Meidän mekkokauppa

Lilou's Crush

Viime viikonlopun juhlissa me hempeiltiin oikein urakalla. Me isommat tytöt pukeuduttiin vallan pitsiin. Isomman tytön mekon ja oman mekkoni ostin jo keväällä, kun mieluisat kohtasin kaupassa, mutta pienimmäisen juhlamekon suhteen jo meinasi tulla hoppu, mutta sieltähän se löytyi Zarasta sekin, kuten meidän isompienkin, pari viikkoa ennen juhlaa.

Inhoan muuten sitä, jos juhlavaatteet pitäisi hankkia äkkiä, ja vältän kiireshoppailua viimeiseen saakka. Eräs nimeltä mainitsematon sukulaiseni tosin puolestaan kunnostautuu tässä hommassa, ja tekee hyviä löytöjä viime minuuteille, joskin hivenen stressaantuneelta vaikuttaen ;) Mitens teillä, onko pakko paras muusa, vai rauhassa vara parempi?

Kommentit

jennilina
auringon noustessa

Todella kauniit on mekot! Erityistä ihastusta aiheuttaa sinun mekkosi, siksi utelenkin, että miten pitkä mekon helma on? 

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Kiireessä ostaminen on ihan kamalaa, silloin nimenomaan tulee tehtyä hätäpäissään kamalia virheostoksia! Parhaat juhlamekot on tullut hankittua ihan spontaanisti, kun on sattunut tulemaan vastaan jotakin sopivaa ja olen tajunnut tarttua tilaisuuteen - ihan just ostin &otherstories:lta mustan mekon, josta tulen vielä olemaan joku päivä hyvinkin kiitollinen, kun seuraavat juhlat "yhtäkkiä" ilemstyvät kalenteriin :-)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanat <3 

I May Say (Ei varmistettu)

Onnea nimiöisistä; kauniit juhlat, mekot, sisko ja vanhemmat. Ihanaa aikaa. Varmasti jotenkin erilaista kuin esikoisen kanssa.

Meitsi ostaa yleensä kaiken 1 kk etukäteen. Yleensä mulla on visio et mitä haluan ipanalle päälle. Mattimyöhäisenä niitä ei välttämättä löydy.

Kävin toissa viikonloppuna Berliinissa ja ostin tyttärelle sieltä mekon ensi kesän juhliin (useat rippijuhlat &amp; yhdet häät). Saapa nähdä mahtuuko se lapselle ensi kesänä. Jos ei, myyn sen jollekin onnekkaalle. Zarankin kesäaleista ostin yhden mekon ensi kesäksi. Ne kun mitoitukseltaan ovat hyviä mun lapselle; kapoisia ja pitkiä. Mutta onhan se vähän arpapeliä et mahtuuko ne päälle.

Hyvää syksynjatkoa! Nuuhki sitä vauvaa minunkin puolesta :-) (milloin se vauvantuoksu häviää, en edes muista)

Kao Kao

Minä ostan yleensä etukäteen, sillä mikään muu ei näytä niin varmalta, kuin se että juhlia tulee olemaan. Parhaimman löydön tein helmikuussa, kun löysin Monsoonin mekon -70 % alennuksesta köpiksestä. Kaveri kiikutti sitten mekkoon sopivat nudet korkkarit mulle sovituskoppiin, kun ne ei sille sopineet. (niitä käytin sit koko kesän kaikissa hippaloissa).

Olen myös tässä urheiluvammoja parannellessa ostellut myös tavoitemekkoja. Yhden sellaisen nappasin mukaani Lappiin, kun piti mennä tädin 60-vuotisjuhliin. Tiesin, ettei kummitytölleni ole kunnon mekkoa juhliin (koska ei siellä ole liikkeitä mistä ostaa) ja siellä stressantunut äiti ja tytär sitten edellisenä iltana miettivät että mitä neiti pukee päällensä, kun mikään ei kelpaa. Mun mekko kelpasi, oikeastaan liiankin hyvin, siellä se nykyisin asustaa kummitytön kaapissa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.