Mökkiasiat etenee!

Lilou's Crush

Voi pojat, nyt on jännät paikat -näyttää siltä, että olemme löytäneet pikapikavauhtia meille kesäpesän! Vielä pientä hienosäätöä kaupanteon suhteen, mutta tässä se tuntuu nyt olevan.

Meidän kriteerimme oli tiukan budjetin rajaama, ja ehdottomana edellytyksenä oli noin tunnin matka-aika kotoa, oma ranta ja sauna, ei naapureita sillitsuolassameinigillä. Ja nämä kriteerit parhaalla mahdollisella tavalla täyttävän mökkerön sitten viime viikonlopun tarkkaan suunnitelluista täsmäiskuista koostuvalla mökkisafarilla löysimme. Mikä parasta, pikku möksän tontilla on vielä rakennusoikeuttakin jäljellä reippaasti isompaan ulkorakennukseen kuin kohtuulliseen mökin laajentamiseen joskus tulevaisuudessa.

Pitäkäähän siis peukut pystyssä, että kevään mittaan täältä saa lueskella innokkaita remppa- ja laittosuunnitelmia, ja kesällä nuuskimisen jälkeen päästään tositoimiin!

 

(kuva ei liity tapaukseen, vaikka samaa henkeä siitä löytyykin!)

 

Kommentit

saarab (Ei varmistettu)

Voi wau! Mitä teidän kaupunkikesäpikkumökkikololle tapahtuu? Meillä on kesäpaikka n.45min matkan päässä, mutta haaveilen aktiivisesti kesäkolosta tai puutarhamökistä mihin pääsisi sporalla/suoralla bussilla <3

Hertta
Lilou's Crush

Sanos muuta! Sen laitamme myyntiin, kun kevät koittaa :) meille tuli vahva tunne, että halutaan nimenomaan vähän etäämmälle, vaikka pikkumökki on tositosi rakas! Molempia ei kuitenkaan ennätetä ylläpitää (tai pystytä makselemaan :)

sannamaija (Ei varmistettu)

Ihanaa, just aamulla spårassa mietin, että onkohan teidän mökki löytynyt! Etiäinen selvästikin, pitäisi varmaan ostaa kristallipallo .
Ja remonttijutut on aina tervetulleita, minullakin remontti alkaa pian, viime viikolla kiersin kaikki Vantaan ja Espoon pellot rautakauppoja etsien.

Hertta
Lilou's Crush

No eikä! Onnea sinnekin! Löytyikö ideat ja tarvikkeet?!

T.Susse (Ei varmistettu)

Voi onnenpotkut!!! Onko mökkeröinen järven rannalla? Niin paljon kuin ulapan tuijottelua armastankin, lokkien kirkunaa ja meriveden tuoksua, niin suomalaisen järviveden pehmeys, ja ne kesäyöt peilityyntä vedenpintaa katsellen..huokaus

Hertta
Lilou's Crush

On! Juuri tuollaisen mitä kuvailit <3 laitan pian lisää juttua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.