Mekkomoka

Lilou's Crush

EDIT// Mekko löysi tiensä uuteen kotiin!

Ennenkuin ystäväni häihin nappaamani Ihana Mekko suuntaa takaisin Asokselle, esitänpä kysymyksen: olisiko kenelläkään halua ostaa tätä tällä hetkellä loppuunmyytyä Asos Salon -malliston herkkua? Mekossa on tuon pitsin alla alushame, helma on ihanan muhkea.

Tilasin vahingossa liian suuren koon (koko 12, vastannee noin kokoa (38)/40, olen itse kokoa 36, joskus 38) ja joudun palauttamaan hänet. Myisin mekon samaan hintan kuin itse ostin 103€ mutta hinta sisältäisi toki postituksen kotimaassa. Mekko on niin kaunis, että ajattelin kysäistä teiltä, ennenkuin lähetän takaisin.

Jos kolahti, laitappa meili lilouscrush@gmail.com. Perjantaina laittelen mekon postiin, jos hänelle ei ottajaa löydy, ja jään itse kuolaamaan toivottavasti palautuvaa pienempää kokoa.

Kommentit

Nina Enroth

Ihana mekko. Ei tosin ihan mun tyyliä, ja tuossa sävyssä luulisin näyttäväni nakilta. Mutta kommentoin, koska haastoin sut mukaan: http://www.lily.fi/blogit/ninan-verkkareissa/blogihaaste-miksi-bloggaat - ihanata päivää ja kiva, jos kerkiät osallistua!

Hertta
Lilou's Crush

Nakki kuittaa täälläkin, mutta nätit ois ainakin nakin kuoret :D kiitos haasteesta, määs tutustun!

Minttu71 (Ei varmistettu)

Heis Hertta, minä olisin kiinnostunut ostamaan:) Oletko yhteydessä minuun sähköpostitse!

Hertta
Lilou's Crush

Heippa, ilman muuta, juuri nyt mekko on hetkeksi varattu kunhan saan mitat, mutta palaan sinulle aiheeseen illalla kun lapsukaiset nukkuu :)

Emmi Elise (Ei varmistettu)

Hei, samassa postauksessa esittelit vihreän mekon...Mistähän se on hankittavissa? :) Kiitos jo etukäteen!

Hertta
Lilou's Crush

Asoksen helmiä sekin! Aivan ihana :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei sinä ihanainen, mekko ennätti jo mennä, mutta kiitos kun kiinnostuit ja anteeksi kun en vielä ennättänyt statusta päivittää! Ihana se oli, vitsi kun löytyisi vastaava!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.