Mulberry Dorset

Lilou's Crush

Yleensä hankin laukkuni piiiitkän pohdinnän jälkeen. Dorsetia en ollut ehtinyt ajatella, sillä en ollut siitä koskaan kuullutkaan. Tarvitsin kuitenkin, nyssäkkäpussukat kädessäni, edelleen palauttamani Balenciagan tilalle helpon ja kevyen olkalaukun moneen menoon. Ja siinä se sitten oli, Helsinki-Vantaan Mulberryn liikkeessä. Aikaa syvempään analysointiin ei ollut, ja hetken irvisteltyäni ostin itselleni synttärilahjan. Onneksi näin, sillä reissulla laukku osoittautui nappivalinnaksi.

Dorset lienee Mulberryn edullisin (nahka)laukku, Myyjä kertoi, että liike on laajentamassa vastaavanlasten suuntaan, tavoitteena tietysti saada hyppysiinsä laajempikin käyttäjäkunta. Hintavertailun vuoksi, jos se jotakuta kiinnostaa, vastaavan mallinen LV:n Neverfull maksaa noin kaksi kertaa enemmän: Dorset lentokentällä 300€, Neverfull ripsun alle 600€, sitäkin Azur-sävyssä kesäkäyttöön nimittäin joskus pohdiskelin, mutta piheys ei antanyt myöden.

Laukku on todella kevyt ja sitä on erinomaisen hyvä kantaa. Tarvittaessa se nielee kuitenkin MacBook Airin, villatakin, juomapullon, aurinkolasit, lehdet ja kirjat ja kaikki trinketit helposti, eivätkä kapeat kantohihnat venytä laukkua rumasti. Bonuksena kiinni oleva pussukka, johon vielä kiinnitän ketjulla lompakkoni, siitä tuli oikein toimiva kombo pikkutilpehöörille, joka normaalisti seilaa laukkujeni pohjalla.

Tämä ei ole rakkausliitto, järkiliitto enemmänkin. Siksipä laukun käyttö on helppoa ja huoletonta. Kassi on monen koon kassi: kätevä, kevyt, kestävä, kauniskin.

Kommentit

Todella edullinen hinta lentokentällä! Nettikaupassa Large Dorsetin hinta on 495 €.  Neverfullia olen itselleni jonkun aikaa himoinnut, mutta tämä voisi olla vaihtoehto. Tuo pehmoinen nahka vaan vähän pelottaa. Itse aikoinani Mulberryn Aralinen omistaneena, joka oli myöskin pehmoista nahkaa. En käyttänyt sitä kummemmin kuin muita laukkujanikaan, mutta nahka kului todella nopeasti ruman näköiseksi ja hapsut, sekä punottu kantohihna katkeilivat. :( Tiedä sitten oliko maanantaikappale.

Hertta
Lilou's Crush

Jonayla, tämä on se pienempi koko -laukku on pehmeämpää nahkaa kuin esim. Alexa, mutta kesti kyllä ihan normaalia huoletonta käyttöä koko reissun ilman jäljen jälkeä, pinta tuntuu olevan jotenkin kevyesti käsitelty. Olipa sulla kurjan huono tuuri tuon Aralinen suhteen, höh, ei hauskaa!

LimeJanina

Tosi kaunis ja ihana toi pikkupussukka! Voi jummi, tästä taisi tulla nyt laukkuhimotus..

Hertta
Lilou's Crush

LimeJanina, se pikkuhomma on kyllä ääreest kätsy -on nauhalla kiinni,niin on helppo sieltä pohjalta täytenäkin löytää hyppysiin :)

Blokki (Ei varmistettu)

Todella kivan näköinen ja kuulostaa sellaiselta laukulta mitä tarvitsisin. Mutta onko tuokin laukku ilman vetoketjua? Miksi laukkuihin ei laiteta vetoketjua? Sataako sinne sisään? Viekö näpistelijät laukun sisällön huomaamatta?

Kertokaa viisaammat, miten toimii vetoketjuton laukku käytännössä? Onhan se helppo sujauttaa tavara kassiin jne. Mutta silti. Kertokaa.

Hertta
Lilou's Crush

Blokki, hyviä kyssäreitä! Näissä tote-mallisissa laukuissa ei tosisaan yleensä ole vetskaria. Taitaa olla ulkonäköjuttu...  Onhan se vähän pönttöä, tosiaankin. Itse ratkaisin  tuon taskuvaras-ongelman siten, että laitoin minirahapussini, kännykän, passin sun muut arvotavarat tuohon nauhalla kiinni olevaan pussiin, ja jos arvotavaraa on enemmänkin, otan vielä ketjulla kiinnitettävän toisen vastaavan mukaan, ja napsautan senkin kiinni laukkuun. Mutta summa summarum, näin toimii hyvin :)

Voisitko ottaa kuvan jossa sinulla on tuo laukku kädessä ja olalla? Olen itse harkinnut samanlaista, mutta en osaa päättää niiden kahden koon välillä... sinusta ilmeisesti tuo pieni kätevämmän kokoinen? :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei vain, tässä postauksessa olisikin kuva jo tyrkyllä :) http://www.lily.fi/juttu/ystavaa-odotellessa-ehtii-vaikkapa-ottaa-asukuvan -sieltä se ainakin pilkistää. Olen n. 177cm pitkä, josko saisit mittasuhdetta?

Mahtavaa, kiitos :) (olin tuon postauksen nähnytkin, mutta en silloin kiinnittänyt huomiota laukkuvalintaan). 

heartbeats
HEARTBEATS

Oivoi! Ihastuin tuohon salamana kun se Mulberryn uutiskirjeessä uutuuksien kohdalla komeili. Kävin hiplaamassa liikkeessä, mutta jäin pohtimaan noita hihnoja että venyykö ne käytössä? Tai venyykö nahka niiden mukana? Kun ovat tuollaista punosta, niin kuvittelen niiden antavan hieman periksi, vaikka tarkoitukseni ei ole omaisuutta mukana kantaa ;P

Ja ihana kuulla, että Mulberry laajentaa hintaskaalaa, jolloin ne ovat helpommin "tavoitettavissa"! Opiskelijan budjetti kun ei ihan heti taivu +1000e laukkuun, oli se miten upea ja rakkaus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.