Mistä moinen ilme?

Lilou's Crush

Osaako joku arvata, miksi fiilikseni on lähes yhtälailla tyytyväinen kuin kuvan kaiffarilla?

Kuvassa piilee kenties miniminipieni vinkki, ja postausta tutkailemalla saattaa arvata jotakin muutakin. Tai sitten voi vaan ihastella komeaa purukalustoa.

Leppoisaa viikonloppua -meikätyttö napsauttaa nyt saunan päälle, tuudittaa pikkutipusen unten maille ja sen jälkeen syventyy Hercule  Poirotin, Benin ja Jerryn seuraan.

 

Kommentit

Saramaria (Ei varmistettu)

Jos näen oikein, niin hurjan paljon onnea!! ;)

Hertta
Lilou's Crush

Saramaria, oijoijoi, lienetkö ehkä katsonut "barokkipaitakuvaani" -hirmuisen sievästi sanasi laitoit, kiitos kovasti, mutta ihan niin suuresta onnenpötkäleestä ei ole kysymys, riittää tuo yksi tuolla tuhisemassa :) -Pullea paita ja liikkumattomuuden tuomat lisäkilot, mahtikombo kerrassaan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

LiLou matkustaa... Jenkkilään? Susanna arvailee :)

Hertta
Lilou's Crush

Susanna! Jackpot! Hirrrmu hienosti bongattu :) Ehkä kannattaisi laittaa myös lotto tai rapsaista ässäarpa, kun noin huonoista vinkeistä hiffasit :) Tuo kuva on otettu New Yorkissa (no, enhän muualla ole sielläpäin ollutkaan) Disney Storessa, oli minusta veikeä kaveri. Kiva päästä taas sen kainaloon.

Saramaria (Ei varmistettu)

No nyt vähän nolottaa.. :) Mä olin bongaavinani dinon suupielessä jotain jonka luulin olevan se "minivinkki kuvassa", mutta taisi olla vaan mielikuvitusta. :D Kuviesi perusteella ei kyllä ole herännyt mitään epäilyjä.

Hertta
Lilou's Crush

Saramaria, höpsistä millekkään noloiluille, itehän mää kyselin :) Kivaa lauantaita!

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihanaa! Milloin menette? Me ollaan lähdössä koko perheen kanssa ensimmäistä kertaa helmikuussa, ja lapset (eli teinit) on niin muikeena, että! Niin on kyllä mami ja papikin, gotta love New York<3 Missä meinaatte asustaa tällä kerralla?

Ihanaa!!

Hertta
Lilou's Crush

Lauralaukku, lähden tosi pian -tällä kertaa ihan itsekseni, kesällä taas kimpassa. Laitan pian postausta aiheesta, oiskos se sen arvoinen juttu :) Brooklyn suuntana taas majoituksen suhteen. Loving it!

Kommentoi