Musti

Lilou's Crush

Kyllä se vaan on kuulkaa niin, että tämän naisen väri on musta. Kerrassaan kotoisaa.

Tallustettiin ystäväni Ninan kanssa kotiin erään tapahtuman päätteeksi, ja hän nappasi nämä kuvat. On tosi mukavaa, että muuton vuoksi Ninakin on ihan lähietäisyydellä, seuraavassa korttelissa. Ei ole ainakaan enää kivan lenkkiseuran puute syy olla lähtemättä iltakävelylle!

 

Yllä kuvissa: farkut Gina Tricot, kengät Sam Edelman,  pusero Zara, laukku Gucci.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Aah to laukku <3 Sopivasti hapsuja. 

Ja lenkkiseura on kyllä suuri ilo, varsinkin jos ilma ei ole parhain. Oma lenkkiseurani (sisko) asuu parin kerrostalon päässä, ja se on ihan parasta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on ihan oma lempparini tuo kassi! Melkein en muita enää käytäkään! Tilava (omassa kokoluokassaan) ja hyvä kantaa. Hapsu vielä piste iin päälle :) ja voi sinua mikä onni, en malta odottaa että oma lenkkiseura saa remonttinsa valmiiksi :)

Leenu (Ei varmistettu)

Voi Hertta, minä puolestaan näen, että sinä oikein hehkut kauneutta väreissä! Musta on tyylikäs, hienostunut ja dramaattinen väri, mutta värinä sopii harvoille, lähinnä talvi-ihmisille. Monille musta on ns.turvaväri. Itse en käytä mustaa ollenkaan lähellä kasvoja tai jos käytän niin ainakin kietaisen värillisen huivin kaulalle.

Hertta
Lilou's Crush

Väreistä tykkään esimerkiksi oikein kunnon sähkönsinisestä! Sitä vain harvoin löytää. Onneksi joku analyytikko joskus on nimennyt tämän nassun talvinassuksi (no se oli varmasti helppo homma, mustat kulmat, siniset silmät ja valkoinen iho :) niin musta kuulemma on "virallisen väripaletin sallituissa sävyissä", en edes muistanut tätä määritystä ennenkuin mainitsit talvi-ihon! Beiget, puuterit, oranssit, punaiset keltaiset, ne saavat minut näyttämään sairaalta, silti beigeen tulee joskus "sorruttua". Yksi väri, mikä pitkästä aikaa kiinnostaa, on nyt niin trendikäs pullonvihreä! Pitää testata, miten se istuisi olemukseen :) se on kyllä jännä, miten värit tuovat ryhtiä tai väsymystä ilmeeseen, jos menevät ihan nappiin tai ihan pieleen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.