Meidän olkkarissa

Lilou's Crush

Jokin aika sitten pyydettiin remonttikuulumisia, joten tässäpä niitä tulee -tervetuloa meidän puolivalmiiseen olohuoneeseen! Nyt sitä uskaltaa vähän jo vilauttaakin, sillä heti, kun saatiin matto lattialle tuli siitä kovasti kodikas. Maton koko ei jotenkin näistä kuvista paljastu, tämä yksilö on nimittäin iso: 200x290 cm, ja samanlainen, eri värisenä vain, meillä oli vanhassakin kodissa. matto löysi ennen muuttoa uuden kodin, mutta tulimme katumapäälle, ja siinä sellainen taas nököttää.

Olkkari on jo kokenut aikamoisen muodonmuutoksen: aiemmin tilaa halkoi seinä, jonka takana keittiö lymyili. Me pidämme siitä, että koko perheen yhteinen tila on mahdollisimman avointa, joten seinä kaatui (ja paljasti sisällään järjettömän sähköjohtoviidakon -lähes koko huushollin sähköt kulkivat ko. seinän sisällä, jopa sellaiset, joiden ei mitenkään sinne kuvittelisi kuuluvan...) ja meille tuli suuri avokeittiö-olkkari. Vanha seinä ja sen jättämät jäljet lattiaan jäävät tuonne keittiön pöydän tietymille, jotain tarttis asialle tehdä, kunhan ennättäisi.

Muutimme myös olohuoneen kulkua: olkkariin oli aikanaan johtanut pariovet ja tavallinen ovi. Pariovet oli jossain välissä poistettu, ja oviaukko suljettu lasiseinällä. Me puolestamme avasimme paraatioven jälleen kulkuväyläksi, ja suljimme tuon toisen oven. Sitä emme kuitenkaan poistaneet, vanhat ovet ovat niin kauniita, vaan ovi on edelleen paikallaan, mutta toisella puolella sen edessä on eteiskaapisto.

Paljon on juttuja vielä tehtävänä: vanhat verhotangot alas, ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto, seinien ja katon maalaus, lattia sun muuta "pientä laittoa", toiseen lastenhuoneeseen johtavan ovenkarmit ja itse ovi...  Mutta kyllä tämä elo tässäkin maistuu! Persoonallinen, kodikas ja valoisa on tämä meidän lempihuone täällä.

Sisältää mainoslinkit suoraan tuohon Ellokselta ostettuun mattoomme, jos sama kiinnostaa, kannattaa seurata alekoodeja, niitä löytyy tosi usein, muistaakseni nytkin!

Kommentit

Suvi M / Valkoinen Harmaja (Ei varmistettu) http://blogit.meillakotona.fi/valkoinenharmaja/

Aivan ihanalta näyttää! :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi kiitos kuoma <3 kyllä tämä tosiaan on kiva koti!

Piipo79

Ihana valoisan oloinen olkkari!

Hertta
Lilou's Crush

Se on kyllä totta! Ikkunat ei ole isoja, mutta kun niitä on yksi seinällinen, kummasti jo valaistuu :)

Aileen (Ei varmistettu)

Oooo!

Ooo!

Mulla on nyt sanat hakusessa. Niin ihanalta ja kodikkaalta näyttää. :)

Eihän tuolta malttaisi olla poissa työpäivän ajaksi. Höh.

:)

Hertta
Lilou's Crush

Ooo miten kiva kommentti <3

valitettavasti nyt kyllä malttaa:D kauhea kaaos ehti kertyä viikon aikana, ja nyt niin veto veks, että ajatuskin siivoamisesta järkyttää!

Ihana koti teillä! Tuo matto lähti täälläkin hetki sitten tilaukseen :)

Hetken piti tilausta miettiä, tuntuu siltä että tuo matto on nykyään niin kovin monella. Hinta on kuitenkin enemmän kuin kohdallaan ja lookki kivan raikkaan näköinen. Lopputulema mitä sitten, vaikka oliskin vähän kaikilla. Minä en asu niillä kaikilla vaan omassa kodissani. Onko matto muuten kivan ulkomuodon muoksi myös mukava? siis pehmeä? Ja onko se helppo pitää puhtaana?

Hertta
Lilou's Crush

Joo, samanlaista jaakobinpainia täälläkin maton kanssa kävin, kun taas tilasin sen uudelleen. Minulla on sekä hyviä että huonoja uutisia: matto on IHANAN pehmeä. Todella mukava ...kunhan ei ole tosi kovassa käytössä. Edellinen mattomme, jolla kellittiin toki vuoden päivät jatkuvalla syötöllä, meni ihan kamalannäköiseksi aika nopeasti. Muilta en ole kuullut vastaavaa, mutta tuskin tämä oli mikään maanantaikappale ollut. Ekologisesti ei tosiaankaan siis ollut meillä se kestävä valinta, mutta näin on ihmisen mieli heikko, ja taas se tuossa pötköttää. Vielä hurmaavan pehmoisena.

hanna kovanen

Mulle on tullut tästä matosta nyt syksy mittaan päähänpinttymä, joten se on varmaan jossain vaiheessa hankittava (olisipahan valmiina seuraavaa kämppää varten :)), en vai kuollaksenikaan osaa päättää kumman värin valitsisin :D onko tämä teidän uusi matto harmaa- ja ruskearaidallinen, kun yritän kartoittaa mahdollisimman tarkkaa kuvaa kummastakin sävystä. xx

hanna kovanen

Siis harmaa- vai ruskearaidallinen, vielä ollaan näköjään maanantaissa :D 

Hertta
Lilou's Crush

Ei hätää, ymmärsin heti :) meillä oli eka se ruskearaidallinen, harmaata ei silloin ollut vielä. Se oli minusta meidän kalusteiden keskellä tunkkainen. Tämä on se harmaaraidallinen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.