A niinkuin Asbesti, K niinkuin kaivokaaos

Lilou's Crush

Tässä on viime aikoina tullut lunta tupaan niin monella mökkirempparintamalla, että asbestitutkimusten tulos ei edes enää yllättänyt.

Meiltä siis löytyi mökiltä tyttöjen huoneeksi tulevan pikkuriikkisen huoneen lattian alta toinen lattia, joka on kiinnitetty paikalleen asbestipitoisella liimalla. Tai tätä heti itse epäilimme, ja TTL:n labra varmisti tuloksen parissa tunnissa.

Tämähän tarkoittaa siis sitä, että lattiaa emme voi käydä itse purkamaan, vaan paikalle on lain mukaan tilattava nimenomaan asbestipurkuun erikoistunut yritys, jolla on luvat kunnossa. Homma ei ole halpaa lystiä.

Toinen murhe on siinä, että mökkimme kaivo on rakennettu väärin, ja sinne valuu helposti pintavesiä ja muuta saastuttavaa kamaa. Sen kunnostus maksaa melkein tuplat myyjien kertomasta kaivon kunnostuksen hinnasta, johon olimme varautuneet. Että ei ihan nyt iisisti mene tämä mökkiremontointi. Toki aina sopii varautua yllätyksiin, mutta tässä on vähän liikaakin pureskelemista.

Ehkä huomenna valoisampi päivä -hyvääkin toki tähän mahtuu, sillä löysin samantien purun tekijän lupineen, ja he pääsevät jo ensi viikolla hommiin, jos omat aikataulumme vain sen sallivat.

Kaikenmoista, sano.

Kommentit

sannamaija (Ei varmistettu)

Voi kuinka ymmärrän! Itselläni Helsingin kodin remppa ainakin kuukauden myöhässä, eri syistä tosin (asbestia ei ihme kyllä ollut). Eli nyt sitten "kodittomana" Tukholmassa lomalla ja välillä edestakaisin risteilyllä. Kukkarolle sekin käy, mutta en viitsi valittaa, tänä vuonna mulla on aikaa!

Tuipp (Ei varmistettu)

Harmi kuulla!

Jos yhtään lohduttaa, niin kaivotonkaan mökkielämä ei ole kovin hankalaa. Perheelläni on kaksi mökkiä joista kummallakaan ei ole kaivoa saati juoksevaa vettä. Elämä ei silti tunnu hankalalta, kun vesikanistereista auton takakontissa on tullut rutiinia. Oikeastaan niin rutiinia, että kaivojen laitto ei ole enää edes suunnitelmissa.

Tsemppiä!

jonson2 (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

sofiya (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

Kommentoi