Mini Rodini SS13

Lilou's Crush

Mini Rodinin ensi kevät ja kesä näyttää jotakuinkin tältä. Kivaa, että lapsosille tulee myös näitä puhtaita ja kirkkaita värejä. Meillä on tytöllä meneillään erittäin vahva ja vallitseva pinkki kausi, joten ihastelen tässä ihan muina hevosina näitä ittekseni. Etenkin tuota keltaista parkaa, keltainen kun on lapsosen inhokkiväri. Höh.

 

Kuvat: minirodini.se

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Uu mama, mikä uusi hieno banneri! 

Ja nämä vaatteet ovat ihkuja. <3

terkuin,

cocsu

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Ihania! Ottaisin minkä tahansa omaan kaappiini. Henkisesti 4 vee.

Kerrankin mun rahat ei mene Mini Rodiniin! :D

Mä tykkäsin tosta punasesta t-paidasta (vaikka vähän ärsyttää että se on lähes suora kopio parin vuoden takaisesta Je t'aime-collegesta) mutta muuten ei kyllä sytyttänyt. :)

Muikku_ (Ei varmistettu)

Tuo takki meni ostoslistalle heti, meillä on tällä hetkellä kirkkaanpunainen ja tyttö ja äiti tykkää molemmat. Tuo alimman kuvan kuosi tulee varmaan taas mekkonakin ja se on myös ihan pakko hankkia. Mini rodini ei kyllä petä koskaan. Onneksi pinkkikausi ei ole vielä alkanut, en kylläkään epäile hetkeäkään etteikö se olisi edessä.

Abe (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana takki! Mun viisveen lempiväri on keltanen, taitaa mennä tilaukseen. Tosi hankala löytyy mitään keltasta, mutta nyt ❤

reettis (Ei varmistettu)

Luen blogiasi tosi tosi satunnaisesti (en ymmärrä miks vaan satunnaisesti koska tää on kiva), ja nyt oli vaan pakko tulla toteamaan kun tuota banneria ja profiilikuvaa katselin, että oot yks kauneimmista näkemistäni naisista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana yllätyspostaus täältä löytyi, kun parin kuukauden tauon jälkeen lueskelin sinun blogiasi. Juuri aiemmin tuskailin tylsistyneenä, että olisi kiva vähän nähdä, millaista muotia lapsille on ensi kesänä luvassa. Tykkään Mini Rodinista hurjasti, mutta viime syksyn kuosit eivät oikein uponneet. Fisut ja laiva sen sijaan olivat aikas kivat! Ja tuo keltainen väri! Ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.