Mikä ihana viikonloppu!

Lilou's Crush

Mikä täydellisen arjesta irtaannuttava viikonloppu tämä onkaan ollut! Vietimme sen tiiviisti ihan perheen kesken, mitä nyt karkastin balettitunnille tuohon naapurikortteliin lauantaina.

Perjantaina tehtiin varmasti minisaunomisen maailmanennätys, kun ahtauduttiin saunahommiin koko perhe. Ihan kaikki ei kerralla mahduttu sisään, mutta jouhevaa jonotussysteemiä käyttäen onnistui kyllä.  Isomman lapsen suurin hupi on viillytellä parvekkeella pyyhe päällä ja katsella kadullepäin. Siellä me saunahatut päässä napotettiin vissyjemme kanssa. Paras mahdollinen viikonlopun startti.

Lauantai vietettiin lasten iloksi koiratapahtumassa, ja illalla kokkailtiin yhdessä todennäköisesti grillikauden viimeiset hampurilaiset. Oli niin vilkas päivä, että meinasin nukahtaa nassu jugurttikuppiin illalla kaikesta raittiista ilmasta. 

Sunnuntaina aamun ilona oli siistiä vintistä pois taloyhtiön jätelavalle edellisten asukkaiden riemuksemme jättämää painavaa tavaraa. Se ei tosin ollut kauhean mukavaa, mutta saatiinpahan tila tyhjemmäksi, ja menipä sinne jotain remontista ylijäänyttä laudanpätkääkin. Tosi kiva, että taloyhtiö oli lavan järjestänyt, hankalia sorttiasemareissuja on tehty keskenämme jo ihan riittävä määrä!

Tänään vietettiin extempore koko päivä mikromökillä, miltä reissulta nämä kuvatkin kaikki ovat(miten nämä meidän elämän kivat paikat onkin molemmat minejä: niin sauna kuin kesämaja!). Ihan uskomattoman kaunis syyspäivä! Päästiin viimein testaamaan uutta trangiaa kaakaonkeiton merkeissä, hyvin toimi kaasuversio, vesi kiehahti aivan salamannopeasti verrattuna spriikeittimeen. 

Iltapäivä pompittiin rannan kallioilla, ja käpöteltiin laskuveden paljastamaa polkua pitkin saarelle. Lapset ihmettelivät kuivalle maalle ajautuneita meduusoita, itse nautin kirkkaasta auringosta ja tuulen tuiverruksesta.

Ollaan niin onnellisia tuosta meidän piilopaikasta. Vaikka se on pieni, täysin vailla mukavuuksia, eikä sijaintikaan ole se kaikkein paras, saati mahdollisuudet pihan hyödyntämiseen, on se meille vain niin valtavan tärkeä. 

Nyt on lapset tainnutettu unten maille, mies otti askeleen arkeen ja tekee työhommia, minä vielä viivyttelen viikonlopussa, ja suuntaan, mihinkäs muualle, kuin saunaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.