Neljän kirjaimen remonttistatus

Lilou's Crush

Ihana avaruus ennen muuttokuorman saapumista...

Ensimmäinen remonttistatus pääkallonpaikalta. Valmiita ei olla, ei sinne päinkään!

 Muutama epämieluisa yllätys ja pari vahinkoa viivästytti aikataulua noin viikolla, ja sehän sitten riittikin laittamaan hyvin kasassa olleen paketin palasiksi. Täällä sitä tosiaan siis ollaan, muuttolaatikoiden, nyssäköiden ja maalaamattomien levyseinien keskellä vailla valmista keittiötä tai kaapistoja.  Neljä kirjainta:  ARGH Suurin hankaluus on ehdottomasti kaappien puute: kun niitä ei ole, niihin ei voi laittaa tavaraa. Simppeli juttu. Komerot ovat kyllä täällä, ja paketit vievät sen tilan, jota muuttolaatikot eivät valtaa. Laatikoista kaivataan milloin mitäkin, mutta vaikka olen aika hyvin kylkiin merkinnyt, mitä sisältävät, ei nyt ihan jokaista juttua ole tullut kirjattua. Sietämätöntä! Kauhea kaaos ja pinna kireällä. Homma etenee hirvittävän hitaasti. Viime viikolla saatiin sähköhommat ja putkihommat järkkään. Ensiksi mainittu meni hyvin, pois lukien unohtunut pistorasia mikrolle. Putket taas... Not so well. Täällä on ollut kaikenlaisia erikoisia virityksiä, ja niiden setviminen plus yllättäen puuttuneet ja kadonneet osat aiheuttivat harmaita hiuksia ja kalliita kilometrejä ja tunteja. Tulevia laskuja en halua edes ajatella... Mutta hyvä silti, vettä tulee ja pyykkikone toimii -ensi käytöllä se tosin suihki iloisesi vedet ympäriinsä, osasin tätä pelätä, joten vahinkoa ei onneksi ehtinyt tulla. Keittiön taso, ah se on IHANA! Sopii täydellisesti paikkaansa ja on niin mahdottoman kaunis! Silloin kun kaikki muu mättää, kannattaa meikän varmaan vilkuilla sitä, että paineet tasaantuu... Luonnollisesti olen vielä tässä vaiheessa aivan ylihysteerinen sen vaalimisessa.  Ensimmäinen yökin on nukuttu täällä. Sain viettää sen ihan ypöyksin, kun mies hoiti muuttohommia, lyhyiksi jäi kyllä omatkin unoset. Pesin ovia. Mitäpä sitä muutakaan neito puoli kolmelta kesäyönä, kun kuuraa pinttynyttä likakerrosta ovien pinnoilta ja siivouskomeron seinistä... Tällainen katsaus tällä kertaa, josko seuraavaksi olisi jotain suurta edistymisen tunnetta luvassa!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Ah miten ihana pötkö ilman kappalejakoa tulee täällä minimobiilitoimistossa eli kännykällä kirjoittaen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Tulee niin mieleen meidän viime kesän heinä-elokuun vaihde vauvan ja taaperon kanssa muuttolaatikoiden ja remonttiviimeistelyiden keskellä. Niin rasittavaa mutta niin ihanaa ja jännää uudessa toimivassa, tilavassa ja meille täydellisessä kodissa. Ja hyvä taito kärsimättömälle on ollut oppia olemaan välittämättä kaaoksesta, kyllä se siitä pikkuhiljaa, lista ja kaappi kerrallaan :)

Hertta
Lilou's Crush

Aah just tätä zeniläistä asennetta mulle litra, kiitos :D Mutta näin se menee. Sitäpaitsi, kun itte tekee, tietää mitä saa, ja voi mallailla rauhassa, muuttaa ja suunnitella uusiksi ilman stressiä tuntilaskutuksesta, jos tuntuu että joku on vielä "melkein mut ei ihan"!

Nyt on jo paljon valoisampi tilanne!

Piipo79

Muistan kun vajaa viisi vuotta sitten asuimme remontin keskellä pari kuukautta. Siinä sitten illat rempattiin ja päivät käytiin töissä. En edes muista miten löysin aina työvaatteet päälleni, varmaan pidin paria vaatetta putkeen koko ajan!! Siinä kaaoksessa kyllä auttoi se, ettei lapset olleet vielä syntyneet (vaikka eka oli jo massussa). Onnea uuteen kotiin! Kohta nämä remonttiajat ovat muistoja vain!

Hertta
Lilou's Crush

IHAN niinkuin meillä esikoisen odotusaikana! Ihan jetsulleen! Joku kiero viehätys tässä hommassa on :) Ja kiitos!

Remonttimies (Ei varmistettu)

Kannattaisiko teidän ulkoistaa kaappien asennus? Ja ehkä jotain muutakin? Jotta asioita saataisiin valmiiksi.

Hertta
Lilou's Crush

Ei harmi kyllä. Tämä on vähän sellainen tetris, että ensin pitää saada yksi juttu valmiiksi, että pääsee (ja ennenkaikkea mahtuu!) tekemään toista. Mutta ensiangsti on selätetty, ja homma lähti purkautumaan heti kun keittiön systeemit saatiin valmiiksi. Nyt vielä huomenna muuttolaatikot pois jaloista, ja avot voi viimein laittaa olkkarissa jalalla koreasti.

Pitää muuten sanoa, että Ikean keittiösysteemit ovat nykyään VIELÄ helpommat asentaa kuin ennen! Seinäkaapitkin, joiden kanssa saa yleensä ährätä tovin jos toisenkin, asennuskiskolla erittäin helppo laittaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.