Monta kesän ekaa kertaa

Lilou's Crush

Monta tärkeää kesäjuttua korkattiin tänään! Mikromökkikausi, rantapäivä ja kunnon piknik. Meidän möksähän oli ihan typösejn tyhjä, joten aamulla matkasi esikko ja mies autolastin kera edeltä ja me saatiin kyyti myöhemmin perästä mökille. Hyvin oli kestänyt talven tuulet ja tuiskut meidän mökkerö, ja kevään sulamisvedet. Vaikka vähän miljöössä kärsitään, on ilonsa siitäkin, että mökki on korkealle vankan, kuivan kallion päälle rakennettu!

Oli niin kiva päivä! Tuuletettiin ja vähän siivoiltiinkin, mutta tärkeintä oli rynniä rannalle. Parkkeerasin meidän huoltopisteen puun alle, ja vietettiin aikaa iltaan saakka eväiden ja vesileikkien parissa. Aika paljon oli rantavedessä kaikkea meren muhjua, joka jonkun kuuleman mukaan olisi kaupungin pitänyt kerätä jo ajat sitten pois. Onneksi löytyi puhtaitakin paikkoja, eikä levätilannekaan vielä ole ihan kamalaksi päässyt.

Saatiin ihan uutta pontta mökin laittoon, nyt vain pitäisi kahtaalle revetä, kun ihan valmis ei kotikaan ole. Kesän riennot menee kummasti hyllyjen ja kaapinovien kiinnityksen edelle täällä kotona. Kotia tosin voi laittaa koska vain, mökkikausi on ihan kuumimmillaan just nyt, ja olisi vielä kiva ennättää siellä yöpyäkin.

PS. Ajateltiin isomman tytön kanssa mennä mökkiläisyhdistyksen rantasaunalle saunomaan naisten vuorolle ekaa kertaa viikonloppuna. Kaikkea kivaa uutta tuo pieni tönö tuokin! Edellisen (ja ainoan) kerran siellä saunalla käydessäni vietettiin polttareitani yli kymmenen vuotta sitten!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tällaiset mökkistoorit on oikeesti niiiin niin ihania!<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.