Niskalenkki levytangosta!

Lilou's Crush

Tässä kuvassa näkyy ihan tavallinen salikassi. Mutta ei mitkään ihan tavalliset varpaat. Ne ovat nimittäin reilusti yli vuoden tauon jälkeen salille raahatut varpaat. Ei sillä, että olisin (uskaltanut) laskea...

...vaan sillä, että salikassin lukkotaskusta löytyi "tissilätty" aka liivinsuojus. Edellisestä kerrasta on siis vähintäänkin niin kauan, että vielä imetin pienokaista, joka nyt on iältään palttiarallaa kaksi vuotta ja kolme kuukautta.

Miten monta vastoinkäymistä onkaan sattunut minun ja kuntosalin välille! Olen perunut niin monta jumppatuntia sovelluksesta, että en edes pysy enää laskuissa. Milloin on tullut työeste, milloin iltameno, milloin miehen työeste tai miehen iltameno. Tai sitten on ollut pitkä sairaus, renkaanvaihto, pakollinen kauppareissu, ulkomaanvieraat... Onhan näitä syitä ollut. Parempia ja heikompia, mutta yhtälailla aina tuolla hetkellä jumppareissun ohittavia. Totta on kuitenkin onneksi se, että kertaakaan perumisen syynä ei ollut laiskuus. Ja lenkkarit ovat päässeet ulkoilemaan edes välttävän arvosanan ansaitakseen.

Niin vaan tuntui hyvältä, kotoisalta ja niin oikealta nostella tankoa pumppitunnilla omalla uudella kotisalilla Makkaratalossa (vai mikä City Center se nykyään lieneekään, no se sama, jossa ennen oli lempparimotivukseni.)

Seuraava tunti on buukattu jo tulevalle sunnuntaille. Jospa tästä pääsisi taas ihminen ruotuun ja saisi vähän puhtia muskeleille. Potentiaalisena esteenä tosin näen treenaamattomuuden aiheuttaman megalomaanisen lihasjumin, jonka luulen tällä varovaisella come backillani hankkineeni...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.