Musti

Lilou's Crush

Nainen oli ihan mustana mustissaan tänään. Turvaväri -kun aamulla on kiire, ja "jottain tarttis laittaa päälle", on helppo pukea kerroksia mustaa, ja näyttää suhtkoht kuosissa olevalta ilman, että asialle on oikeasti uhrannut montaakaan ajatusta. Sama toimii aika hyvin sinisten sävyjen kanssa, mutta musta on kyllä pomminvarma, ainakin meikäläiselle.

Ilahduin hurjan paljon eilen, kun sain kauniin paketin Adidakselta, ja lahjaksi (tyyliin sopivasti;) pikimustat, 25 vuoden jälkeen uudelleen lanseratut ZX Flux -lenkkarit. Puin ne heti jalkaan tänään, ja kyllä vauhdittivat arjen askellusta konttorin käytävillä. 

Nyt toivottelen vähän puhisten aivan ihanaa ja paksunpulskeaa perjantaita: nielaisin juuri elämäni suurimman possumunkin, ja siirryn sohvannurkkaan sulattelupuuhiin.

 

Yllä tänään: nahkahousut H&M, teepaita Gina Tricot, jakku Zara, lenkkarit Adidas (saatu)

PS: Huomaattekos, ostin sen H&M Homen Seepramaton. Jouduin aika paljon vaalentamaan kuvaa, että popoista saa jotain tolkkua, ihan ei oikealta tuossa kuvassa näytä, mutta sopii just hyvin meidän makkariin!

Kommentit

Janey (Ei varmistettu)

Heii! Tykkään asusta, ihanat tossut <3 Ovatko millaista mitoitukseltaan? Mietin uskaltaako tilata...

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) olipa hyvä että kysyit -minusta nämä ovat pikkuisen (ei paljoa, mutta selvästi) suuremmat kuin muut Adidaksen lenkkarini. Puoli numeroa pienempikin olisi itselleni mennyt, mutta normikokokin toimii hyvin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi, tiedätkö onko lenkkarit jo kaupoissa? Olen jo pari vuotta etsinyt tuollaisia yksinkertaisia, ei-neonvärisiä lenkkareita, jotka voisi ottaa vaikka matkalle mukaan. Itse olen yleensä Niken tossujen käyttäjä, mutta nyt voisi joustaa Adidaksen puolelle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.