Niin iisi vappu

Vappu on kyllä kiva juhla. Etenkin näin arkiviikon keskellä. Koko päivän tuntui ihan sunnuntailta!

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän oli tarkoitus viettää vappu saaressa, mutta olin niin valtavan väsynyt ja allergiaoireiden riepottelema, että jäimme kotiin vailla sen suurempia suunnitelmia. Vappuaattoilta meni niinkin viehkoissa merkeissä kuin renkaanvaihdossa ja ruokakaupassa, ja uni tuli jo iltakymmeneltä, mikä on minulle todella harvinaista.

Kun uni tuli aikaisin, tuli herättyäkin aikaisin. Ulkoiltiin koko porukka, eli pääasiassa pyörittiin tontilla kaavailemassa vajan paikkaa, ja tutustuttiinpa myös rajanaapureihimme, oikein mukava eläkeläispariskunta.

Vappukattausta ei sen kummemmin ehditty muuttuneiden toimien vuoksi suunnitella, mutta ihan hyvä tuli, kun kuorrutti pöydän pötköllä serpentiiniä. Cocktailtikut toimii lapsukaisille aina, ja perunasalaatti tekee ihan tarpeeksi vappuisan tunnelman. Pöydän kulmalta voi muuten huomata kaverin, jota vappuherkut kiinnosti liiankin kanssa…

Illalla hyppäsin vielä pyöränselkään ja kurvailin pitkin poikin kylää. Ihanaa oli, tuli ihan lapsuus mieleen, vitsit mikä vauhti ja vapaus! Eniten tuli kuikuiltua rakennustyömaita, niitä täällä totisesti riittää.

Kaupungissa tuli ajettua pääsääntöisesti kaupunkipyörillä, oma pyörä tuntui siellä hiukan vaivalloiselta, pyöräkellarimme kun oli hankala ja pelkäsin että sekin napataan, perheestä kun katosi hetki sitten yksi armas ajokki.

koti ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *