Mitä kokea matkalla Savonlinnaan?

Sain yllättäen kutsun heinäkuun alussa Savonlinnan Oopperajuhlille. Sattumoisin kesäreissu Savonlinnaan on ollut muutenkin toiveissa edellisen kerran aivan liian lyhyen visiitin vuoksi, joten aloitimme heti reissun suunnittelun, kun anoppilassa luvattiin ottaa jälkikasvu karvoineen kaikkineen hellään huomaan juhlien ajaksi.

Ykköskohteena matkalla on tietysti kokea Sevillan Parturi. Klassikko-oopperoista koominen sevillalainen  kiinnostaa ehdottomasti eniten -ja tänä vuonna puvut on suunnitellut Teemu Muurimäki. Yhtä selvä on kakkonen reissulla on visiitti Mustan Virran Panimobaariin ja tietysti panimolle. Jännää nähdä edelliskerrasta reippaasti laajentunut panimo ja puoti!

Varasimme jo hotellin saapumispäiväksi, mutta mietimme, että olisipa mukava yöpyä paluumatkalla jossain ketjuhotellista poikkeavassa miljöössä. Ensimmäisenä ajattelimme kaunista Hotelli Punkaharjua, mutta koska jäljellä oli korkeasesongin myötä vain wc:ttömiä huoneita ja mökillä saa ulkovessahommista riittävän annoksen, se ei nyt viehätä. Eli jos jollakulla on vinkata ihana, kodikas, pieni B&B-paikka Lahti-Savonlinnan suoralta sieltä Savonlinnan päästä, kiinnostaisi kovasti kuulla siitä.

Pohdimme paluumatkalla pysähtymistä Taidekeskus Salmelassa, jossa olisi tarjolla mm. Rafael Wardin värikäs näyttely, se kiinnostaisi kyllä nähdä.

Mutta mitäpä muuta voisi siellä kulmalla Suomea kesällä lyhyellä visiitillä nähdä ja kokea?

Kommentit (7)
  1. Pulsan Asema ja B&B Lappeenrannassa.Ihana miljöö,henkilökunta ja palvelu.
    http://www.pulsanasema.fi/

  2. Hyviä majoitusvaihtoehtoja onkin jo tullut, kannattaa tsekata myös B&B Hepokatti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *