"Näyttää kalkkunalta"

Lilou's Crush

 

...tuumasi tuleva isosisko 4D-ultrakuvasta, jonka toin tänään tuliaisiksi Kätilöopistolta kontrolliultrasta.

En kyllä itsekään hahmota, mitä vartalon osaa kuva esitti. Onneksi toisessa printissä näkyi sentään ihan selkeä vauva.

 

Kuva: Daily Art Tasting

 

Kommentit

sarajesjes (Ei varmistettu)

Moikka! Luin jutun jossa olit suositellut nettikauppoja ja siellä oli listattuna allbeauty. Ootko tilannut tuolta hajuvesiä ja miten on tullien laita? en siis googlettelun avullakaan löytänyt vastausta :( hajuvesiä haluaisin tilata, mutta en niiden tullimaksujen kanssa viitsis säätää ja aattelinkin kysyä sulta jos kokemusta löytyy ! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hajuvesiä en ole tilannut, tosiaan koska nuo tullihommat tulee niissä lähes aina eteen, ja hinta sitten väkisinkin nousee. Olen tilannut viimeksi tuoksuja FragranceX:stä, ja tästäkin on aikaa muutama vuosi, silloin tullirajat olivat vähän korkeammalla. Että pahuksen pahus, en tässä nyt varmaan yhtään osannut auttaa! Tullit siis tuolta Jerseyn saarilta tilatessa kyllä saattaa päälle tupsahtaa. OLen muuten kuullut, että hyvittävät tullimaksuja, jos semmoiset asiakkaille tulee, mutta tätä en uskalla mennä vannomaan!

sarajeejee (Ei varmistettu)

selvä juttu, kiitos silti neuvoista! <3

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Kerrassaan huikea toteamus! :D Kalkkunapulla, ei ollenkaan huono bloginimi vauvalle! :D

Hertta
Lilou's Crush

Mä pelkään pahoin, että se muuttuis äkkiä muotoon "Kalkkunan Pulla". Että juu, viehän se lapsi äidiltä viimeisetkin ulkonäön rippeet, mutta notta jo mahassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.