunssa, silmätulehdus, antihistamiinit ja aiempiin pikkuvaivoihin määrättyjen reseptien uusinta nopeutuu ja helpottuu. Etenkin flunssaisena ei nyt tarvitse lähteä ajamaan ja jonottamaan lääkärille! Kokeilukynnyskin nyt sopivan matala :)

Henriettaslife (Ei varmistettu)

Kiitos kun kirjoitit kokemuksistasi! :)
Olen jo pitkään miettinyt etävastaanoton käytön aloittamista, kolmilapsisen perheemme kohdalla, mutta kuitenkin olen vielä hieman empinyt, tietämättömyydessäni.
Nyt tiedän, että seuraavan kerran kun meillä sairastetaan, tartun rohkeasti Iphoneeni ja kokeilen rohkeasti etälääkärin vastaanottoa :)
Luulen,että etävastaanotto palvelee parhaiten juuri kaltaisiani kiireisiä työssäkäyviä perheenäitejä, ja etenkin vielä meitä jotka asumme pääkaupunkiseudun ulkopuolella, missä palveluiden saatavuus on välillä heikohkoa, etäisyydet pitkiä, ja arki erittäin hektistä, työn ja perheen yhteensovittamisen kannalta.
Tulemme varmasti myös turvautumaan ulkomaanmatkoilamme tuttuun ja turvalliseen suomalaiseen lääkäriin flunssan,virtsatieinfektion vatsataudin tai pienten haavereiden iskiessä :)

Iiriissss (Ei varmistettu)

Loistava palvelu! Työkiireiden keskellä ei todellakaan tule lähdetty lääkäriin kesken päivän pikkukremppojen takia, joten mahtavaa, että jatkossa nekin pystyy hoitamaan etänä :)

Nasuttaja (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kokeiluun! Taaperon kanssa ei todellakaan innosta lähteä jonottelemaan tk:hon tai ajaa maan ääriin yksityiselle. Kiitos kun kerroit tällaisesta palvelusta ja omakohtaisesta kokemuksesta!

WippeS (Ei varmistettu)

Luultavasti käyttäisin johonkin pieneen ja pikaiseen tarpeeseen. Aina jotain pikku kremppaa on niin pystyisi pikaisesti asian hoitamaan.

miida-- (Ei varmistettu)

Onpas mahtava palvelu! Tuolle tulisi ehdottomasti käyttöä jos olis esim. vatsa/oksennustaudissa...

Lääkärin kaveri (Ei varmistettu)

Mahtavalta kuulostaa ja sovellus vaikutti todella helppokäyttöiseltä, mielellään sitä tällaisia kokeilee. Itsellä on ainakin kova kynnys mennä lääkäriin, vaikka se ihan nurkan takana onkin. Eikä lääkärikaveria kehtaa koko aikaa vaivata (tai halua parhaan kaverin koko sairashistoriaa tietävän) pikkujutuilla. Koodinkin ehdin vielä käyttää, mielenkiinnolla odotan ensimmäistä varsinaista käyttökertaa.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.