Murheen alho

Lilou's Crush

Voi tätä surua ja murhetta. Lapsi oli saanut luvan vaihtaa kaverinsa kanssa pets-lelut päittäin, ja meille saapui vaihtiksen seurauksena irokeesipäinen heppa-lehmä-mikälie. Ensi hetkestä saakka otus niin rakas, että kulki takin taskussa koulupäivät ja saapui suihkuseuraksi iltaisin. Eilen ihmettelin hurjaa huutoa kylppäristä, ja kun ryntäsin paikalle, kohtasin surkean näyn.

Pieni olioparka, pää poikki. Kaula ei kestänyt kohtaamista kaakeleiden kanssa, ja pieni päätä kiikuttava muovitikku meni poikki! Sitä ei liimata edes pienoismalliliimalla, vaan mennyttä mikä mennyttä. Koetin lohduttaa lohdutonta, että kyllä hänelle pää saadaan kiinni, se ei vain enää liiku. Mutta eihän se ole sama, tiedänhän minä sen itsekin. Lapsi raukka, ei kestä edes katsoa dekapitoitunutta pientä ystäväänsä, vaan se on piilotettu odottamaan mahdollista korjausideaa.

Nyt on huhuiltu petsiä kavereilta, ja kaikki ovat kaivaneet jo ohi pets-iän kasvaneiden lastensa varastoja, toistaiseksi tuloksetta. Mutta ei menetetä toivoa! Lauantaina kirppis-kierros...

 

PS. Huh huh, sain hyvän vinkin kirppikselle, josta löytyi pets poikineen. Mutta herramunjee, hinnat parista eurosta jopa 165€:n! En todellakaan tajunnut, että näillä voisi olla jotain suurempaa rahallista arvoa, menee kohta ihan yhtä hurjaksi kuin muumimukien kanssa! Ei ole meillä jatkossakaan kyllä, en ala kyttäilemään, löytyykö vanhojen joukosta jotakin arvotavaraa, vaan tunnearvo on meidän petsien ainoa arvo nyt ja tästä eteenpäin!

Kommentit

jeni (Ei varmistettu)

Hei, suosittelen tsekkaamaan vielä amazonin ja ebayn ihmeelliset maailmat! Toivottavasti löytyy tytölle samanmoinen tai sitten vielä parempi seepran korvaaja <3

Hertta
Lilou's Crush

Pitää kurkata! Kiitos vinkistä. Jos sieltä vaikka löytyisi the one and only!

 

Odeee (Ei varmistettu)

Mulla meni lapsena rikki vähän vastaavanlainen teletappien Pai-figuuri. Äiti korjasi muistaakseni jollain puutapilla (semmonen mitä on huonekaluissa) ja liimalla. Pää ei toki kääntynyt enää sen jälkeen, mutta olihan se nyt silti sata kertaa parempi kuin rakas Pai päättömänä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.