Nahkatakissa talven jälkeen

Lilou's Crush

Sieltä se taas tuli, se ensimmäinen päivä talvitakkikauden jälkeen nahkatakki niskassa. Hyvin tarkeni, kun kipitin aivan viereiseen kortteliin brunssille. -Ja sitten sää olikin parin tunnin aikana muuttunut hyytäväksi. Onneksi oli lyhyt matka takaisin, ja kotiportaissa viimeistään tulee aina hiki!

Tänään näyttää jo paljon paremmalta, ehkä sitä tohtisi pian kokeilla uudemman kerran!

 

Kuvat: Nina/Tunnetila

Vilukissalla päällä: nahkatakki Zara, housut COS, tennarit Converse, Villapaita Designers Remix Collectio, huivi Acne, laukku Gucci.

Kommentit

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Hei toi laukku! Rakastan.

Hertta
Lilou's Crush

Se on ihan mahottoman näppärä! Ja todella hyvälaatuinen, ei moksiskaan käytöstä :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää kevät on aina hauskaa ja haastavaa aikaa pukeutumisen suhteen :).

Hertta
Lilou's Crush

No sitä just. kun inspirois jo paljaat nilkat ja kevyet kengät ja takinhuitulat ... ja sitten hyytymä-jäätymä palauttaa maanpinnalle :D

Ei toivoakaan että tarkenisin :/ Meinaan jäätyä tuossa tuulessa villakangastakissakin.... mieluiten kulkisin makuupussissa :D

Hertta
Lilou's Crush

Oon juuri samanlainen. Tänäänkin vuorellisessa villatakissa, en kykene vielä vaihtamaan ohkaisempaan yrityksestä huolimatta :)

IMS (Ei varmistettu)

Ei pystyisi. Etenkään Conssit jalassa. Palelisin jos jalat ei ois lämpimät. Siksi mulla on city-lenkkarit (bling-bling), joissa on kunnollinen kumipohja. Ohutpohjaiset tennarit saavat odottaa vielä kaapissa.
Mä olen pari vuotta etsinyt täykkyä nahkatakkia, tänään mun 6-vuotias lupasi lähteä keskustaan mun kanssa (lupasin Vapianossa lounaan) kaupoille. Olen ed kerran käynyt keskustassa ehkä 2-3 kk sitten.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.