Mitzy matkalla kotiin

Lilou's Crush

Kävipä tuuri. Ja tähän päättyi aleshoppailut.

Klikkasin itseni koneelle vain hetki sen jälkeen, kun Mulberry oli lähettänyt sähköpostin alensa alkamisesta. Aika näppäränä pitämääni Mitzyä oli tullut aleen mustassa värissä yksi kappale.

Ostin jokin aika sitten vähän sokkona Outnetista Tory Buchin harmaan suuren nahkalaukun työkäyttöön, ja olen siihen päällisin puolin tyytyväinen (mitä nyt vetoketjun vedin irtosi parin viikon jälkeen, mikä on kyllä aika surkeaa niinkin hintavalta kassilta!), mutta se ei poistanut mustan arkilaukun tarvetta. Aina ei ole tarpeen kuljettaa mukana ihan niin suurta määrää tavaraa, mitä Toryyn tulee sullottua.

Mitzy poistaa.

 

PS. tuskinpa tulen pitämään Mitzyä koskaan tuolla tavalla pikkulaukuksi taitettuna, on vain yksinkertaisesti mielestäni ruma noin. Mutta eihän monipuolisuus pahasta ole.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on samainen Mitzy. Siitä on tullut todellinen suosikkini. Olet tehnyt hyvän löydön. -T

Hertta
Lilou's Crush

-T, onpa kiva kuulla! Hyvältä kyllä vaikuttaakin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi ihanaa kun vinkkasit Mulberryn alesta! Klikkasin itselleni pienen Tillie -laukun 40%:n alennuksella. Olen himoinnut sitä pitkään, mutta päätin odottaa alennusmyyntejä. Ja nyt olisin sitten unohtanut koko homman, ilman tätä vinkkausta. Kiitos!! :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kivaa, ole hyvä! Tillie on suloinen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka, kiitos tosiaan ale vinkistä :) Itse kotiutin mitzy hobon mustana. Tuliko sinullekin security check ilmoitus mulberryltä? Ja jos tuli niin mitäköhän se tarkoittaa?

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, se tulee meilissä varmaankin huomenna -muistaakseni vain ilmottavat, että tulossa on (testaisivatkohan, että annetut tiedot toimii tms) -miten voi olla, että en kertakaikkiana muista :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vastauksesta... pelästyin jo että tulee ongelmia laukun kotiin tulossa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oman Oversized Alexani hankkiessani keväällä 2010 tuo security check tarkoitti pientä summaa jonka olivat veloittaneet visa-kortiltani. Jouduin selvittämään tuon summan luottokunnalta ja ilmoittamaan sen Mulberryn verkkokauppaan. Sanoivat että tämä on rutiini, jonka tekevät aina kun korttia käytetään ensimmäisen kerran heidän verkkokaupassaan. Mitzyt on kyllä aivan ihania. Itse jatkan haaveilua Oak Lillystä.......

Sofia

Hertta
Lilou's Crush

Sofia, hyvinkin voi olla tällainen proseduuri nytkin! Viimeksi tilasin "vyölaukun" alesta, ja security checkiä silloinkin luvattiin, mutta oikein muistelemalla muistelin, niin mitään ei sitten tullutkaan. Mutta odotellaanpa nyt Tillie-tytön kanssa meiliä :)  -Tosin minähän olen kyllä siis korttia käyttänyt ennenkin tuolla, eli saattaapa olla, että minulle ei taas sitten mitään tulekaan.

Miss Behave

Laukkukaksonen! Mulla on mintun värinen Mitzy. On palvellut loistavasti jo 3 kesää. Ainoastaan pyöräillessä sateen yllättäessä vedän vetskarin kiinni. Hyvän kaupan teit! 

Hertta
Lilou's Crush

Laura C, mintun värinen! Ihanaa! En ehkä kestä, sillä edellinen lempilaukkuni oli Kiinasta ostettu mintunvärinen kassi, joka sitten meni ihan säpäleiksi, keinonahkaa kun oli.

Danielina (Ei varmistettu)

Minä kävin liikkeessä ostamassa Mitzy messengerin Oakin värisenä <3 Ensimmäinen Mulberryni! :)

Ainoa huono puoli laukussa on se, ettei siinä ole samanlaista lyhyttä hihnaa pitkän kaveriksi, kuin tuossa sinun Mitzyssä. Ja pitkää olkahihnaa pitää jokatapauksessa lyhentää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.