Mustavalkoisia tuliaisia

Lilou's Crush

Huvitti, kun huomasin Tallinnan tuliaisten monokromaattisuuden. Vietettiin kaubamajan kosmetiikkaosastolla pieni tovi, siellä kun oli kaikkea ihmeellistä ja ihanaa. Esikoinen löysi tuollaisen Humble Brushin, ja halusi tuodas sen isälleen tuliaisiksi. Vaikka hammasharja tuliaisena tuntuu hassulta, niin osui ihan oikeaan kauniin ajatuksensa vuoksi. Tuo hampiharja nimittäin on maailmalle hyvää tekevä hammasharja. Bambuisen varren voi heittää kompostoon, ja nailonharjaksetkin maatuvar parissa vuodessa jättämättä toksiineita jälkeensä. Että paljon ajatusta pienessä paketissa.

Sen kaveriksi tietysti piti ostaa upeassa paketissa lakunmakuista Marvis-tahnaa. Sen ekologisuus lie niin ja näin... tunnustan, että en tiedä!

Oma tuliaiseni itselleni oli ihan jotain muuta: olen täysin rakastunut Byredon tuoksuista muutamaan, ja nyt ostin jo toisen sellaisen itselleni. Vähänpä tiesin, että myös Stokkalta näitä nyt saa, ja ihan samaan hintaankin. Mutta onpa nyt molemmilta ihanilta Tallinnan matkoilta muisto iholla, joka kestää pitkään.

Kommentit

Macherla Pradeep (Ei varmistettu)

Hotstar is an one stop application for Entertainment and it is reasonable for individuals everything being equal. Despite the fact that Hotstar is prominent for Live cricket spilling, it additionally gives most recent films, day by day TV musical dramas, News Channels and Kids toons for nothing. Hotstar streams live cricket, as well as streams other Hotstar LIVE games like Football, Kabaddi, Hockey, Formula 1 and Badminton.
https://hotstar.appsforpc.org/

angelica josh (Ei varmistettu)

Shop now to our new article World map wall art plus 50+ new article. Mostly useable products all the time for everyone and now they can get it online or order online with our cheap price products.
https://www.tiaracle.com/collections/custom-canvas-prints

twinkal (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.