Mini yllätti

Lilou's Crush

Käykö teille koskaan niin, että mekko näyttää ihan normaalimittaiselta, säädylliseltä ja kaikinpuolin kunnolliselta, mutta varoittamatta satunnainen peili, näyteikkunan heijastus tai, krröhöm, valokuva, paljastaa kylmän totuuden? Vannon, että tämä mekko oli täysin toimistokelpoinen siellä odottavien lompsintanilkkureiden kera. Tallustin kotiin Uggeissa, ja kun kuvassa näytin sukkasilteen ihan hassulta, pujautin nuo korkeakorkoiset nilkkurit jalkaan. Ihan kuin mekosta olisi hävinnyt kaksikymmentä settiä helmasta!

Mekko on H&M Trendin ihanan venyväinen, kreppikankainen helppousvaate. Pito, pesu koneessa 40C ja päälle taas. Ostin sen kaksi kokoa normaalisti käyttämääni suurempana, malli on tarkoitettu pintaa nuolevaksi, mutta minulle tämä toimii paremmin näin. Leikkaus on kivan pussimainen takaa, mutta ettehän te lävitseni näe, olisi pitänyt napata kuva perberiosaston suunnasta.

Mutta summattuna, note to self, tätä käytetään vain ja ainoastaan matalien kenkien kanssa.

PS. Kuvat otettiin kunnon paparazzimeiningillä, mies koitti ottaa mekkokuvaa, mutta tyttö vaati saada olla pääkuvaaja, eli pienestä vaaleanpunaisesta kamerasta ei saanut irrottaa katsetta hetkeksikään. Hirveä orjapiiskuri se oli kanssa, hetkeksi jos hymy herpaantui, siitä tuli samantien kipakka kommentti!

 

Kommentit

annemi

Ihana! erityisen kiva tuon statement-korun kanssa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Samoin kävi itsellekin ja juurikin H&M mekon kanssa. Tästä teinkin johtopäätöksen, että niiden mekkoja ei ole tarkoitettu "siveille" äiti-ihmisille, kaikki (paitsi) maksimekot näyttävät olevan max reisien puoliväliin (ja minä olen vielä lyhyt).

Hertta
Lilou's Crush

annemi, kiitos, päällä se on ihana, mutta vitsi kun vähän hämää tää mitta. AIon silti käyttää, ei onneksi aiheuttanut palavereissakaan (ainakaan näkyvää;) pahennusta

 

vierailija, mää en kyllä tätä tajuu, että miksi ihmeessä mekot on niin minejä :) Asoksen kanssa sama homma, sieltä ei ainakaan asos-merkkiset passaa meikäläisen siveyskäsitykselle ollenkaan, jos vähän kärjistän ;)

 

 

TiinaMariN.

Kaunis! Ja koska ei ole tiukka kurveja nuoleskeleva malli, on mielestäni oikein sopiva töihin... Eri juttu jos on kyseessä tiukka makkarankuori-mini ja ilman sukkahousuja, noup...

annemi

Hihi, rohkeasti vaan Hertta! ;)

Pinkit korkokengät (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.fi

Joo käy jopa mullekin joskus. Tosin mä sanon aina, että ne pitää lyhyitä hameita, joilla on varaa ;))))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.