Myöhässä nahasta

Lilou's Crush

No just. Olen katsellut nahkahametta, sellaista säädyllisen mittaista, ja ajatellut alesta sen ehkä löytäväni. Iltapäivällä bongasin Designers Remixiltä just eikä melkein nappiversion. Puoleen hintaan. Tuo olisi niin kiva collegen ja superstarien kanssa. Sitten aloin järjestellä esikoisen naapurista saapuvan yövieraan tuloa, ja nyt pääsin taas koneelle, kun höpönassut mussuttavat iltapalaansa. Argh, joku muukin oli huomannut tämän (kas, pitääkö alennusmyynneissä muka olla nopea? En tiennytkään!), ja jäljellä oli enää yksi kappale, joka oli liian suuri. Voi jehna.

H&M:n kevätkuvastosta bongasin melkein yhtä kivan, ja huomattavasti edullisemman version. Ja sieltä jäljellä oli vain pienimmät koot. Hmpf. Etsintä jatkukoon.

Kommentit

Leenaslii (Ei varmistettu)

Ostin nahkahameen Mangon alesta. Se on lyhyt, mutta niin olen minäkin :) Silti olen käyttänyt pitkän neuletakin kanssa.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa oikein oivalta kombolta! Hih, hymyilytti tuo kommenttisi pituuksista :)

Sonja Säde

Kannattaa katsastaa Uffien, Fidojen ja muiden second hand-liikkeiden valikoimat! Omistan itse useampia nahkahameita ja kaikki on niistä löytyneitä :) ne on muutenkin eettisempiä nahkatuotteiden hankkimispaikkoja, vaikka välillä voi tietysti hemmotella itseään uudellakin nahkatuotteella!

Hertta
Lilou's Crush

Jees, noissa onkin tullut visiteerattua! Kerran löysin sopivan kokoisen ja ulkoisesti täydellisen, mutta jestas sitä hajua. Sinne jäi, vitsi että harmitti. Ei kuitenkaan ollut niin edullinen, että olisin uskaltanut kokeilla, auttaako nahkapesu, sekään kun ei aina tepsi pahan löyhkän poistoon (testattu epäonnisesti yhden nahkatakin kanssa, puistattaa muistelukin :D)  Mutta aina kun kohdalle sattuu, nimenomaan nahkahousu- ja hameosastolle suuntaan!

Sonja Säde

Erityisen hyviä nahkahame löytöjä tekee muuten Lontoossa mm. Rokitin ja Blitzin second hand liikkeissä! Kannattaa pitää mielessä, kun suuntaat seuraavan kerran sinne päin ;) ja Rokitilla on myös hyvä nettikauppa: http://www.rokit.co.uk/

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, kiitos vinkistä :) Lontoo onkin jäänyt vähän vieraammaksi kaupungiksi, sinne täytyy vielä joskus lähivuosina mennä!

Sonja Säde

Ehdottomasti kannattaa! ;)

lmv (Ei varmistettu)

Minimumilla on ainakin ollut ssädyllisen mittaisia nahkahameita (keinonahkaa tosin). Oon ollut ainakin omaani tosi tyytyväinen, ja malliltaan muistuttaa tuon ensimmäisen kuvan hametta!

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos vinkistä! kurkkaan! olen jotenkin fiksautunut tuohon oikeaan nahkaan, mutta olen myös ymmärtänyt, että keinonahka on kovasti kehittynyt omista superhiostavien pöksyjeni ajoista, nyt on hyvä aika tutkia tilanne :)

Leenaslii (Ei varmistettu)

Nyt tuossa H&M:n hameessa on kokoja tarjolla

Hertta
Lilou's Crush

Hei jee, miten kiva kun vinkkasit!

Uuva (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.