Namihiiri

Lilou's Crush

Tänään on ollut mieli maassa.

Miksi ihmeessä sen päälle, että on kurja fiilis, sitä yrittää parantaa syömällä lohduksi karkkikasan, jonka jälkeen olo on vielä tuplasti kehnompi? Lohtukalja, lohtukarkki, lohtusuklaa, mitä näitä nyt on. Eivät tee hyvää siinä mittakaavassa, miten paljon niitä on lohdun saamiseksi pienen ihmisen upotettava.

Vissiin siksi käsi käy, että oravanpyörästä ei aina vain löydy sopivaa rakoa siihen "mielialaa kohentavaan raittiin ilman reippailulenkkiin", kun lapsia ei voi jättää keskenään juuri sillä hetkellä. Tai on yhtiökokous, tai asuu evakossa ilman lenkkivaatteita... mitäs kaikkea. Hetken pikalohtu karkkipussista, tai mistä kukin sen löytää, voi väliaikaismurheissa olla siis ihan paikallaankin. 

Jokaisella on omat surunsa ja murheensa, stressinsä ja riesansa. Pienen hetken näissä maailman mittakaavassa mikrokokoisissa murheissa on kuitenkin saatava velloa ilman syyllisyyttä harmin grammakoosta -jokainen gramma kun painaa sydäntä sekin, etenkin jos on jo muutakin varastoituna.

Kohta taas tulta päin. Mutta ei vielä tänään. 

Kommentit

Joskus sitä tarvitsee lohtukarkkia tai ruokaa. Ei mitään syyllisyyksiä! <3 sellaista se on välillä, ylä-ja alamäkeä (olenko muuten ainut joka ei ole ihan varma kumpi näistä on se huonompi?). Voimia sinne!

Hertta
Lilou's Crush

Ihan samaa mietin, että ylämäkihän se vasta raskaalta tuntuukin :D ja kiitos, leuka rintaan ja kohti uusia vaikeuksia... ei siis mitään mistä pitäisi olla huolissaan eikä edes mitään ylevää ole kyseessä, joten salaperäisyys on tästä kaukana :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.