Minin poikaystäväjiinssit

Lilou's Crush

 

"Aion pitää näitä mahdottomaan ikuisuuteen asti" sanoi tyttö.

 

Alelöytö H&M:ltä, 9,90€

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava tyylilyyli sinulla :-)!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, toisinaan :) välillä neidin valinnat pikkusen särkee silmiä, mutta ilo lämmittää sydäntä :)

kevätäiti (Ei varmistettu)

Mä ostin just meidän kaksospojille skeittilaudat. ajjettä poikanen voi olla mielissään!! Ihan pakko kysästä tosta teidän valkoisesta tasosta, olen kuollakseni metsästänyt tollasta valkoista matalaa tasoa, ilman tulosta.Ikean beståt olis ok, mutta turhan korkeat matalien ikkunoiden eteen. Olisitko niin ystävällinen, että kertoisit mistä olette moiset saalistaneet? Olisin todella kiitollinen, jos voisit. :=)

Hertta
Lilou's Crush

kevätäiti, olet ollut jo tosi lähellä, taso on nimittäin juuri Ikeasta :) Se on kyllä jo (hui sentään, kylläpä aika kuluu) likimain 10 vuotta vanha, joten en harmi kyllä muista sen nimeä, että voisin kurkata onko vielä valikoimissa. Aikalailla Ikeassa tunnutaan siirrytyn juuri tuonne Beståihin, jotka toki ovat ihan kivoja, mutta eivät juuri tuon korkeutensa vuoksi käy oikein meillekään. Toivottavasti joku oikein hyvä löytyy! Ja kaksospojat, ja skeitit kaksospojilla, SIINÄ on menoa, ihan mahtavaa! Turvallisia liukuja heille :)

kevätäiti (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi! Mutta tätä juuri pelkäsinkin , nyyh :( ..että ei ole enää saatavilla. Toi ikea on aika kurja, kun tosi kivat jutut häviä osa aika nopsaankin valikoimista. murrrr...
Tää kiitosviestini tulee ihan myöhässä, kännykällä kyllä luin vastauksesi, mutta en voinut kommentoida jostain syystä.

Hertta
Lilou's Crush

Voi möhnä sentään, ja tuon saman kanssa harmittelen tosi usein! Mutta toivottavasti löytyy joku VIELÄ kivempi, jos lohduttaa, tuon toimivuus on kyllä vähän niin ja näin... :)

Kommentoi