Molo Kids SS13

Lilou's Crush

Oi kun tuli kesänkaipuu, kun katsastin Molo Kidsin ensi kevään ja kesän lookbook-kuvat! Kun typy oli vauva, ostin hänelle toisinaan Molo Kidsin vaatteita, nyt isompana käytössä on ollut vain ulkovaatteita, haalarit ovat superhyviä, eniten mieleeni. Hintavia ovat, kuten muutkin merkkivetimet, kyllä.

Olisiko kenelläkään jakaa kokemuksia sisävaatteista? Laadusta, istuvuudesta, käyttömukavuudesta, pesunkestävyydestä...  Kuulisin mieluusti! Tällä hetkellä meillä suurin osa pikkufröökynän vaatteista on H&M:ltä ja Lindexiltä, joista löytyy näppäriä ja edullisia,  ja ennenkaikkea neitokaisen vaaleanpunaista silmää miellyttäviä vermeitä, ja olen ollut niihin oikein tyytyväinen.

Kommentit

Saara ja Mikki (Ei varmistettu)

Hei! Sisävaatteissa laatu vaihtelee; jossain leggareissa ja yhdessä mustassa t-paidassa haalistu värit ekassa pesussa :/ Ulkovaatteissa ei ongelmia!
Mutta kyllä kuola valui ku katselin Mini Rodinin vaatteita babyshopista! Pakko saada musta pantteri kuosisia vaatteita pojalle, lippis löytyy jo kesää odottaen!!! :)

Meillä ei ole sisävaatteita ollut kuin pari ja ne on olleet ihan hyvälaatuisia. Tällä hetkellä on käytössä merkiltä "farkut" (ne on siis enemmän colleget kuin farkut, just hyvät esim. päiväkotiin) jotka ainakin parin käyttökerran jälkeen vaikuttaa laadukkailta. :)

tinni (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/tallinnainen/

Tässä yksi jota suosittelen. Ranskalainen Okaidi! Ovatkohan jo rantautuneet Suomeen? Täällä Tallinnassa heillä on 2 putiikkia. Laadukkaita lasten vermeitä ja kenkiä, todella hauskoja ja kauniita. Hinta on Zara kidsin luokkaa... :)

http://www.okaidi.fr/
http://www.okaidi.com/

Hertta
Lilou's Crush

Saara ja Mikki, oijoi, harmi kun noin pääsi käymään! Itselläni on muuten ihan mielettömän hyvä kokemus heidän reklamaatioprosessistaan, hoitivat todella ammattitaidolla, voi kunpa olisin tämän sulle voinut kertoa heti tuolloin, kun värienhän ei pidä tietenkään noin käyttäytyä. Mini Rodini on ollut aiemmin, siis kun baby oli oikeasti baby, ihan lemppari, nyt on niin pinkkikausi menossa, ettei se suostu mun ehdotuksiin enää :) Etenkin pojalle ne on ihania!

 

MrsAgatha, voi heippa pitkästä aikaa (kävinkin sun luona" kylässä" just mutta en entänyt kommentoimaan :) Semmoset collegefarkut on kyllä niin kivat ja kätsyt!

 

Tinni, mahtista, ihan uusi tuttavuus, pitää käydä kurkkaamassa ajan kanssa!

Muikku_ (Ei varmistettu)

Mulla on pelkästään hyviä kokemuksia merkistä, jonkin verran on molon vaatteita käytössä. Olen kyllä niin iloinen että tyttö suostuu edelleen laittamaan Mini Rodinia päällensä, nyt katsottiin yhdessä babyshopin tilaus ja sieltä tulee toivottavasti kohta se ihana keltainen takki, sinisiä palmuja ja undulaatteja ja tietty sydämiä. Prinsessakausi on kyllä meneillään, mutta tärkeämpää tuntuu olevan se että saa toteuttaa itseään koruilla ja muilla ihanuuksilla. Kevääksi kyllä täytyy hankkia uudet ulkovaatteet ja jos molempia miellyttävä pinkki löytyy, äiti voi vähän joustaa (:

Marzutar (Ei varmistettu)

Kokemusta on Molosta ja yhdyn Saara ja Mikki:n kommenttiin, että laatu vaihtelee... Mielestäni esim. perustrikoo ei heillä ole laadukkaimmasta päästä, eikä yllä heidän ulkoilukamppeiden tasolle. Mutta lämpimästi suosittelen Nova Staria, siellä on laatu kohdillaan ja ihanat värit. Mallit ovat sekä katu-uskottavia, että ainakin meillä myös prinsessan mieleen!

MiaMatleena (Ei varmistettu)

On tosi laadukkaita! Pojalla on ollut merkin eläinaiheisia paitoja, jotka ei ole mennyt miksikään pesuissa. Suosittelen! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.