Neito pulassa: mistä mekko?

Lilou's Crush

Hipat olisi tiedossa, nimittäin nuo Aussie Blog Awardsit. Olen siitä harvinaisehko muodinnälkäinen naishenkilö, että kaapissa ei ole juhlamekkoja. Ja nyt olisi eri hyvä syy sellainen hankkia. Mutta voi, mistä?

Toiveena olisi joko musta, sininen tai vihreä, yksinkertaisen tyylikäs, reilusti pakarat peittävä cocktail-mekkonen, josta olisi iloa vielä monissa juhlissa. Tuosta kursivoidusta syystä Nelly ja Asos.com eivät juurikaan tarjonneet apua. Ja nopeastikin se pitäisi löytyä, kun juhlat ovat jo keskiviikkona. Hups! Muuten mennään vaihtoehdolla nro 2, eli juhlapöksyillä. Mutta kerrankin olisi kiva pukeutua mekkoon.

Apuva! Kuvallista apuva!Kuva: Zara. Todennäköisesti liian lyhyt minulle, muuten aikas kiva.

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Tunnistan ongelmanne...

Hertta
Lilou's Crush

Se sentään lohduttaa edes :)

AnuL (Ei varmistettu)

Itselläni on yksi Karen Millen -mekko ja olen huomannut että hänellä usein helman pituus on hyvä. http://www.karenmillen.com/dresses/dept/fcp-category/list?resetFilters=true

Muutenkin kauniita mekkoja, klassisen tyylikkäitä :)

Mrs.V (Ei varmistettu)

Oih! Mä pidän kovasti tuosta mekosta! Todella Gucci ss'12 ja 1920-luvun Nykin tyylinen! ;) Ihanaa! Pian nähdään! Pistän viestiä vielä naamakirjan inboksiin meidän "etkot" paikasta! :)

Annu-kka (Ei varmistettu)

Mites tää sun itsekin vinkkaamaa vaatelainaamo :)

http://www.lily.fi/juttu/vaatelainaamo-nopsa

Hertta
Lilou's Crush

Hei pitääkin tsekata nuo vinkit! Ja vaatelainaamohan on aivan mahtava ajatus, mutta olen onneton niin kiinni töissäni, että en sinne ennä sopivina aikoina. Olisi pitänyt tajuta tuo paljon aiemmin, hitsi, ny harmittaa. Mutta erihyvä ajatus.

Noona (Ei varmistettu)

Mä olen tilannut lähes kaikki juhlavammat mekkoni Outnetista. Kannattaa käydä tsekkaamassa valikoimaa satunnaisin väliajoin, siellä on yleensä vaikka mitä kivaa.

mj (Ei varmistettu)

Aleksilla, Kluuvin vieressä sijaitsee italialainen Max&Co -liike, josta löytyy ajattomia ja kauniita mekkoja. Itse olen tehnyt siellä hyviä löytöjä :)
http://www.maxandco.com/en/collections

NinaVee
Väreilyjä

Mä ajattelin etten laita tuonne mitään kovin hienoa... Kun kutsussa ei ollut mitään pukukoodiakaan. Eipä silti, ei mulla mitään hienoa olisikaan. Eikä oikeastaan taida olla juuri mitään muutakaan. Hitto, mitä mä laitan päälle?! :D

Katju (Ei varmistettu)

Komppaan Anu Ällää, kuolailin eilen Stockalla Karen Millenin hippamekkoja. Hällä on myös oma liike Kämp galleriassa. Tai jos haluaa vähän originaalimpaa ja edukkaampaa niin kirppareilta olen itse löytänyt helmiä. Tosin vaatii usein myös vähän entrausta ja ompelutaitoa ellei simppelisti fiksaa vyöllä sopivaksi.

Joanna

Kämp Gallerian Karen Millenin suosittelisin minäkin tsekkaamaan, helman pituus on tosiaan mekoissa mielestäni usein mitä parhain (omani ostin aikoinaan osin juuri ko. syystä). =)

Lottavee

Allekirjoitan tuon nelly/asos-ongelman..mikä siinä onkin että helmat ovat JOKO miniminimittaisia (eli käytännössä paitoja) TAI sitten reilusti yli polven, argh.

Jo suositeltu Karen Millen kannattaa tsekkaa, samoin French Connectionilta (Kluuvi) saattaisi löytyä jotain. Tai Katri Niskasen pop-up storesta (Kämp).

Hertta
Lilou's Crush

Ai vitsi miten hyviä vinkkejä! Nyt tiedän, minne suuntaan kurkkimaan sitten seuraaviin hippoihin, Katri Niskanen, French Connection etunenässä, ja Karen Millenkin täytyy näin monen suosituksen jälkeen tietysti tsekata myös. Ja uskokaa tai älkää, en ole tuossa Max&co:n liikkeessä koskaan käynyt! Seuraaviin hippoihin siksi, että aikataulut  veivät huomiselta mahdollisuuden putiikkivierailuille. No, sovelletaan siis, mitä kaapista löytyy :)

Muikku_ (Ei varmistettu)

Max&Co:ta tai Max Maraa suosittelisin minäkin. Mulla tosin pitkänhuiskeana 155 senttisenä on harvoin tuota helmaongelmaa, mutta italialaiset osaa tehdä vaatteita pienillekin, ja mallit on tosi ajattomia... Yksi suosikkimekoistani on ostettu Max Marasta kuusi tai seitsemän vuotta sitten, puen sen edelleen päälleni kesäjuhliin aina kun kehtaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kotyr, tottakai. Plussaa ihanista kääreistä ja kotiinkuljetuksesta :)

http://www.kotyr.se/eshop/klanningar.aspx

Johanna P
Johanna P.

voih, pulassa ollaan täälläkin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.