Meikit pussukkaan

Lilou's Crush

Meikkipussini, se vakiokäytössä oleva, täytti juuri 12 vuotta. Kelpo ikä Marimekon kangaspussukalle. Muotonsa ja vetoisuutensa vuoksi se on jäänyt suosikikseni, vaikka kaapissa on myös kallis Mulberryn nahkainen meikkipussi, sekin jo vuosia vanha. Kestäisi tuo kangasnyssäkkä vieläkin, mutta ulkonäkö jo kärsii: tahrat eivät lähde edes kuudenkympin pesussa, vaikka muuten pussukka ei ole kuumasta kyydistä yhtään moksis. Jos rehellisiä ollaan, olen siihen myös lopen kyllästynyt. Ei sillä, että meikkipussin tarvitsisi mitenkään erityisesti tyyliä ilmentää, mutta se ei vain yhtään "spark joy", you know.

Tykkään arkimeikeillä sellaisista boksimallisista meikkipusseista, kuten tuo ekan kuvan Anya Hindmarchin pussi (joka tosin ei muuten ihan miun makuun) -penaalin tyyppinen, kartiomainen Mulberry ei toimi ollenkaan tässä tarkoituksessa. Se on liian suuri käsilaukkuuni, ja liian pieni vetämään sisäänsä perusmeikkitarpeet. Kunhan kynnelle kykenen, taidan myydä sen pois, turha sitä on kaapissa kannatella.

Selasin tässä poskiontelomöhinässäni juuri ehkä sata pussukkaa läpi, ja mikään ei miellytä. Liian kukertavia, liian huonoista matskuista, liian luiruja, väärän kokoisia, turhan kalliita... Nirso mikä nirso -parempi taitaa olla vain jatkaa vanhuksen kanssa, kuin tehdä harmittavia kompromisseja! En edes kysele vinkkejä, kun mikään ei nyt tunnu kelpaavan (vaikka toisaalta, nuo edellisen postauksen tv-tasovinkit olivat LOISTAVIA! Kiitos jakaneille.).

Nääh. Sairastan nyt pitkästä aikaa tämän riesan pois, ja unohdan koko homman. Ei tässä fiiliksessä meikkejä tarvitsekaan. Yhyy, byhyy.

 

Kommentit

frenchie (Ei varmistettu)

Heippa! Oletko tsekannut Day Birger et Mikkelsenin valikoimat? Oma unelmapussukka loytyi heilta, on tilava, kestanyt aikaa ja levahtaneita meikkeja :)

Hertta
Lilou's Crush

Haa, just kuule kattelin, että malli olisi just hakemani! Vielä en entänyt kuoseihin paneutua, mutta sun suosituksesta aion, kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.