Mitä puet päälle, kun et halua, ehdi tai jaksa ajatella vaatteita?

Lilou's Crush

Tuossa jo viikolla mainitsin, että työviikossa sitten piisaa vauhtia. Sama jatkui viimeisenäkin päivänä iltaan saakka, siksi tarjoilen tällaista nopsakkaa toilet-styleä työpaikan tyyliin...

Tänäaamuna alkoi tosissaan tuntua siltä, että viikon voimavarat oli ponnistusten myötä vähän niinkus käytetty. Loppu, slut. Säästin aamulla loputkin aivoenergianjämät edessä olevaan työpäivään, ja heitin ylle ekat vaatteet, jotka kiinnittivät huomion (eli olivat ekana henkarissa ja päällimmäisenä hyllyssä). Ja teinpä siinä siten yllättävän havainnon: ei ole montaa päivää, kun kommentilaatikossa kerroin, että en vain osaa pitää vaaleita farkkuja talvella. Mutta hyvinhän se onnistui. Joskus sitä yllättää itsensä, kun ei tuhlaa aikaa ajatteluun. Rönttöhousujen ja villaneuleen kaveriksi sipaisin kirkasta oranssia huuliin, puin astetta skarpimmat kengät (käytän näitä yleensä tennareiden kanssa), ja ihan oli olo tarpeeksi ihmisellinen töihinkin, kun päivän palaverit olivat rennommanpuoleisia.

Mitä sinä puet päälle sellaisina aamuina, kun ei ole joko aikaa tai jaksua vaatehommiin? Itselläni on yksi COS:in mekko, joka yleensä pelastaa tällaiset aamut: mukava päällä, mutta oikein asustettuna niin siisti, että menee myös siistimpää lookia vaativiin tapaamisiin. Toivottavasti saan sen pidettyä hyvänä tosi pitkään!

PS. Me vietetään perjantaita perinteiseen malliin: lapsi unille (nykyään vaatii "tuutulauluja", nukahtaa 2-8 laulun aikana, tässä apuna on iPad ja lastenlaulujen sanat...), sitten aikuisille Voice of Finland. Ja tänään myös Kartanon sipsejä ja irtokarkkeja. Ne on todellakin kaikin tavoin ansaittu :)

Kommentit

Luru
Changes

Samat on systeemit meidänkin iltaohjelmassa - vain herkut puuttuu, hittolainen ;)

Hertta
Lilou's Crush

Heiiiiii pitkästä aikaa <3 hyvä systeemi, mutta mihin teidän herkut jäi! Se on vallan anteeksiantamaton unehdus :D

moi&elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.blogspot.fi

Oi, ihanaa kuulla että jollain muullakin on ollut iisi-perjantai vaaterintamalla.. :) Välillä on parasta mennä sen mukavamman kautta! Mulla oli ihan samat fiilikset tänään, ja tosi rennolla lookilla mentiin läpi päivän; siitä lisää blogissani

moietelisabeth.blogspot.fi

Reetta Niemi (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Minun luottovaate on COSin pitkänmallinen (pyllyn peittävä) ohut neule, pillifarkut alle, Primebootsit jalkaan ja iso huivi kaulaan. Huivi toimii minulla jonkinlaisena "turvahuivina" kesät talvet. Kesällä luonnollisesti ohutta materiaalia... Huivin kanssa on mukava olla, ei liian alaston.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.