Muisto matkalta

Lilou's Crush

Matka on ollut aivan ihana. Täydellinen suorastaan. Eiliseltä keskikaupungin kierrokselta ostin pitkään suunnitellun jutun -mikäpä sen parempi matkamuisto, kuin käyttöön tuleva juttu, joka ilahduttaa monina monina tulevina päivinä.

Puhun siis Guccin klassikoista, Jordaan -loafereista. Täydellisen kaunista käsityötä, jotka istuivat heti jalkaan kuin hansikas. Tai siis sukka. Vai miten sitä nyt kengistä tavataankaan sanoa. 

Nyt kun vain saataisiin vielä kotomaahankin kuivat, lämpimämmät kelit!

Kommentit

Satumaa1 (Ei varmistettu)

Ihanat! Hyvä ja aikaa kestävä ostos!

Miten noissa Jordaaneissa koko vastaa?

-Sade

Hertta
Lilou's Crush

Näin toivon, ihan mahtavan laadukkaan oloiset. Toivottavasti pysyvät hyvinä vuosia! On minusta reilua kokoa -olisin voinut ehkä ottaa vielä puolikkaan pienemmänkin... Sovittaminen siis kannattaa. Malli on kapeahko ja pitkähkö.

Tää sää on suoraan kuin jostakin sketsistä :D Ihana matkamuisto, toivottavasti pääsevät pian käyttöön.

Hertta
Lilou's Crush

Älä muuta sano! Ihan kummelihommiksi meni :D 

Tänään melkein olisi voinut jo laittaa, mutta näyttävät niin paljon paremmalta ilman sukkia, että vielä pitää malttaa!

Piret
lainahöyhenissä

Äh voi mahdoton kun ovat kauniit! Onnea

ps. me käytiin siinä samassa viherkasvien peittämässä kahvilassa! Kiljaisin kun näin sun kuvan hih

Hertta
Lilou's Crush

On ne kyllä nätit. Kuin taideteokset, tuo pohjakin. Ja istuu tosiaan täydellisesti. Merkillistä minun jaloillani.

Ja haa, eipä ollut hippusen hieno! Juuri olen naputtelemassa siitä baarivinkkiä, jos vain löydän nimen :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Kyä on nätit!

Aiotko uskaltautua käyttämään ihan noin paljaspohjaisiltaan, vai vietkö suutarin kengitettäväksi? Nahkapohja on upea mutta ainakin tällaisella tohelolla kuin minä ne tuhoutuvat alta aikayksiköiden, kun unohtaa miten ne eroaa muista jalkimista. Lampsein ainoat nahkapohjaiset ballerinani aikoinaan tuhoon kun en ollenkaan muistanut varoa kosteaa. Eikä niitä sitten enää taitava suutariheppukaan voinut elvyttää..että harmitti! :)

IMS (Ei varmistettu)

Minusta nahkapohja on ihana. Se kestää sen ajan kun on tarvis ja sitten uutta kehiin. Minä en jaksa väistellä kosteita kohtia. Sateella en tietenkään laita niitä jalkaan. Kengät on tehty käytettäviksi, ei niitä kannata pihtailla. :)

Hertta
Lilou's Crush

Upsansaa, IMS nyt meni hassusti kommentit,mutta juu tällein tuumasin itsekin, että käyttöä varten, tosin siis minä väistelen sitten isompia kosteikkoja, kun olen kauniille kengille person luonteeni lisäksi pihi hankkimaan niitä useampia :D

Hertta
Lilou's Crush

Kyä on niin nätit! Ja tiäks kun on niiiiin nätti tuo nahkapohja, että en raaski sitä piilottaa, vaan taidan antaa mennä vaan. Kosteaa tosin pitää sitten varoa, tuli kalliiksi korjata Marantin nilkkureiden pohjat, kun sadekuuro yllätti. Että ymmärrän todellakin harmistuksen noiden kenkiesi kanssa!

Veera-- (Ei varmistettu)

Aika liukkaat on nahkapohjat ilman suutarilla käyntiä. Omat samanlaiset Guccit käytin suutarilla, pidentää käyttöikää ihan varmasti! Ja mielestäni kaunis nahkapohja ei kauan pysy kauniina, vaikka ei olisi sadekelejäkään. Eli vahva suositus suutarilla poikkeamiseen :) Kaikki kalliimmat kengät käytän aina suutarilla ja täytyy sanoa, että on juurikin ihanaa, että ei tarvitse ihan joka lätäkköä säikkyä.
Kaunista (ja sadetonta) kesää!

-Veera

Hertta
Lilou's Crush

Hmm. Olet kyllä täysin oikeassa. Minulla on vain ollut tosi huonoa onnea suutareiden kanssa, kun olen uusia kenkiä vienyt, ovat tulleet naarmuilla takaisin. Voisikohan edes tovin kävellä ja nauttia priimasta näöstäkin, jos laittaisi puolipohjat kun ovat edes vähän eläneet...

Toimitus
Toimitus

Hahaa, great minds think alike - ostin juuri itse ihan samat kengät Italian reissulta <3 Täydelliset! x Mia

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Miten hauska sattuma! Oletko ennättänyt jo koeajaa ihan ulkosalla?

Toimitus
Toimitus

No en, kiitos Suomen kevät! Tänään olin ajatellut laittaa jalkaan, kun eilen oli niin keväistä, mutta loaferit vaihtui nyt talvibuutseihin... :) Koeajoin ne kyllä heti ostohetken jälkeen Milanossa ja tuloksena oli mojova hiertymä. Taas kerran muistin, ettei uusia nahkakenkiä kannata laittaa jalkaan ilman sukkia monen tunnin kaupunkikävelylle :) Näyttivät kyllä ihanilta jalassa ja ennen hiertymiä olivat supermukavat! 

venusalfa (Ei varmistettu)

Hei, onko normaalisti kengänkokosi mikä ? Olen itsekin meinannut tilata nuo, mutta pohdin kokoa. Satuitko kokeilemaan sitä slippers mallia? Onko näissä kahdessa paljonkin eroa? Itse mietin jos tilaisi ne joita voi käyttää normaali loafereina ja painaa kantaosan alas ja käyttää siten slipperseinä, mutta voi olla, että kengän muoto kärsii siten. Harmi etteiäitä Suomesta saa, jotta voisi kokeilla ennen ostopäätöstä.

Hertta
Lilou's Crush

Käytän yleensä kokoa 39, ja nämä olisin voinut hyvin ottaa koossa 38, mutta olin varovainen -nämä ovat reilut. En harmi kyllä tullut sovittaneeksi slippereitä. Ja tosiaan, se malli on myös, jossa kannan voi astua linttuun, mutta siinä on kyllä mielestäni molemmat mallit vesitettynä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.