Kiinnitetty postaus

Mielenrauhaa ja arjen järjestystä

Kaupallinen yhteistyö: Op Vakuutus Oy

Kuten vallan hyvin tiedätte, täälläpäässä on tällä hetkellä muutama extrarauta tulessa sen normaalin perhe-ja-työ-härdellin lisäksi. Talonrakennushommat vievät ajatellunlaisesti vapaa-ajasta ison siivun, ja kun päälle sattui kevään mittaan se normaali flunssa-vatsatauti-keuhkokuume-siitepölyallergian alku, maaliskuu meni aikalailla autopilotilla asioita suorittaen. Sen päälle jännitettiin tätä käynnissä olevaa Malesian matkaa -sairastuuko joku juuri h-hetkellä, jos sairastuu, millainen homma ynnä muuta. Pienellä nuhalla uhkaili lenssu pienintä, mutta sekin talttui ennen matkaanlähtöä.

Jälleen kerran olenkin ollut todella helpottunut siitä, että meidän lapsukaisilla on yksityiset terveysvakuutukset. Julkisella ja yksityisellä olemme saaneet molemmissa todella hyvää hoitoa ihanilta ja asiantuntevilta ammattilaisilta, mutta kaksi syytä pitää minut vuodesta toiseen tyytyväisenä vakuutuksen maksajana:

1 NOPEUS

Hoitoon pääsy on ollut erittäin nopeaa yksityisen puolen kautta. Esikoisen astma ja allergia ovat vaatineet viimeaikoina paljon huomiota, ja olemme saaneet laajat tutkimukset järjestymään hyvin nopeasti, jopa samalle tai seuraavalle viikolle, ja tilanne siksi nopeasti kuntoon.

2 AIKATAULUTUS

Lääkäriajat saa sovittua perheen aikatauluille parhaimpiin aikoihin ja sopivien yhteyksien päähän. On ollut helpottava tietää, että vakuutuksen avulla pääsee läheiselle lastenlääkäriasemalle usein vartin-puolentunnin varoitusajalla, ilman jonottamista, ja ne ei-kiireiset menot hoituvat työajan ulkopuolella. Äiteen tai iskän ei tarvitse stressata toimiston asioita, vaan voi rauhassa käyttää tarvittavan ajan lääkärissäkäyntiinn. OP:n kysely yhteistyöstä lasten terveysvakuutustuotteen käytöstä ei siis olisi voinut tulla oikeampaan osoitteeseen.

Tutustuin lapsivakuutuksiin perinpohjin esikoisen odotusaikana, ja silloin totesin OP Vakuutuksen Lapsen terveysvakuutuksen meille parhaiten sopivaksi. Se on on räätälöitävissä omiin tarpeisiin, ja myös lähes kaikki muut pankki- ja vakuutusasiamme ovat samassa konsernissa. Otin vakuutuksen jo ennen syntymää heti kun se oli mahdollista, ja onneksi tein niin: esikoinen syntyi rutkasti etuajassa. Pienen, alle  kaksikiloisen mannaryynin ensimmäiseen vuoteen liittyi monenmoista pientä harmia, ja lääkärissä kävimme varmasti normaalia tiheämmin. Vakuutus korvasi  kustannukset omavastuun jälkeen, lukuunottamatta tiettyjä ei-lääkkeiksi luokiteltavia mutta välttäämättömiä valmisteita (keskostipat, rautavalmiste).

Sanomattakin lie selvää, että tuon melko järkyttävänkin esikoisen maailmaansaapumisen jälkeen toiselle lapselle lapsivakuutus oli itsestäänselvä valinta. Kuopus on säästynyt noilta suvuissamme rasitteena kulkevilta sairauksilta ja ollut todella terve tapaus perusflunssia (ja nyt keuhkokuumetta!) lukuunottamatta, mutta koska en minä, eikä kukaan muukaan, voi arvata huomista päivää, vakuutukset pysyvät voimassa. Ja tosiaan apua vakuutuksesta on etenkin aikatauluhaasteiden taittamiseksi noissa pikkuvaivoissakin.

OP:n vakuutukseen kuuluu myös  ilmaiseksi Terveysmestari-palvelu, jota voisin hyvinkin testata, jos miettisin vaikka sitä, pitäisikö lääkäriin jostain syystä lähteä vai voisiko vielä seurailla. Terveysmestarissa erityisen hyvä juttu on, että palvelu on auki joka päivä 07-23, eli myös heti aamusta myöhäiseen iltaan.

Suhtaudun vakuutuksiin aikalailla kiihkottomasti mutta pidän niitä erittäin tärkeinä: olemme vakuuttaneet niin kotimme kuin autommekin sekä olemme ottaneet henkivakuutuksen puolison kanssa, jopa koiruudella on omansa,  joten koen luonnolliseksi, että olen vakuuttanut myös nämä kaikkein kalleimpani, ei sen kummempaa.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. 1.6.2019 alkaen OP Vakuutus Oy:n on Pohjola Vakuutus Oy. 

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *