No ne nilkkurit

IMG_2514.JPG

Nilkkurit löytyi! Ja olisi löytynyt sen seittämänkymmentä muutakin ihanaa kenkäparia, kiitos vinkkienne! 

Eniten ääniä (heh, no olisikohan kaksi eri henkilöä näitä ehdottanut) saivat Acnen Jensenit. Ja niinpä vain olisivat toisten Acnejen seuraajiksi olleet itsellenikin mieluisimmat, niin hyvät nuo vuosia kestäneet Pistolit olivat. Niissä nimittäin miellytti ihan kaikki: kapea varrensuu, ”ryhmyläinen”=anteeksiantavainen nahka, koron korkeus, muotokieli noin ylipäätäänkin. Sirot mutta reteät. Vaan kun ei istunut jalkaan, ei istunut. Tosi harmi.

IMG_2618.JPG

Aika hauskasti sitten kävi, että kun useampia kenkiä sovitettuani löysin omani Nilsonilta, oli samana päivänä tupsahtanut suositus samaisista Nilsonin oman merkin Cloun kengistä. Ainoa, mikä häiritsi sovitteluhetkellä, oli mielestäni melkein röyhkeä inspiroituminen aiemmin mainituista Jenseneistä…  Lähinnä tuon kärjen metallireunuksen vuoksi, jota on nyt alkanut vilahdella monen merkin kengissä. Istuivat kuitenkin jalkaan kuin hansikas, ja piiiiiiiiiitkän päivän aikana kävivät vain koko ajan mukavammiksi, joten olivat hyvä hankinta. Tuskin yhtä kestävät kuin hyvin tukevanoloiset Jensenit, mutta nahkaisina ja nahkavuoren omaavina kestänevät hyvällä hoidolla pitkään. Vain kantalappu täytyy varmasti vaihtaa melko pian sen ollessa kovahkoa muovia.

IMG_2620.JPG

Mitäs muuten tuumaatte tuosta verkkosukkaratkaisusta? Minulla on tuollaiset Framen pehmofarkut, jotka ovat kesämalli, eli leikattu sandaali-ystävälliseksi (näin neuvoi Bloomingdalesin Frame-vastaava), mutta haluan pitää niitä mukavuussyistä myös talvella. Niinpä korostin sitä, mitä ei voi piilottaa… Leikkauksesta pilkistää siis iloisesti verkkohommia. Minusta aika hauska lookki, kun ei näy koko aikaa, vain istuessa tai kun lahje jostain syystä nousee.

Kommentit (1)
  1. Peukut Frameille ja verkoille. Ja kokeileppa verkkoja tennareiden tai lenkkareiden kanssa. Tulee kiva kontrasti 🙂

    Terkuin, toinen verkkosukkailija

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *