Mini me

Lilou's Crush

Zaran ale ei tänä vuonna sytyttänyt sitten laisinkaan; alennukset minipieniä ja alessa olevat tuotteetkin jotenkin eivät miun maun mukkaan. Kova kuhinahan siellä oli joka tapauksessa, eli taisi olla henkilökohtainen alennusmyyntipettymysreaktio tämä. Mutta tytölle löysin kivat, tukevat varsilenkkarit. Ovat nahkaa ja keinonahkaa, saattavat siis hiostaa -pitää tarkkailla pieniä jalkoja. Tai mitkä pienet ne nyt enää ovat, tossujen koko on nimittäin 27/28.

Tyttö tykkäsi, sanoi että on tosi hyvät, ihan kuin äitillä. Hihittelin kun kaivoin omani kaapista, tosi on!

Luonko vahingossa minimeikää :)

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) Http://dejiss.blogspot.com

Oon kyllä ihan samaa mieltä zaran aleista, olemattomat! Vaikka yhden kengät itselleni ostinkin niin yleisfiilis jäi että aika pihiä toimintaa kun jutut alessa ehkä paria euroa vähemmällä kuin normaalihinta! Ikävää :p no ehkä tulee alen alet ja sielläkin lasketaan hintoja..

-Maria

Hertta
Lilou's Crush

Maria, joo, ehkä ne final reductionsit on sitten meiän paikka :) Mulla vaan ainakin "ale-into" laskee, eli tykkään heti alkuvaiheessa bongata ne mitä sitten hankinkin, ja sen jälkeen unohdan koko homman -viikkotolkulla jatkuvat hipihiljaa hiipivät alet siis ei ole mun juttu.

minnak (Ei varmistettu)

Ihanat pikkupopot! :)
Pakko raportoida... hain ne dieselin pöksyt eilen postista. Olivat kyllä jotain, mitä en ehkä normaalisti olisi edes sovittanut, mutta tosi mukavat jalassa! Ei noilla ihan ehkä joka paikkaan voi mennä, mutta väliäkös sillä :) Nyt vaan pitää pestä ne että pääsee käyttämään, oli tosi vahvasti käsitelty jollain aineella kun farkun pinta kauttaaltaan tuntuu joltain muulta kun farkulta.

Ja samaa mieltä noista aleprosenteista, miksi edes vaivautua kauppaan jollain pienellä prosentilla.

Hertta
Lilou's Crush

minnak, mahtavaa, kokokin taisi mennä sitten nappiin! oliko ne sellaiset kovat vai ihan pehmeät? Törmäsin nimittäin semmoisiin tosifarkkuisiinkin, kun omani ovat ihan collegematskun tuntuista? Ne farkkuiset oli kanssa tosi hienot kyllä. Ja tosiaan, jos kyse on jostakin, mistä yleensä ei saa alea, jo pienikin prossa voi olla tuntuva, mutta vaatteet ei ole ihan sellainen juttu, jota jaksaisin sitten aleista metsästää sillä miniedulla.

minnak (Ei varmistettu)

Jep, koko oli hyvä. Ja kun tämä "jouluturvotus" tästä häviää, niin uskon että koko on vielä silloinkin hyvä. Onneksi noiden ei tarvitsekaan istua mitenkään superisti vaan voivat olla vähän lököt! Olivat aika kovan tuntuiset, toki kun käänsin ne pesua varten, niin sisäpuolelta olivat mukavan pehmoiset. Uskon ja toivon, että pesun myötä tulevat myös etupuolelta pehmeämmäksi. Ovat sitä tummempaa mallia, eli ehkä eivät ihan collegehousuilta alakaan tuntumaan, tai mistä sitä tietää :D Kiitos kuitenkin vinkistä, ilman sitä nämä olisivat jääneet ostamatta!

Itse petyin vähän finnish design shopin 'aleen'. Näin jossain koodin, joka oli kaiken lisäksi vain tosi vähän aikaa voimassa, että kaikesta -10%. Oli pakko kaivella vuoden takaisia sähköposteja ja silloin olen saanut sieltä -20%, joka kuitenkin tuntuu jo hinnassa. No, säästyivätpä nekin rahat.

Iloista päivän jatkoa sinulle!

NinaVee
Väreilyjä

IHANAT!!!!! Ja kun vielä on ihan samikset. Hymyilen täällä kuin Naantalin aurinko. :D

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Ihanat :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.