Nerokas poikaystäväjakku

Lilou's Crush

Minulla on pikkuinen pukeutumisdilemma. Tykkään jakuista, mutta inhoan kainaloa koskevia vaatteita. Tulee tuskanhiki ja ahistaa.

 Ostan puseroni aina löysinä, joten miksi en ole ennen hokannut nerokkaiden, väljien  "boyfriend" -bleisereiden olemassaoloa?

Ah mikä ylävartalon vapaus!

 

PS. Latasin juuri noita kuvia muistikortilta tytön "avustamana".  Nelivuotias tuumasi tovin tarkasteltuaan yhtä otosta, että "Äiti, ä et oo nauranu ylös, niinku näin kuuluu olla naama, niinku tavallisesti" -ja piirsi hymysuun huulten päälle. Cooleus ei tosiaan ole pop nelivuotiaiden ympyröissä -ja sehän on just hyvä se, ei oo minunkaan) Siispä, ylös naurattavaa iltaa, allihuuppa :)

 

Farkut H&M, jakku Asos, kengät Isabel Marant, T-paita Alexander Wang, vyö Hermes

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu)

Ihana asu ja ihana H!!!! Niin ja ihana pikkutyttö kans :)

Mulla on ihan sama, inhoan kainaloa nuolevia vaatteita, tosiaan tulee hiki ajatuksestakin :) enpä ole vaan ennen tajunnut sanoa tuollaista "ääneen".

ps. miks mun blogin osoite ei kelpaa kummassakaan muodossa tuohon kotisivukenttään, pöh

www.muotimielessa.com

marijja (Ei varmistettu)

Oi kiitos Hertta, että sanoit sen ääneen! Olen aina miettinyt mikä niissä jakuissa oikein ahdistaa ja nyt selvisi, että en minäkään pidä kainaloa koskevista vaatteista. Jakut alkavat ahdistaa niin suuresti ja vaikka alla olisikin lölleromekko tai paita ja jakku skarppaisi lookia, niin en siltikään halua moista päälleni laittaa. Ihana vapaus!

Hertta
Lilou's Crush

Anne Malia, kiitos :) Ja mää oon vähän tämmönen möläyttelijä :) Ja hyvä kun kysyit, minä kun en käytä tätä ikinä sillein kirjautumatta blogin kanssa, joten en tämmöistä hommaa edes tiennyt kysyttävän. Pistän viestiä eteenpäin!

marijja, mulla on ihan sama, hartioista ja kainaloista kireä vaate ei oo kiva, vaikka olisi kuinka rentoa sen alla. Toisinaan silti semmoisen puen, kun on monta kivaa jakkua,  mutta harvemmin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.