Mummelin harharetket ja kotiintulon triumfi

IMG_8841.JPG

Nyt voidaan piirrellä rasteja seiniin ja todeta, että ihmeiden aika ei ole ohi! Mummeli saapui viimein räntäsateen saattelemana ja epäluuloisen DHL-kuskin ojentamana torstai-iltana kotiin seilattuaan New Yorkista tänne peräti puolitoista kuukautta.

Asiassa oli käynyt juuri, kuten edellispostauksessa epäilin: Vestiaire oli jostain syystä lähettänyt laukun Suomeen eräälle neidolle, joka tosin ei sieltä mitään ollut tilannut. Käsittämätön onni tässä epäonnen suossa oli, että näin sattumalta hänen ihmettelevän VC:ltä tulossa olevaa pakettia FB:ssä, ja koska sisältö natsasi omaan hukkateillä olevaan, lähetin VC:lle asiakaspalveluun viestin, että tässäkö hän voisi olla -vaikkakin ohjattuna toiseen kaupunkiin ja erinimiselle henkilölle.

Näin se oli: ystävällinen vastaanottaja hänkin ilmoitti DHL:lle, että paketti ei kuulu hänelle, eikä hän halua maksaa tullimaksuja (jotka muuten olin jo maksanut etukäteen…) ja oli useita kertoja yhteydessä VC:n, mutta niin vain viimeisimmälläkin kerralla lähetystä koetettiin toimittaa hänelle, kunnes asia meni perille, ja hän sai ohjattua paketin eteenpäin tänne Helsinkiin minulle. Jouduin tosin ensin maksamaan nuo tullimaksut uudelleen, kuten jo kerroinkin edellisessä osassa tätä jatkokertomusta.

IMG_8832.JPG

Hallelujaa. Muhevaksi muovipussissa mehustunut Petit Noeni, joka tunnetaan tästä lähtien Päivinä tuon ystävällisen avustajani mukaan, saapui kotiin.  -Kunhan mieheni ensin pakettia vastaanottaessaan sai vakuutettua DHL:n kuljettajan, että lähetys on todellakin nyt saapunut oikeaan osoitteeseen, vaikka vastaanottaja täällä ei olekaan Päivi.

P2131720.JPG

Siin hää nyt on, Päivi-mummeli. Puhdistettuna, tuuletettuna, kaikinpuolin puunattuna. Juuri sellaisena kuten toivoinkin.

 

PS. Ensi viikolla ajattelin laittaa vähän ohjetta siitä, kuinka (vintage)laukkuja voi herätellä henkiin; etenkin vachetta-nahkaisten kanssa joutuu vähän tekemään taikoja, samoin jos laukussa on ummehtunutta hajua esimerkiksi tiiviistä säilytyksestä tai koipalleroista. Muutama hyväksi havaittu tuote ja vinkki siis jakoon, jos tulisi muillekin hyödyksi!

muoti ostokset
Kommentit (7)
 1. Taru | HOME AT LAST
  16.2.2016, 21:05

  Haha, joo, aika reissu mummelilla takana! 😀 Mun Japanian ostos muuten oli jo tullissa, jäätävää vauhtia tullut tänne Suomeen. 🙂 Nyt enää edessä tullailua ja reissu Espalle, hii, jänskää! 😛

 2. Tintti/Stellar
  15.2.2016, 09:32

  Huh mikä matka mummelilla olikaan! 🙂 Noe oli aikanaan ensimmäinen isompi LV:ni ja tykkään edelleen hurjasti tästä ämpärimallista. Parasta on, että etenkin tämä Monogram-kuosi näyttää paremmalle ikääntyessään ja hiukan tummuessaan.

  Tintti

  1. Olen ihan samaa mieltä 🙂 minulla on azur-kuosinen nf, jota en meinaa oikein uskaltaa käyttää, se kun on taas sitten eläneenä aika kauhea.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *