Meikkileikkiboxi

Lilou's Crush

Olipa jännää!

Sain juuri ihan ekojen joukossa hyppysiini kavereideni Riian ja Lauran eli täältä Lilystä tuttujen Meikkipäiden suunnitteleman ihkaensimmäisen beauty boxin. Sehän piti tietysti riipiä heti auki, ja silkkipaperit pöllyten käydä sisällön kimppuun, sillä niin monet hyvät vinkit olen näiltä neidoilta meikkiini saanut. Ihania, yritteliäitä naisia nämä meikkipäät. Yritteliäitä ja yrittäjiä, jos ihan tarkkoja ollaan.

Sellainen hassu kuriositeetti liittyy tähän hommaan, että emme suinkaan ole blogin kautta tuttuja, vaan joron jäljet johtavat tosi paljon kauemmas: Riia on nimittäin aikanaan meikannut minut ensimmäisen mallikansioni ihkaensimmäisiin kuviin. Melkein parikymmentä vuotta sitten! Aikamoista. Harmi, että kansio on jossain "varmassa tallessa", olisi ollut ihan hauska verestää muistoja. Sen verran muistan noista kuvista, että tukan väri ja pituus taisivat olla presiis samat kuin tälläkin hetkellä. Lauran kanssa puolestaan jaamme pikkumökkiharrastuksen, tosin mökkimme painivat täysin eri liigassa: Lauran Villa Saga on kertakaikkisen täydellinen uusi pesä, ja meikän mikromökkeröinen on kuin huvikumpu vailla kumpua, kaikki vinksin vonksin, eikä mukavuuksista tietoakaan. Pikkuhiljaa...

Omat lempparini boxista olivat tuo hauska Beauty Blenderin meikki"muna"sieni, joka on yksi harvoista meikkisienistä, jotka ovat mielestäni lähes yhtä näppärät kuin sormet meikin levitykseen, sekä Clarinsin Instant Light Lip Perfector -huulikiiltovoide. Jälkimmäinen tuoksuu ihan lapsuuden Miramen Toffee-huulirasvalta. Siltä, jota tuli aina ihan ihan vain pikkuisen haukattua siinä toivossa, että maku olisi vastannut tuoksua. No, eihän se niin tainnut kuitenkaan mennä. Harmi.

PS. Kosmetiikkafaneille tiedoksi, että vakoilin myyntipaikan eli Beauty Pop-upin sivuilta, että boxin saa omakseen 49€:lla, sisältö on yli satasen arvoinen.

Kommentit

SissiS (Ei varmistettu)

Voi, se Miramen toffeehuulirasva sai ystäväni perheessä karun lopun, kun ystävän pikkuveli mussutti sen suihinsa. Voi sitä metelin määrää... Itse olin enemmän Labellotyttöjä ja muistan edelleen sen ekan vaaleanpunaisen Labelloni, joka paljastui joululahjapaketista. Ihan tätä muistoa ylläpitääkseni ostan vaaleanpunaista Labelloa silloin tällöin, vaikka totuuden nimissä parempiakin olisi tarjolla. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.