Mini Rodinin (kesä)juna ajoi ohitseni

Lilou's Crush

Perinteitä kunnioittaen jaan taas Mini Rodinin uuden malliston lookbook-kuvia, vaikka mallisto mallistolta tunnen ajelehtivani hitaasti kauemmaksi merkistä. Kun oma minityyppini oli puolivuotias-kaksivuotias, Mini Rodinilla oli ihan takuuvarppina ne hauskimmat ja khuuleimmat lastenvermeet, vekkulit mallit velmuilivat kuvissa ja meno oli hyväntuulista ja printit ja kuosit hauskoja. Cooleja tottavie ovat edelleen, mutta jotenkin se iloisuus ei enää tule samalla tapaa mielestäni läpi.

Muutamia kivoja juttuja nytkin pystyn bongaamaan: pantteritennarit näyttivät erityisen hauskalta. -Tuo sininen bikertakki oli muuten meidän tyypillä kolmevuotiaana, ilman noita mokkaisia tupsuja. Ja Piko-takin keltaisena olisin mielelläni edellisestä mallistosta ottanut. Jääkiekkotermein, voisin ehkä kuvailla, että minun silmääni merkki jotenkin puristaa mailaa nykyään liian kovasti.

-Yhä suurempaa joukkoa juttu kyllä miellyttää, suosiosta päätellen. Ja hyvä niin, makuja saakin olla monia, ja luomupuuvillaiset ruotsalaisvaatteet ovat varmasti faninsa ansainneet. Huomasin muuten FB-kirppiksellä, että merkin hinnat ovat käytettyinä(kin) karanneet aivan käsistä, eli suosijoita siis tosiaan täytyy senkin perusteella löytyä!

 

Translation: I am getting old. Let children be children. Used to love Mini Rodini, nowadays it is just ok.

Kommentit

Murun kera

Herttainen, mä olen ihan uusi tässä skenessä. Osaatko suositella jotain hupsunhauskoja lastenvaatemerkkejä. Oon hieman samaa mieltä Mini Rodinista, ja sen facebook-ryhmän kautta oon tutustumassa Bobo Chosesiin (tosin niiden uusin mallisto on aika hengetön) ja Beau Lovesiin. En ole ollenkaan vaaleanpunainenkukka-vaaleansininennalle-tyyppiä, enkä myöskään oikein lämpene Metsolan überretroon. Ja nyt kun mä saan pari seuraavaa vuotta päättää jonkun toisen pukeutumisesta, niin olisi kiva löytää ne supersiistit jutut :)

Hertta
Lilou's Crush

Mä taidan olla vähän tipahtanut tästä skenestä, ja täytyykin kiivetä takaisin sinne nyt, kun tulee pikkutyyppo, jolla ei ole vielä omaa tahtoa :D Gugguun vaatteet, etenkin pöksyt ja hupparit, näyttää silmääni kovin kivalta, mutta kieltämättä hinnatkin ovat korkealla, joten en ole niihin uskaltanut vielä lainkaan panostaa. Meillä tulokkaan vaatteissa taitaa ensimmäiset hetket mennä Lindexin ja Henkan vaatteissa, ennenkuin löydetään jotakin muutakin "omannäköistä" niiden kaveriksi :) -Ilmoittelen takuuvarppina, jos semmoinen merkki löytyy!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.