Mikä fiilis syntyykään itsensä ylittämisestä!

Lilou's Crush

Vielä näin iltasellakin lillun hyvässä mielessäni. Kävin nimittäin tänään elämäni ekaa kertaa suppaamassa. 

Mikäs siinä ihmeellistä, tuumaa varmasti moni. Vaan kuulkaa. Kärsin jonkinlaisesta vesikauhusta, eli pelkään siis vettä kaikkialla muutoin paitsi suihkussa, juomalasissa ja katseen alla rannassa. En siis kertakaikkiaan ole vesipeto, vesi ei vain ole elementtini niin millään tapaa -enää. Asia juontaa juurensa kauas lapsuuteen, kun olin lähellä hukkua. Vaikka haaverista selvittiin hengissä, trauma jäi, eikä vesi ole tuntunut sen jälkeen enää ollenkaan omalta. Vaan suppailu kiinnosti vietävästi, ja niinpä toissapäivänä tartuin härkää sarvista ja varasin itselleni Töölönlahden rantaan Hakuna Matatalle SUP-tunnin, ohjattuna.

Reippaasti menin paikalle ja hoidin maksut sun muut, ja mikä onni kävikään: muita ei ollut ilmoittautunut ohjatulle tunnille, ja sain PT Miira-Marin ihan kokonaan itselleni -sain siis täydellisen yksityistunnin ammattilaiselta, joka ei jännitykselleni naureskellut tai sitä ihmetellyt yhtään, vaan suhtautui kovasti tsempaten. 

Puolisentoista tuntia siellä kauhoin Miira-Marin kanssa, ja alkoi otteet olla jo kertakaikkisen mallillaan. Laskeutumiset, kääntymiset, aallokot sun muut sujui tosi hyvin. Olen niin mahdottoman ylpeä itsestäni! Uskalsin! Pärjäsin! Nautin!

 

Jos vähänkin jännittää, tai haluaa suppailla takuulla oikealla tekniikalla, suosittelen tosi lämpimästi menemään nimenomaan ohjatulle tunnille. Hakuna Matatassa niitä on taas seuraavan kerran elokuussa, tämä oli alkukesän viimeinen mahdollisuus. Miira-Mari oli aivan MAHTAVA ope!

 

 

Kommentit

bomb it 4 (Ei varmistettu) http://runrun3.net/bomb-it-4/

The article you shared here is great. This is really interesting information for me. Thank you for sharing!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.