Ne on neon kevätkynnet!

Lilou's Crush

Tänään oli jo selvästi iltapäivän valossa, tihkusateen keskelläkin lupaus nurkan takana olevasta keväästä. Niinpä luovuin ajatuksesta laitattaa tyylikkään ranskalaisen manikyyrin, ja sen sijaan halusin jotain valoisaa, villiä ja iloista.

Ja sellaiset tottavie tuli. Neonpinkkiä ja keltaista -jotka kaikenpäälle hohtaisivat sinivalossa, jos sellainen jostain löytyisi. Kyllä kelpaa larpata kevättä näillä nakeilla!

Minulla oli pikku tauko Biosculpturekynsihommissa, ja kyllä sen eron huomasi. Nyt on huomattavasti huolitellumpi olo. Kun alkaa kunnon risusavotat sun muut tontilla ja mökin keväthommat, sitten pidän taukoa, mutta pari keraa vielä ehtinen ihailla uusia sävyjä.

Kommentit

Pirteyttä (Ei varmistettu)

Onpa pirtsakka väri! Shokkipinkkiä ja neonkeltaista, huh :)

Täytyy sanoa että mulla on nyt 3. viikkoa ranskalainen geelilakkaus. On todella huoltovapaa ja siistin näköinen edelleen. Kynnen kasvua ei näe yhtään, kun pohjaväri on niin vaalea. Varasin juuri huollon viikonlopuksi, mutta vaikka siisti ja huoltovapaa, on tämä melko tylsä..
Pakko saada jotain väriä taas vaihteeksi!
”Suapi nähhä” mihin väriin päädyn, jotain keväistä ehkä tämän auringospaisteen innoittamana, hih.

Hertta
Lilou's Crush

On niin pirteä että häikäisee :D lyhyissä kynsissä uskaltaa kokeilla melkein mitä vain, pitkissä menisi kyllä sambakarnevaalien puolelle tämä väritys. Ehdin jo melkein unohtaa, miten siistiltä kädet hyvässä geelissä näyttääkään verrattuna normisormiini! Ranskis on kyllä ihana aina -olin sitä menossa laittamaan, mutta näin kävi!

JenniJohanna
JOYRIDE

Ai että, ihanan pirtee ja leikkisä sävy! <3

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole aika hauska :) tuo iloisen mielen tullessaan!

Kommentoi