Nainen sekosi limuhyllyllä!

Lilou's Crush

Bionade Herbs. Luomulimu, jossa on valkosipulia, ruohosipulia ja salviaa. Pakkosaada.

Jouduin tänään todellakin poikkeamaan mukavuusalueelta. Eli käymään Prisman sijasta Citymarketissa. Oo, miten jännää vois luulla... No ei, mutta kun joo! Ajattelin nimittäin ostaa viikonlopun kunniaksi yhden limun.

...ja sekosin.

Ja toinen Bionade. Lemppariani inkivääriä naitettuna appelsiinille. Ei voi olla pahaa. Mutta ohramallas. Jännää. Pakko ostaa.

Ooh. Prinsessalimua. Fentimansin ginger beer on täydellistä, tämänkin täytyy olla. kasvislimu, jossa on sitä edellämainittua inkivääriä ja ruusu-uutetta. Ja niin kaunis. Ostettava se on.

Oijoi, Nykkireissuilta tuttu ginger ale. Ja inkiväärilimuhan minulla oli mielessäni. Viisikoissakin aina juotiin inkivääriolutta. Tämä varmuuden vuoksi mukaan.

 

Ostin siis neljä. Neljä limukkaa heräteostoksena. Ihan mahtavaa olla aikuinen!

 

-Oiskos kokemusta tai vinkkejä, mistä kannattaa tänään aloittaa?

 

Kommentit

Jaanaday (Ei varmistettu)

Rose lemonade on ihanaa, siinä on sellaista kepeän keväistä pikniktunnelmaa. Ginger orange taas on ehdottomasti varteenotettava haastaja saunaoluille ja siidereille. Aika vahva inkiväärinen jälkimaku mutta todella raikas, ei mikään lastenjuoma. Muita en ole maistanutkaan, ruohosipulijuoma kuulostaa kyllä melko pelottavalta/kiinnostavalta... Citymarket on kyllä ehdottomasti juuri sellainen paikka josta mukaan tarttuu kaikkea höpöhöpöä!

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, siellä oikea limsantuntija! Nyt ainakin tiedän, että aloitan tuosta appelsiini-inkivääristä :) Citymarketissa oli myös monia tuttuja jenkkimerkkejä, voi apua, ei siellä voi käydä useammin, kun siten kerääntyy kilot ja kaikkoaa varat :) En olisi uskonut, että noissa perusmarketeissa voi olla noin isot erot ihan vain ruokapuolen (no, ok,tässä tapauksessa limuhyllyn ;) valikoimassa!

Hannele/ Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi/

Sä olet selkeästi ymmärtänyt tän aikuisuuden hienouden, kukaan ei rajoita sokeriostoksia! :D

Tuo ruusulimu on kyllä niin kaunista, epäilen vain jotenkin vahvasti makua. Noh, ehkäpä testaan itsekin.

Hertta
Lilou's Crush

Nimenomaan :D Ihan parasta, kukaan ei sano, että ei ole karkkipäivä... Ja vielä kun nyt on! Mä kans kieltämättä vähän epäilen, mutta on kyllä niin naisellinen juoma, että pakko vain oli ostaa! Kahden euron yhdeksän sentin harkitsematon hankinta :) Nyt kun vielä saisi hillittyä itsensä, eikä korkkaisi kaikkia samantien! Hipsin saunaan testaamaan tuota ekaksi valittua, lupaan tulla tänne kommentteihin raportoimaan myös ruusulimusta, kun sen aika koittaa :) Leppoisaa lauantaita!

Hertta
Lilou's Crush

Ruusulimu testattu! Jos olisi ihana piknikhuopa, kauniit eväät ja macaronseja, se olisi ihkua, mutta noin pelkiltään nettisurffailun lomassa puitteet ei tainneet olla oikeat tälle juomalle :) Eli maku kevyt, sivistynyt, raikas, mutta en todennäköisesti osta toiste kuitenkaan. Paitsi hmm... kesällä laiturinnokkaan kenties...

anna-liisa (Ei varmistettu)

Hih; mäkin odotan jännityksellä :).

Hertta
Lilou's Crush

Lupaan ja vannon raportin! Nyt on nautittu tuo Bionade, ja se oli kyllä raikas, ei ollenkaan makea ja jotenkin tosiaan "orgaaninen", mutta inkivääri-addiktina jäin kaipaamaan kunnon potkua!

Hertta
Lilou's Crush

Noniin, nyt siis testattu Ruususen juoma, ja kuten edellä totesin, se oli nättiä ja aikuista,  mutta vaatinee vähän toisenlaiset puitteet kuin kotisoffan ja läppärin ympäristökseen :) Mutta pirskahteleva, ja sellainen juhlava!

MinEna
Kasvukäyrillä

Bionade Inkivääri-appelsiini: viime kesän löytö ja ehdoton suosikki! <3

Hertta
Lilou's Crush

Just miehen kanssa tuumattiin, että se olisi täydellinen juoma kuumaan kesäpäivään! Näin kevään korvilla saunameiningeissä jäin kaipaamaan vähän terävämpää otetta, mutta jääkylmänä kesällä olisi varmaan aivan loistava! Tykkäsin, että limu ei ollut tosiaan ollenkaan "limumainen" eli makeaa litkua, vaan raikasta!

MinEna
Kasvukäyrillä

Se oli juuri siihen The One! Täydellinen siiderin korvike ;)

annemi

Bionadet ovat mun suosikkeja! tutustuin niihin vuonna 2007 Saksassa ja voi sitä riemua kun sitten joskus löysin niitä Suomestakin :) 

Hertta
Lilou's Crush

Minä hokasin vasta nytten! Näitä tosiaan löytyi 3-4 makua tuolta Citymarketista, eli siellä ainakin hyvät apajat! leppoisaa sundaagenia!

annemi

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) 

Joannan (Ei varmistettu)

Voi sinä hassu ja suloinen kun noin limppareista innostut cittari-reissulla! Mä oon ihan samanlainen! Eiks tuukin sellainen olo, että olis ulkomaisessa ruokakaupassa kun hyllyt on pullollaan erikoisia herkkuja? Ei ihme jos lähtee lapasesta ja haluaa kokeilla kaikkia;) Mä oon juonut noita Bionadeja Berliinissä lomilla ja nameja on. Ruususen juomaa haluisin mäkin maistaa!

Hertta
Lilou's Crush

No just semmonen olo tuli! Ja se jenkkituotehylly... Jouduin oikein hillitsemään itseäni. Mutta hei, ajattele miten halvaksi tulee meillä shoppailu, jos vaan pysytään tiukkana :D

Mutta voi: Ruususen juoma oli makuuni ehkä hitusen liian "sivistynyt". Pahus. Ihan hyvää, mutta ei semmoista että ehkä toisten ostaisin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.