Mökkiremontti: laattahommia

Lilou's Crush

En voinut välttää kiusausta tuon otsikon kanssa. Suottehan anteeksi, kaikki laatta-asioista kiinnostuneet. Kuvatonkin tämä postaus, sattuneesta syystä...

Näin siinä sitten kävi, että sairastuin varhain eilen aamulla pahemmansortin vatsatautiin. Esikoinen sen sai kaupunkipäivinä ensiksi, parin päivän jälkeen mies, ja itse sinnittelin useamman päivän ja luulin jo päässeeni pälkähästä. Voin kertoa, että mökin askeettisissa olosuhteissa se on aivan kamalaa. Koko päivän koetettiin tehdä aikataulun mukaista lähtöä kaupunkiin, mutta makasin kuin raato vain huonossa olossani. Lopulta ei auttanut kuin kammeta itsensä veneeseen ja maastoutua matalaksi autossa kohti Helsinkiä. 

Olimme lähdössä pieneen reissuun tyttöjen kanssa tänään, mutta niin vain jouduimme sen perumaan. Onneksi liiton vakuutus pitää sisällään jatkuvan matkavakuutuksen. Suuntasin eilen vielä puolenyön aikaan lääkäriin hakemaan sairastodistusta, sillä oli päivänselvää, että reissuunlähtijäksi minusta ei todellakaan ollut. IF:in vakuutuspalvelussa asian selvittely kävi tosi helposti. Melkein liikutuin huonoissa oloissani niin hyvästä asiakaspalvelusta ja nopsasta korvauksesta. Että vaikka mainoslauseesta "se vähemmän kimurantti vakuutusyhtiö" voi olla montaa mieltä, allekirjoitan kyllä palvelulupauksen 100%.

Nyt sitten mietimme paremman olon päiville pikku reissua Tallinnaan. Se kaupunki on niin viehättävä, että olisi kiva sinne näiden pientenkin tyttöjen kanssa mennä, syksylle on luvassa taas "isompien tyttöjen" matka.

Kommentit

Elli<3 (Ei varmistettu)

Mä täällä vinkkailen kaikkien aikojen vatsatautivastustajasta eli kokonaisista valkopippureista:) niitä sellainen 15 kpl 3 kertaa päivässä aikuisille ja lapsille 10 kpl 3 kertaa päivässä heti kun joku lähipiirissä/päiväkodissa/tms sairastuu. Ja niin on olleet norot morjestettu ilman pöntön kättelyä:)

Vanhan kansan vinkki, tekee jonkun kalvon vatsaan joka suojaa joltain, tai sitten placebo, en tiiä mutta meillä ei aikuiset tän vinkin jälkeen ole kertaakaan saaneet tartuntaa ja moni kaveriperhe saaneet samanmoisen avun. Tuota pippurikuuria kannattaa jatkaa n 3-5 pv sivuvaikutuksena tulisia pieruja mutta mikä vaan on parempi kuin paha noro

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos -KAIKKI vinkit kokeillaan, on ne sitten kansanperinnettä tai nykylääketiedettä! Tarvitseeko ne pureskella? Vai niellä vaan?

Ingridxxx (Ei varmistettu)

Moikka,
tuo valkopippuri kuulostaa hurjalta, mutta minä vinkkaan Precosasta, eli Saccharomyces boulardiista. En tiedä auttaako oikeasti, mutta reissut on mennyt ilman vatsatauteja ja luotto on kova sen avusta kaikkien vastapöpöjen suhteen. Edullisemmin kuin apteekin Precosa saa esim. luontaistuotekaupoista.

Hertta
Lilou's Crush

Pistetäänpä korvan taakse myös tämä, kiitos! Meillä on (kop-kop) reissut menneet aina vatsatauditta, mutta pahus kun sitten nuo päiväkodin tuliaiset/isompien tilaisuuksien pöpöt on sitten viimeaikoina iskeneet. Ehkä johtuu siitä, että aiemmin söimme tauotta maitohappobakteereita, nyt se on jäänyt!

sofiya (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

Kommentoi