Näkyykö elämä tukassa? Osallistu hiuksia hellivään arvontaan.

P1065537.JPG

Kaupallinen yhteistyö, Orion Pharma

Taisi tuo vuoden 2016 katsaukseni valottaakin menneen vuoden elämän vuoristorataa. Stressiä riitti -sitähän saa kantaakseen sellaisistakin muutoksista, jotka noin päällisin puolin ovat vain hyvää ja kaunista, mutta kun niiden päälle kasataan vielä keko sitä ihan perinteistä stressitavaraa tavaraa, unenlaatu ei ole ainoa, joka siihen reagoi. Tukka, ainakin meikäläisellä, on se joka pitkään jatkuvaan paineeseen taipuu. Ei mitenkään radikaalisti, mutta kyllä sen huomaisi, jos tukan tilaa tiiviisti seuraisi.

Kesällä piiiiitkäaikainen kampaajani, jonka äitiysloman ajan olen käynyt Evalla, ensimoikkauksen jälkeen upotti kätensä hiuksiini, ja rutisti ja tunnusteli -hän tunnisti aina stressaavat aikani siitä, miltä hiukseni tuntuivat. Uskokaa pois, niitä meidän parinkymmenen vuoden yhteisen taipaleen ajalle on mahtunut muutamia. On ollut ero, on ollut työstressiä, on ollut raskautta ja sen pikkuisen keskosvauvan hoito, imetyshommelit… ja sitten on ollut niitä tuuhean tukan kausia, kuten äitiysloma, pitkät pätkät mainioita työasioita ja rakkautta, muuten vain sujuvaa elämää.

P1065556.JPG

Nyt kun taakse jäänyt vuosi oli siis tapahtumaa ja päänvaivaa sanan mukaisessa merkityksessä täynnä, ajoitus olikin aikalailla napakymppi, kun Orion Pharma kutsui testaaman hiusten sisäistä hoitajaa Biorionia. Mielellään kokeilen, mitä karvasto tuumaa tehobuustista, vaikka mistään katastrofaalisesta tilanteesta ei puhutakaan.

Biorion on päivittäin otettava pikku kapseli, joka sisältää mm. biotiiniä, sinkkiä ja seleeniä, ja auttaa vahvistamaan kuontalon lisäksi myös kynsiä silloin, jos hiuksia lähtee tai ne ohenevat, oli syynä sitten tämä stressi, laihdutus, imetys tai vaikka vaihdevuodet.  -Ja tämä soveltuu käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana, jolloin itselläni ensiksimainitun aikana tukka voi todella hyvin, ja toiseksi mainitun jälkeen tilanne oli aikalailla päinvastainen…

P1065524.JPG

Noin yleisestikin pyrin kyllä kohtelemaan hiuksiani niin hyvin kuin mahdollista Paras tietysti olisi, jos en näille näyttäisi kuumia välineitä laisinkaan, mutta itselleni nätisti laitettu tukka (mikä tarkoittaa siis säkkärän taltutusta) tuo hyvän fiiliksen ja siistii olemusta huomattavasti, eli luomuliisana en sen kanssa siksi ihan päivittäin kulje. Viimeisen parin vuoden aikana tärkein asia hiusteni hyvinvoinnissa on kuitenkin ollut matka kohti omaa hiusväriä. Raidoitus kuivatti ennestään hiukan kuivia hiuksiani kovasti, ja nyt kun raitoja on enää pari kissan aivastusta latvoissa ja kasvojen ympärillä, kuntokin on aivan toinen. Tosin vannomatta paras, saattaa olla, että jossain vaiheessa taas palaan folioiden kautta vaaleaveriköksi, ken tietää.

P1065571.JPG

Ja sitten se arvonta:

Onko siellä kohdattu tukkaprobleemia elämän pyörteissä? Kiinnostuneiden kesken sain arvotavakseni 60 kapselin Biorion-pakkauksen (arvo 40€). Biorion on Suomessa valmistettu avainlipputuote (myydään apteekeissa). Kerro kommenttiboksissa, millaisessa elämäntilanteessa olet havainnut hiusten kaivanneen erityishuomiota, ja millaiset keinot olet havainnut hyväksi hellittelyksi? Olen arvonnan voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti, joten muista laittaa mukaan vastaukseen sähköpostisi. Osallistua voit sunnuntain 15.1.2017 vuorokauden loppuun saakka.

Jäänpäs kuulkaa tässä nyt sitten vain juomaan teetä lämmikkeeksi ja odottelemaan tukkatarinoita!

PS. Orionin ja LivBoxin kuluttajatestissä 90% koki tuotteen toimivaksi -kokemuksia käyttäjiltä voi lukea täältä.

Kommentit (49)
  1. Voi pojat, kyllä muuten näkyy meikäläisen tukassa huonosti nukutut yöt, keskitalven flunssaputki ja keväällä syntynyt kuopus. Kulmakunnan tuuhein tukka on muisto vain, kyllä tässä kummasti apua tartteis!

  2. Tukkani koki kovia epäonnistuneen koti blondauksen jälkeen, öljyä, maskeja ja kaikki muutkin kosteuttavat hoidot olivat tuolloin kova juttu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *