Nassu silkoiseksi -Avon Anew Genics- kisa

Lilou's Crush

Hauskaa, sain arvottavakseni kiinnostuneiden lukijoiden kesken Avonin ihkauuden Anew Genics-tuotepaketin, eli seerumin ja hoitovoiteen.  -Mikäs sen hauskempi tapa aloittaa talven lempikuukausi!

Anew Genicsistä kerrotaan seuraavaa:

Anew Genics -hoitovoide ja -seerumi silottavat ryppyjä, tasoittavat ihon väriä, häivyttävät maksaläiskiä ja kiinteyttävät kasvojen ihoa. Hoitotuotteet myös tehokosteuttavat ihoa, joka joutuu talvisin koetukselle Suomen kylmän ilmaston vuoksi.

Koostumukseltaan ohut hoitovoide tehokosteuttaa kasvojen ihoa, ja se tekee ihosta kirkkaamman ja sileämmän. Hoitoseerumi puolestaan tasoittaa kasvojen juonteita, joten iho näyttää sekä tuntuu kiinteämmältä. Avonin Anew Genics -hoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Osallistu kilpailuun kertomalla, miksi tuotepaketti löytäisi parhaan kodin juuri sinun luotasi. Päätöksen kilpailun voittajasta teen ihan ypöyksin, despoottina ja tyrannina. Julistan voittajan maanantaina 5.12 illalla.

Paketin arvo on 63€

 

EDIT// tuotesarja sopii plusmiinus kolmekympistä ylöspäin parhaiten- ihanasti kun huomasin useiden omia äitejään ajatelleen, se on rakkautta se. 

Kommentit

Tiinatuulia (Ei varmistettu)

Heippa <:

Paketti löytäisi parhaan kodin minun luotani, sillä paketoisin sen ja antaisin sen äidilleni joululahjaksi!

Äidilläni on iho joka kärsii maksaläiskistä, ihon epätasaisesta väristä ja kuivuudesta eritoten kasvoissa. Äiti tuskailee usein, kun sopivaa hoitotuotetta ei tunnu löytyvän. Olisi ihanaa ilahduttaa häntä tuollaisilla hoitotuotteilla jouluna :> Itselläni ei olisi varaa hänelle ostaa moisia, rahatilanne on vähän heikonlainen näin opiskellessa. 

Kiva kilpailu <: Hauskaa alkanutta joulukuuta <:!

(jamimami-)Laura (Ei varmistettu)

Paras koti löytyisi satavarmasti tästä osoitteesta syystä että naamataulu tuppaa kovasti kuivumaan näin talven tullen. Sen lisäksi kahden alle kolmevuotiaan kanssa öisin kukkuessa alan myös kovasti kurtistua, enkä tahdo rusinoitua vielä - varsinkaan kun ikämittari ei heilauta vielä edes kolmeakymppiä. Kolmanneksi kaipaan voittoa ihan vain saadakseni jotain piristystä työarjen koittaessa heti ensi viikolla. Että josko näillä säälipisteillä lähtis? ;)

yummymummyblogi@gmail.com

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Antaisin sen lahjaksi äidille, koska hän on todella rakas ihminen minulle ja muutenkin saa vähän lahjoja jouluisin kun ei opiskelijalla ole hirveästi varaa ostaa mitään kivaa hänelle.

Ruusunmarja (Ei varmistettu)

Tuotteet löytäisivät parhaan kodin luotani koska olen 12-vuotiaasta lähtien kärsinyt iho-ongelmista (erityisesti aknesta), enkä koskaan ole saanut kokea millaista on kun on "hyvä iho". Akne toistaiseksi on poissa 10 vuoden kamppailun jälkeen, mutta koska minulla on herkkä iho, on se jättänyt jälkensä naamaani. Olen hoitanut ihoani aina tunnollisesti, samalla kun ystäväni pesee meikit kerran viikossa ja elää epäterveellisemmin kuin kukaan, ja silti meistä kahdesta hänellä on se siloinen naama. Ehkä joskus tunnollisuuteni palkitaan :) Minä siis ehdottomasti pitäisin tuotteet itselläni ja käyttäisin niitä sydämeni kyllyydestä, koska ne vaikuttavat juuri minulle tehdyiltä!

jopu (Ei varmistettu)

Tahtoisin nämä tuotteet käyttööni, koska naamalleni on tapahtunut jotain siitä lähtien kun lumet tuli maahan. Olen jostain syystä tosi kalpea, minulla on vaikka mitä epäpuhtauksia (ennen ei ole ollut, silmäpussit ovat ennen näkemättömän siniset ja säkillä tottakai. Jos tuollainen tehoseerumi saisi minut vampyyrista taas ihmisen näköiseksi niin se piristäisi minua kovasti ja selviäisin ensi kesään asti. Sitten tulee aurinko ja parantaa ihokatastrofin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä kuuluisi minulle, koska olen tänään(kin) valvonut aamuviidestä huutavan kymmenkuisen vauvani kanssa. Puhumattakaan niistä lukuisista herätyksistä sitä ennen. Edellisen yön nukuin neljävuotiaani vieressä, hänen (kapeassa) sängyssään. En tiedä kumpaa voisi sanoa paremmin nukutuksi yöksi. Pakettia en antaisi lahjaksi kelleään muulle kuin itselleni, vaan toivoisin sen pelastavan oman 33 vuotiaan naaman ihoni näiltä armottomilta, ikuiset arvet jättäviltä öiltä ja vuosilta.

_Hannamari_ (Ei varmistettu)

Voi, miten ihana kilpailu! Antaisin tämän lahjaksi äidilleni, sillä hän saa aina todella vähän lahjoja, ja hänellä ei todellakaan ole varaa ostaa itselleen mitään näinkään hienoja tuotteita. Hän varmasti rakastuisi tuotteeseen. Kuitenkin, kun hänellä on maksaläiskiä kasvoissaan, ja hän on aina valittanut, kuinka haluaisi kiinteämmän ja hyvinvoivan näköisen ihon. Tämä varmasti olisi aivan upea lahja hänelle, ja hän ansaitsisi tämän, sillä hän on vieläpä perheestämme ainoa, joka edes uhrautuu käymään töissä, ja tekee pitkää päivää. Eikä ole edes hyväpalkkaisessa työssä :(

emoscreamolove@hotmail.com

Sannukka (Ei varmistettu)

Heip!

Minäkin paketoisin lahjan äidilleni joko joulu- tai syntymäpäivälahjaksi 1. tammikuuta.

Äiti on aivan liian nuuka ostamaan itselleen kunnollisia ihonhoitotuotteita, mutta olisi tämän vuoden sairastettuaan todellakin arjen hemmottelun tarpeessa. Paitsi talvi myös vahvat lääkkeet ovat rasittaneet ja vanhentaneet äidin ihoa vuosilla.

Puolen vuoden sairaslomastaan huolimatta äiti on vähistä rahoistaan joutunut tukemaan silti myös meitä vielä opiskelevia lapsia, ja olisi ihanaa saada antaa hänelle kunnolliset joulu- ja syntymäpäivälahjat.

estella

Mulla on tänään 24-vuotissynttärit ja pari päivää sitten huomasin pari ekaa uurretta otsassani! Lisäksi ihoni väri on jostain syystä samea ja epätasainen, orastavasta velttoudesta puhumattakaan. Tarvitsen siis tämän paketin, vaikkapa synttärilahjaksi itselleni ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tänne otetaan avosylin vastaan tuollainen tuotepakteti. Pyöräytin pienen pojan maailmaan 2 kk sitten ja yöt menee nykyään heräillessä (45 minuutin välein!). Oma nassu alkaa näyttää epätoivoiselta ja tämä piristäisi kummasti ensikertalaista äippää!

Jos voin vielä lisätä etten IKINÄ ole voittanut missään arvonnassa, niin ehkä nyt voisi voitto irrota=)

Terv: Johanna

RL (Ei varmistettu)

Yhden aktiivisen villiviikarin uraäiti ilmoittautuu kisaan. Vaikka viisari on värähtänyt vain hiukan kolmenkympin paremmalle puolelle, alkaa nassu jo näyttää siltä että äiti on vähän väsynyt. Ehkä tällä kuurilla minulta kysytään taas papereita handelissa ja opiskelijakorttia tiimarissa ?

emilia

Paketti löytäisi hyvän kodin äitini kylpyhuoneesta. Äitini on kasvattanut minut ja pikkuveljeni yksinhuoltajana ja on aina joutunut säästämään kaikessa. Häntä minä ihailen  ja kunnioitan, koska on selvinnyt niin monista myrskyistä ja uskoo siihen, että asioilla on aina tapansa järjestyä. 

Itse olen opiskelija, enkä ohuen lompakkoni takia pysty aina antamaan rakkaimmilleni sitä mitä he oikeasti ansaitsivat (vaikka sanotaan, että ajatus on tärkein). Äitini on jo kauan halunnut kunnon ihonhoitosarjan kuivaan ja vanhenevaan ihoonsa, mutta ei ole koskaan raaskinut sitä ostaa. Joten nyt minä haluaisin antaa äidilleni kerrankin kunnollisen joululahjan.

Glögin tuoksuista viikonloppua Hertta!

terkuin, nilsemilia@gmail.com

SS äiti (Ei varmistettu)

kohta 34 v. mittarissa - tervetuloa kaunistamaan kasvojani seerumit! Joka ilta, ja varsinkin aamu vessan peiliin katsoo ihminen, joka ei kauheesti pidä näkemästään. Meikki onneksi kohentaa mielialaa. Mitä voisikaan tehdä seerumit - se on vielä kokematta :)

sinp (Ei varmistettu)

Antaisin setin äidilleni joululahjaksi. Hän kyllä ostelee meille lapsille lahjoja jouluksi ja tuhlaa meihin rahaa, mutta ei ikinä raaski ostaa itselleen mitään. Siksi olisikin ihana antaa tuollainen setti hänelle iänikuisten Nivean rasvojen korvikkeeksi; saisi hänkin vähän hemmottelua arkeensa. Äiti täyttää ensi vuonna myös 50, joten olisi aika saada hänellekin joku tuollainen kasvojen ihoa ehostava voide/seerumi! Osuisipa onni kerrankin kohdalleen...

Tiilakisu (Ei varmistettu)

Hei! En kauhean helposti vaihda ihonhoitosarjaa, mutta tämä sarja voisi olla kokeilemisen arvoinen. Ottaisin sen mukaani häämatkallemme Malediiveille joulu-tammikuun vaihteessa :)

neitim (Ei varmistettu)

Äitiä ajateltiin täälläkin - tämä olisi oiva lisä pukinpakettiin.

Titi-uu (Ei varmistettu)

Minäkin antaisin tämän kyllä äidille, koska mun äiti on ihana ja ansaitsee kaikkea kivaa! :D

ania (Ei varmistettu)

Kaunis ajatus olisi antaa äidille lahjaksi. Vaan ei ole enää äitiä, joten itsekkäästi lahjoisin itseäni, hellisin omaa ihoani. Josko näillä ainehilla näyttäisin yhtä hehkeältä (en oikeasti kuvittele) kuin kaunis blogin pitäjä. Oikeasti olisi pitänyt syntyä parikymmentä vuotta myöhemmin ;) Oikein hyvää joulunalusaikaa!

Exhausted mama (Ei varmistettu)

Täällä yksi ihanan itsekäs mama, joka lahjoisi mielihyvin itseään tällä paketilla. 4kk ikäinen vauva on päättänyt hoitaa ruokailunsa yksinomaan yöllä ja 3v esikoinen ilmottaa aamuseiskalta pirteänä "herää hei" (fröbeleiden musavideon tapaan :D) ja siitä alkaa taas päivän touhut sata lasissa, kunnes hubby kotiutuu duunista kuuden jälkeen. Tästä rumbasta johtuen olen näiden kuluneiden kuukausien aikana ikääntynyt n. kymmenen vuotta, huoh. Eli jos näillä ihmeaineilla saisi vähän freesimmän lookin, niin kiitollisena kokeilisin!

Ihana ja virkistävä blogi sinulla Lilou, jatka samaan malliin. Mukavaa joulunodotusta teidän koko perheelle!

Tara (Ei varmistettu)

Hei! Lahjaksi omalle äidille? Ehei! Vaan omalle itselleni, ja olenhan toki äiti minäkin. Ensi vuonna tulee 50 vuotta täyteen, ja tämähän on ihan loistotilaisuus saada kokeilla uutuutta, joka on tarkoitettu ikäiselleni. Usko pois, tämän ikäinenkin lukee ihanaa blogiasi ja vielä tunnustaa sen! ;) Tyttäreni ei varmaankaan lue, joten täytyy itse laittaa vetoomus upeasta ihonhoitopaketista. Kiinteytys ja värin tasoittuminen ovat ne, mitä ihoni eniten kaipaa. Ryppyjä ei vielä kovin paljon onneksi ole, mutta jospa nämä tuotteet auttavat niiden ehkäisyssäkin. Talvisin kuiva ihoni kaipaa selvästi enemmän kosteutta, joten senkin puolesta tuotteet sopisivat minulle erinomaisesti. Olen ennakkoluuloton kokeilija, eri voiteita on ollut käytössä lukuisia, jotkut hyviä ja jotkut huonoja, ja hauskaa on aina löytää tuote joka toimii. Hauskaa on myös olla tämän ikäinen, elän elämäni parhainta aikaa.

Maijam (Ei varmistettu)

"Rakkaalle Äidille &lt;3" -kirjoittaisin pakettiin ja asettaisin kuusen alle, jos onni minua soisi ja arpa osuisi kohdalleni :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Antaisin paketin tädilleni, joka on tukenut minua uudelle opiskelupaikkakunnalle muuttaessani. Muutin Helsingistä Rovaniemelle ja kyseessä oli siis iso askel elämässäni. Tätini on ollut alusta lähtien muutoksessa mukana: kannustanut ensin pääsykokeisiin lukiessani ja nyt hän tsemppaa minua varsinaisten opintojen parissa. Tätini on etsinyt asuntoa kanssani, opettanut lempireseptinsä, tarjonnut kyytiä milloin minnekin ja aina hän vain jaksaa muistuttaa ''soita, jos tarvitset jotain''.

- Heidi

heidi.selkala@hotmail.fi

jade (Ei varmistettu)

Äitillehän se voidepaketti menisi! Äiti on oikea voide-friikki, joten varmasti innostuisi. Hänellä on maksaläiskiä ihossaan, niin olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteiden toimivuus :)

PolarRose (Ei varmistettu)

Hei! Jos onni suosii, niin tuotepaketin voide tekisi hyvää kesällä kaulaani ja dekolteelle ilmestyneisiin maksaläiskiin, jotka rumastuttavat jo ennestään ryppyistä ihoani johon varmasti tuo seerumi toisi helpotusta. Käärisin pakettiin ja ilahduttaisin itseäni aattona.
(Lienen ikävuosiltani vanhimpia lukijoitasi - eli piirun verran päälle viidenkymmenen).

Lämmintä joulunodotusta!

Katja J. (Ei varmistettu)

Olen menossa takaisin töihin vuoden alusta hoitovapaiden jälkeen ja kolmen lapsen jälkeen tarvitsen kipeästi huoltoa näihin juonteisiin ja pusseihin mitä naamaani on ilmestynytkään. Olo on sellainen, että työkaverit huokailee "voikunseonvanhentunut" salaa seläntakana, eli täällä ainakin olisi suurenluokan tarvetta tehohoitopaketille :D

May

Heippa, täällä 35+ kahden pienen ihanan tytön supermom ja (ikuinen?) babyface, joka on yhtäkkiä huomannut vanhenneensa kymmenen vuotta. Päivääkään en vaihtaisi pois, mutta olisi ihana saada välillä jotain ihan itselle. Pisara arjen luksusta <3

Ihanaa joulun odotusta!

Anne H. (Ei varmistettu)

Hei! Tämän arvonnan ajankohta ei voisi osua enempää nappiin kohdallani. Olen vähän päälle kolmikymppinen ja pitänyt itseäni aina kovin nuoren näköisenä. Ihonhoitoni on ollut retuperällä aina, varsinkin nyt kun olen äippälomalla kuopuksen kanssa. Raskausaika toi kasvoilleni hirveästi pisamia ja kahden lapsen kukkumiset ja nukkumiset ovat tuoneet valitettavasti ensimmäiset juonteet (tai siis naururypyt) silmien ympärille. Nyt mun on pakko alkaa tekeen jotain...

Kaisa (Ei varmistettu)

Aika lailla samat syyt taitaa olla minulla kuin muillakin :-) 3 lasta, vuorotyö, jatkuva väsymys ja talvi ovat saaneet ihoni ihan kamalaan kuntoon. Kaikki rahatkin tuntuvat menevän lasten juttuihin, eikä itselleen raski ostaa mitään. Tuollainen piristäisi tosi paljon. Voi, miten ihanaa olisi, jos iho ei kuivuuttaan kiristelisi koko ajan ja ajan mittaan ilmestyneet rypyn alutkin voisivat kadota vielä pois.

Tietysti, jos oikein joulumieli iskisi, niin myös ihana anoppini ansaitsisi moisen lahjan. Ilman häntä arjen pyörittäminen olisi lähes mahdotonta. Lisäksi anopilla on synttärit 23.12. ja lahja on vielä ihan hakusessa. Joka tapauksessa tulisi siis tarpeeseen tämä pakkaus :-)

Lukukokemus

Vaihtaisin lennossa nykyisen tuotesarjan uuteen, jotain piristystä tähän synkkään kaamosaikaan. Tuote saisi hyvän kodin , kun käyttäsin sitä joka päivä. Sen lupaan.

Violetti (Ei varmistettu)

Minua ei koske tämä äitiyden mukanaan tuoma aherrus ja valvominen enkä ole edes töistäni suuresti stressaantunut. Ihoni kuitenkin on ihan kuivahtanut korppu talvi-ilmasta ja työpaikan tehokkaasta ilmastoinnista. Myös ikä (olen 37-vuotias) alkaa tuomaan omat omat ikävät puolensa esiin, vaikka tietystihän muuten tulee vain ainoastaan viisaammaksi. Olisi kiva, jos hieman voisi vältellä sitä, että otsaan ilmaantuisi ruudukko, jossa voisi tylsinä hetkinä pelata jätkänshakkia.

MissEm
Exchanging souls

Huolimatta nuoresta iästäni, kasvoni ovat täynnä epämääräisiä punertavia läikkiä (jotka eivät tosin ole maksaläiskiä), joiden alkuperä on epäselvä. Joidenkin mielestä syön liian vähän rasvaa (kasvoni iho on myös todella pintakuiva), joidenkin mielestä ne ovat yhä kukkivan aknen aiheuttamia arpia (ja kun rasvaan kasvoja opiskelijabudjetille ystävällisillä halpatuotteilla, ärtyy iho entisestään). Oli syy mikä tahansa, olisin enemmän kuin innokas kokeilemaan jotain uutta, mitä vain mikä saisi minut tuntemaan kotoisaksi nahoissani myös ilman meikkiä.

Susse (Ei varmistettu)

Kaikki uudet(kin) ihanat voiteet olisivat tervetulleita...aina jaksaa yrittää vaikkei tällä pallonpuoliskolla taida olla toista näin huonolla arpaonnella siunaamatta jätettyä. ;D

Anakonda (Ei varmistettu)

Ensi viikolla toteutan todella pitkäaikaisen haaveeni silmien laser-leikkauksesta ja jotta ei ihan heti tarvisisi aikaa kasvojen kiristykseen, luomien kohotukseen tms. varata totuuden miinuslasien takaa paljastuessa, kokeilisin mieluusti ensiavuksi näitä ;)

Miem (Ei varmistettu)

Viikko sitten pienen vauvan synnyttäneenä ja yhden 4-vuotiaan äitinä kelpaisi minulle nämä tuotteet. Ihanaa joulun odotusta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Naamani itsee näiden purkunoiden perään.

Syksy on ollut raskas läheisen poismenon takia ja vähän muutoinkin, ja valitettavasti ensimmäistä kertaa tuntuu että tämä 38 vee naama ei enää näytä kuin kaksikymppisenä.
Uskon vahvasti että vanhemenimen tapahtuu aina raskaampana aikana noin triplavauhtia ja kepeänä ja iloisena taas vähän nuortuu.

Näillä purkeilla saataisin kepeää ja iloista aikaa odotellessa ehkä juonteita hiukan kevennettyä :)

Anniinaa (Ei varmistettu)

Mun täytyisi tässä justkohthetihep rohkaistua taas tuoreehkona sinkkuna pelottavaan deittimaailmaan. Kakskymppisenähän sitä uskalsi vaikka mitä, mutta hylättyä kolkyt ynnä risaa hiukka sädehtivämäpi nassu hiukka vähemmillä pigmenttiläiskillä rohkasis ihan varmasti! Mun sinkkukodissa on yksinäistä, nää purnukat voisi kotiutua tänne; paijailisin niitä hellästi, kuten nekin varmasti mua.

Tarja (Ei varmistettu)

Hyvän kodin saisivat purkit minun luotani. Enää hetken aikaa olen 30+ ja sitten pyörähtää uusi vuosikymmen käyntiin.Ruuhkavuodet vielä tässä menossa, niin ikävä kyllä peilistä katsoo joku muu kuin minä itse. Ehkäpä tämä "korjaussarja" auttaisi!

Mimmeli (Ei varmistettu)

Voi että, jos vain saisinkin apua tähän toivottomaan tilanteeseeni. Minulla on maailman ärsyttävin, raivostuttavin ja kamalin sekaiho, joka on aivan vallaton talvisaikaan. Tällä hetkellä naamani on aivan kuin vesirokon jäljiltä. Vaikea ehkä hahmottaa näin kerrottuna, mutta löytyy aivan kammottavia, kuivia ja hilseileviä kohtia, koska osa kasvojeni ihosta on aivan rutikuivaa ja osa normaalia. Joudun rasvaamaan kasvojeni ihoa tavallisen kasvorasvan lisäksi Bebanthenilla, jotta kuivat kohdat paranisivat joskus. Tämä taas aiheuttaa niihin ei-kuiviin kohtiin liika rasvaisuutta, jolloin saan finnejä. Joten lopputuloksena on naama, josta löytyy kaikkea, kuivia hilseläiskiä, muhevia ja herkullisia finnejä, sekä jatkuvasti vähenevässä määrin sitä ''tavallista'' ihoa. Hohooi, missä olet tehokosteuttaja?
minna_mamma@luukku.com

KirsikkaKoo (Ei varmistettu)

Nuo purnukat sopisivat hienosti meidän kylppärin kaakeleiden väriin:)

Lukukokemus

Kurttunaamani tarvitsee ehdottomasti nämä tuotteet. Joka päivä pääsisivät käyttöön.

Lukukokemus

Kurttunaamani tarvitsee ehdottomasti nämä tuotteet. Joka päivä pääsisivät käyttöön.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuohan on kuin luotu meidän rakkaalle Äidillemme voi miten suloisen ja varmaan ihan taatusti toivotun joululahjan hän tästä saisikaan:)

Marikin elämää

Heips! Olen nainen vuosimallia 78, joka on kohta ohittanut parasta ennen päivämääränsä.  Kesät-talvet ihoni kärsii pintakuivuudesta. Elikkä vaikka kuinka hyvin rasvaa niin otsa ja nenä hilseilee ikävästi. Näyttääpä siinä sitten meikkivoidekki kivalta or not. Sekin ikävä tosiasia on tullut jo muutaman vuoden huomattua, ettei iho enää  kuulakkaan näköinen  kuin ollessani esim. 25v ja on  usein väsyneen näköinen.  Silmieni alapuolelle on hiuksenhienoja ryppyjä jo tullut kuten otsallekin. Tarttis siis tehrä jotian ennenkuin on myöhäistä? Kiitollisena ottaisin hoitavat tuotteet vastaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täältä löytyisi paras koti paketille koska näin tälviaikaan iho tahtoo kuivua ja kutista ja kahden pienen lapsen kanssa ei ole ehtinyt huolehtia ja hemmotella itseä tarpeeksi!!

minttu76 (Ei varmistettu)

Täytin 35-v enkä ole juuri koskaan paljon naamaani rasvaillut..Nyt ikä alkaa kasvoissani jo selkeästi näkyä ja hoitamaan pitäisi varmaankin käydä, tässä olisi minulle sopiva aloituspaketti etten kohta ole jo aivan vanha ryppynaama ;)

tinttinen88 (Ei varmistettu)

Tuotepaketti saisi äitini iloiseksi. Hän ostaa aina lapsille kaikkea ja jättää itsensä huomioimatta hemmottelujen osalta. Teini-ikäiset lapset kyllä osaa lypsää ne viimeisetkin rahat äidin lompakosta. Hän olisi iki-onnellinen jos saisi tälläisen. Vähän luksusta harmaaseen ja kiireiseen arkeen.

tittin_elamaa AT luukku.com

Irene (Ei varmistettu)

Tuotteet olisivat juuri minulle sopivat,ryppyiselle ja kuivalle iholle ja ikääkin on joten haluaisin näyttää nuoremmalta ja siloisemmalta.

Vierailija (Ei varmistettu)

äskeisestä jäi s-p pois lintu6@luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä paketoisin sen itselleni joululahjaksi :) näyttää hyvältä ja laadukkaalta tuotteelta.malttaisnkohan oikeasti sinne aattoon asti olla jos tuotteen saisin käsiini ennen sitä...
tiia-taneli@hotmail.com

Sikurina (Ei varmistettu)

Tuotteet löytäisivät kodin minun luotani. Ihoni on aina ollut kuiva ja herkkä, etenkin talvisin kasvojeni iho kiristää ikävästi ja joudun rasvaamaan sitä usein. Kunnolla kosteuttavia kasvorasvoja on melko harvassa. Lisäksi ihoni punoittaa. Haluaisin käyttää laadukkaita ja hyväksi havaittuja tuotteita herkälle hipiälleni, mutta melko usein joudun tinkimään laadusta joutuessani ostamaan halvemman tuotteen...

s.kansakoski@luukku.com

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.