Niin ihana Naantali!

Lilou's Crush

Lähdettiin aamulla päivän harkinta-ajalla Naantaliin. Meidän perheelle se oli suurimmalle osalle vierasta maaperää, vain esikoinen oli siellä visiteerannut.

Kyllä kannatti! Naantali, etenkin vanha kaupunki oli ihana. Kauniit romanttisten, värikkäiden puutalojen reunustamat mukulakivikadut, houkuttelevat kahvilat ja pienet putiikit. Rannikon kalliot, meri ja vehreä luonto.

Ihan liian lyhyt oli tämä pieni pyrähdyksenme! Ensi kesänä aiotaan yöpyä.  Bussikuski kertoili kivoja tarinoita Naantalin erikoisuuden, unikeonpäivän juhlallisuuksista, jospa vaikka unikeonpäivän kieppeillä sitten -tai toisaalta, vähempikin hulina riittää kyllä.

Jokaisella kotimaanreissulla tänäkin kesänä ollaan yhteen ääneen tuumattu, että ovat olleet mahtavia paikkoja ja päiviä.

Nälkä kasvaa syödessä, ja tälle loppukesälle on vielä kaksi pikku reissua suunnitelmissa -toinen Mr Murphyn vuoksi siirtynyt Savonlinna ja toinen kotoisammin Porvoon suuntaan. 

Kommentit

Poletti (Ei varmistettu)

Lämmin kesäilta Naantalissa on kuin pikahyppy ulkomaille. Se fiilis on jotain ainutlaatuista. :-)

Hertta
Lilou's Crush

Just noin! En ois paremmin osannut sanoa!

Essi Helppi

Naantali on ihan paras, varsinkin näin naantalilaisena on hyvä omaa asuinpaikkaa kehua, heh! :) Hyvä ettette osuneet unikeonpäivän aikaan, se hulina voi olla jo  liikaa ;) 

 

Tasaraita

Kotimaanmatkailu on kyllä ihanaa, varsinkin kauniilla säällä.

Meilläkin on viime vuosina jäänyt kotimaan kiertäminen harmillisen vähälle ja tänä kesänä ollaan sitten senkin edestä käyty. Kesän aikana on valloitettu Tampere, Tammisaari, Hanko, Fiskars, Porvoo ja Varkaus. Osa noista jo ennestään tuttuja ja osassa oltiin ensimmäistä kertaa. Vielä olis vähän lomaa jäljellä ja ainakin Turussa tekisi vielä mieli käydä.

Naantali näytti oikein ihanalta paikalta. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.