Menin vihreäksi

greenshadow2.jpg

Tekeekö kevät teillekin sen, että yhtäkkiä vaatekaapista saattaa sattua silmiin jotakin kirkkaampaa, ja meikatessakin vallan meinaa suti karata käsistä? Täällä vaivaa ainakin jälkimmäinen. Olen nimittäin taas hetken tauon jälkeen innostunut kovinkin värikkäistä meikeistä.

greenshadow.jpg

Vihreää olen kokeillut ennenkin, mutta en ihan näin reilulla siveltimellä; luomissa on kahta eri vihreän sävyä ja rajauskynäkin on vihrulainen, semmoinen syvä, tummanvihreä. Siveellisesti katse maahan luotuna efekti on aikasmoinen, perustapituksella näyttää tavis-smoky-eyesiltä, eikös. 

Harmillisesti tuo L’Orealin rajauskynä ei toiminut yksiin kyynelnesteeni kanssa, ja aiheutti aikamoisen ”day of the living death” efektin, sain huomata illansuussa. Vai johtuisiko se kenties näistä viimeaikojen poikkeuksellisista, liki puolille öin jatkuneista työpäivistä? Siksi kuvatkin ennätin ottaa vasta tien päällä, että tältä näyttää vihreä meikki harmaan pipon ja kaulaliinan kanssa auton etupenkillä 🙂

Noissa viimeksimainituissa myös syy siihen harmiin, että en ole päässyt vastailemaan kaikkiin kivoihin kommentteihinne, jotka olen kyllä tietty lukenut jokaikisen. Haluan vastata ajan kanssa, ja siksi palaan siis vähän levänneenä.

PS.Ja sitä lepoa, ainakin työaivolepoa, on luvassa ihan kohta, täällä meinaas pitäisi tämän tytön olla just nytkin kapsäkin kimpussa.. Ei enää montaa yötä Tokioon!

Silmämeikissä käytetty Lumenen Crystal -luomiväriä 30, koivunsilmuja (tämä saatu blogin kautta) ja 25, marjasuolla sekä L’Oreal Paris Le Smoky-rajauskynää Antique Green.

Kommentit (5)
  1. Hih, hups! Kevät tuntuu olevan muutoksen aikaa 🙂 kiva jos löydät tiesi myös uuteen blogiin!

  2. Annemi, kiitos, tuo sävy on mustakin kiva, kun on poikkeava perus ruskeistaharmaistayms, mutta ei silti aivan liian räikeä! Säpinää elämään, tittiditii 🙂 Ja sää mokoma, nyt mulle vasta selvisi, että blogilla on uusi osoite! odotin jo kovasti uutta juttua päivittyväksi virtaan. Mutta nähdään tietty, missä ikinä 🙂

    Delle, kuulostaa hauskalta! Erilaiselta ja raikkaalta -pitäisi itsekin rohkaistua myös tuossa yhdistelyssä! Ehkä kun palaan kotiin, kaivan villimmätkin yhdistelmät esiin, kiitos inspiksestä 🙂

     

    Vierailija, huulilla on L’Orealin nudepunista jokin bruneteille tarkoitettu sävy -hitsi kun ei ole mukana täällä reissussa, mutta josko jo tällä vinkillä löytyisi? On noin reilun puoli vuotta vanha ostos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *